![]() |
Scuky v Brně - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR) +--- Téma: Scuky v Brně (/Vlakno-Scuky-v-Brne) |
Scuky v Brně - Morče - 03.11.2017 Tady na srazy chodí více lidí v pátek než v sobotu. ![]() Sent from Pony Box RE: Scuky v Brně - jensy007 - 03.11.2017 (03.11.2017, 18:45)Ajdrianpony Napsal(a): SakraNo, ono není problém přijít i později. ![]() Já to taky nestíhal na 16 hodin, ale to myslím vůbec nevadí. ![]() Stejně sraz asi dřív než v 9 večer neskončí... Odesláno z mého Pony Xperia pomocí Twilight's magic RE: Scuky v Brně - Ajdrianpony - 03.11.2017 Škoda ![]() ![]() ![]() Ach jo ![]() ![]() Scuky v Brně - Morče - 03.11.2017 Nevýhoda velkých měst. ![]() O víkendu lidi odjedou a minimum lidí zůstane. Sent from Pony Box RE: Scuky v Brně - jensy007 - 04.11.2017 Hodnocení včerejšího srazu Setkání s vámi všemi bylo jako vždy super, moc jsem si to užil. ![]() Ale k vybrané restauraci mám teda výhrady - vevnitř byl více než jednou cítit cigaretový kouř, i když se samozřejmě podle zákona už v restauracích kouřit nesmí. Dále ceny jídla byly poměrně vysoké. Když jsem vybíral, co si dát k pivu, tak jsem si nakonec dal brambůrky, které byly ale teda tak mastné, že kdybych si dal dvoje hranolky a pizzu v Poe, tak by to bylo zdravější... A koukal jsem, že kromě cibulových kroužků si tam ani z vás nikdo nic k jídlu nedal. Takže sorry, ale příště už do Putny nepůjdu. Celkové hodnocení: 7/10 Příští sraz Včera jsme naplánovali další sraz, o kterém jsme přemýšleli s Kršou už od Velkého brněnského srazu, možná i déle. ![]() Bude se konat v Brně-Tuřanech, v blízkosti bydliště krithiase a Krši. Ve vybrané restauraci dobře vaří a je tam příjemná obsluha. I ceny jsou rozumné. Cesta z centra (hl. nádraží, Úzká, Zvonařka) tam trvá 16 minut + pár minut pěšky. Kdy: pátek 17. listopadu 2017 od 18:00 - pro společný přesun sraz v 17:30 v Brně na hlavním nádraží pod hodinami Kde: !POZOR ZMĚNA! Restaurace Fako, Hasičská 18, 620 00 Brno, Tuřany Orlovna (původní návrh) se odkládá, z důvodu konání jiné akce jsme nedokázali už dnes zařídit rezervaci, i když mi to bylo původně přislíbeno. Tak snad nám to vyjde někdy příště. ![]() Účast: jensy007, Krša, krithias, Tadys80, EuropeL, Failovac CZ, Blossom, NettysFall, hanesgaz, Quiet Keeper Jak se tam dostat: Nejjednodušší spojení je autobusem linky č. 40 ze zastávky Úzká a vystoupíte na zastávce Hanácká + poté ujdete pár metrů pěšky na ulici Hasičskou; cena dopravy (jedna jízda): 25 Kč / SMS 20 Kč / Poseidon 19,50 Kč RE: Scuky v Brně - Hwězda - 04.11.2017 Ty Tuřany zní jako luxusní nápad, nicméně já hned den na to jedu brzo ráno do Katowic. Holt se uvidíme někdy jindy. ![]() RE: Scuky v Brně - a10 - 04.11.2017 Je to 17. listopadu, takže budu v Práglu. Užijte si to. ![]() RE: Scuky v Brně - Morče - 04.11.2017 Ceny mi nepřipadaly nějak vysoké (třeba nápoje), ale každý je zvyklý na něco jiného. Ale musím uznat, že ten cigaretový kouř nebyl v pořádku a co se týče míst, bude lepší vybrat něco jiného. Možná je chybou to, že jsem hledal pořád něco v centru (nebo blízko něho). Buď je to tam drahé, nebo prostředí/lokace nevyhovuje nebo je tam málo míst. A chodit pořád do čajky (kde kofola stojí 40 Kč) taky není bůhví co. Každopádně sraz byl super, moc jsem si ho užil. Ale bylo by dobré najít fakt něco dobrého a furt zkoušet něco jiného není ideální jak pro mě, tak pro ostatní. Hlavně pro mě je to trapný, když se ukáže, že jsem (zase) zvolil něco hrozného. ![]() Co se týče účasti, tak si mě zapište zatím s otazníkem. ![]() RE: Scuky v Brně - Tadys80 - 04.11.2017 Tuřany!!!!!! RE: Scuky v Brně - slender - 08.11.2017 Taky mě zatím napište s otazníkem, ale tak snad... ![]() |