RE: [HRA] Máš BAN !! - LikiOne - 10.03.2013
Wertour: máš ban protože kdyby do mě nabourala Derpy byl bych nejšťastnější člověk na světě
RE: [HRA] Máš BAN !! - W3RT0UR - 10.03.2013
Já druhý nejštasnější.A nejštasnější kdyby k nám do města přijela Trixie!
RE: [HRA] Máš BAN !! - Geeshta - 10.03.2013
Máš BAN protože mám naklíně kočku
RE: [HRA] Máš BAN !! - Pexxa - 10.03.2013
Máš ban za to že nemám myš !
Máš BAN protože jeden můj pes se chová jako Rainbow Dash
RE: [HRA] Máš BAN !! - Geeshta - 10.03.2013
Máš BAN protože jeden můj pes se chová jak veverák z Karcoolky když se napil kafete.
RE: [HRA] Máš BAN !! - Shocke - 10.03.2013
Máš ban protože miluješ tečky
Máš BAN protože tečky jsou nejlepší a ty mi je nesebereš
RE: [HRA] Máš BAN !! - Shocke - 10.03.2013
Máš ban protože nepotřebuju žádné tečky................................................................................................................
Máš BAN protože tečky poslouchají mně podle........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................mojeho titulu a ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................velikosti armády
|