![]() |
|
Místa s Pony goodies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: Místa s Pony goodies (/Vlakno-Mista-s-Pony-goodies) |
RE: Místa s Pony goodies - Faiko - 10.10.2015 Krasne nalezy v Kiku (tady si zacinam prat abych byl malou holkou) ![]() + jeste pekne rifle s Pinkie a Twili v srdicku (***** mobil odmitl ulozit) a taky Tesco ![]() ![]()
RE: Místa s Pony goodies - Faiko - 14.10.2015 Tesco se pripravuje na vánoce Friendship is magic collection (AJ v posteli,Big Mac s vozikem a AB s Babs ) za predrazenych 199,- (v pompu 169,- a i to je myslim moc) Krasne a VELKE TY plysaky RE: Místa s Pony goodies - Faiko - 24.10.2015 A v tesku doplnili regaly ![]() Sweet apple juice stand a Super speedy cider squeezy 6000 za ohavhou cenu 399 Kč ALE APPLEJACK MA POPRVE KLOBOUK a to i ve spravne barve ![]() Pak ponici a Breezies za 399Kč (na vyber Raritka ,Trixie a ButtonBelle aka Suri Polomare) ![]() A pak jeste Raritin Butik za 1199Kč
RE: Místa s Pony goodies - Cwossie - 26.10.2015 Ještě jsem viděla Sweet Apple Acres - tu jejich slavnou stodolu v setu s figurkou Granny Smith. Za osm nebo devět stovek. ;_; RE: Místa s Pony goodies - Fun1k - 26.10.2015 V Tescu na skalce přestavěli pár regálů a doplnili hračky, jsou tam balíčky s různými malými figurkami, třeba Big Mac s povozem, kopající AJ, AJ v posteli, AB a Babs Seed balancující talíře (to jsem si koupil já) za dvěstě. Re: Místa s Pony goodies - Eryane - 26.10.2015 Vsude v Tescu asi doplnovali regaly, v Karlovarskem doplnovali plysaky a hracky.. Jinak jsem v Draciku v Tescu prave udelal investici.. (v podobe AJ kterou nemuzu vyfotit)Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2 RE: Místa s Pony goodies - Freax - 02.11.2015 Neviděli jste někde v Praze tu plyšovou Rarity? Já dneska byla v Tescu na Novém Smichoě a měli jen Fluttershy a Pinkie pie. tak už mám, v MY na národní toho je kupa doporučuju!
RE: Místa s Pony goodies - Fun1k - 04.11.2015 V tescu na skalce mají hromady plushies. Jsem si teď impulsivně koupil Fluttershy (s třpytivýmy křídly, ale je stejně cute) s česácími vlasy. RE: Místa s Pony goodies - paradisa - 10.11.2015 Ahojte! Poradíte mi kde v Prahe v ktorom obchode predávajú Kinder maxi to ruzove, kde su momentalne ponici? Na SR nie je skoro nikde dostat a zajtra mam cestu do Prahy, tak by som skocila nejake kupit vdaka za kazde info
RE: Místa s Pony goodies - Faiko - 12.11.2015 Pompo Vsetín (a nejspis i vsechny ostatni) extremne potesilo do ČR dovezli 14 vlnu , no chvilku mi trvalo nez jsem pochopil co se vlastne stalo Takze 13 vlnu budeme shanet po vsech certech jako 11 vlnu ![]() ![]() chvilku jsem si nebyl jisty a pletl jsi je s 13 vlnou ale pak jsem nasel spravne oznaceni Pozor na rozdil od sacku 12 vlny nejsou na zadni strane okenka podle kterych by slo poznat kdo je. Takze je treba se zase ucit kody AA - AZ vypsany jsou zde Jsou krasne az na par detalu - Plumsweet je pegaska a na karticce je Earth pony ,Golden Delicious pada(asi moc cideru) a Floria Tart ma na sacku dvoubarevnou hrivu ale na figurce jen jednobarevnou |