![]() |
Faster than Light (FTL) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Faster than Light (FTL) (/Vlakno-Faster-than-Light-FTL) |
RE: Faster than Light (FTL) - Tuxik - 31.12.2013 Flippy: Nechci nic říkat, ale na PC mám hromadu MLP spritů, které jen čekají na své využíití, takže zbraně ve tvaru poníků by jednoho dne mohly spatřit světlo světa ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Alpha - 31.12.2013 Twilight Burst Laser? ![]() Jinak, většinou se mi povede dostat se k bossovi s 3x Burst Laser II + Fire bomb/Breach bomb + cloak, pokaždé jde lehce dolů ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Melgarh - 31.12.2013 @Alpha: Presne tak, ted jsem mel Burst Laser II, Hull Laser II a Heavy laser a Fire bomb a byl to peace of cake, za cele 3 boss casti boss fightu mi sebrali tak 7-8 hull damage, diky tem dronum zejmena. Fire bomb je k nicemu behem cele hry, ale na bosse to je ultimatni zbran! Misto Firebomb rad pouzivam raketu - tu palim ted do pilotni kabiny a pak mam 100% jistotu ze vsechny zbrane zasahnou =) RE: Faster than Light (FTL) - Tuxik - 31.12.2013 Tohle mě teda dožralo. Udělal jsem si vlastní zbraň (raketomet, co za 3 rakety, vystřelí 3), nastavil ji jako startovní pro Federation Cruiser, natěšený spustím hru, abych to mohl otestovat a nic. Možná někde chyba, když jsem ji nastavoval - nic. Nakonec zjistím, že chyba je se samotným vytvářením .ftl souboru. Podle tutoriálů má jít čistě jen o přejmenovaný .zip na .ftl, ale když svou složku s upravenou zbraní zazipuji a změním na .ftl, neběží to ve hře. Na závěr jsem zkusil rozzipovat funkční mód, okamžitě ho zpětně zazipovat (bez úprav) a spustit ve hře - nefungoval, takže chyba nemůže být v tom, že bych potentil skript. Zkoušel někdo vytvořit vlastní mód a má s tímto zkušenosti? Podle všeho to vypadá, že není .zip jako .zip ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Dex - 31.12.2013 Sice hraju na easy ale dokážu umřít i ve 2. sektoru. Navíc mě to nudí - pořád jenom lítat po beaconech a hledat scrap. Plus se mi ještě nepovedlo odemknout žádnou loď kromě Torusu - buď tamk ten quest není anebo umřu dřív než se tam dostanu. Chtělo by to nějak tu hru zrychlit... RE: Faster than Light (FTL) - Flippy - 31.12.2013 Tuxiku, taková rada, zkus to přejmenovat i s koncovkou v Total Commanderu RE: Faster than Light (FTL) - Alpha - 31.12.2013 Tak jsem právě sehnal toto: Ale bohužel jsem kvůli 7 scrapu prošvihl Weapon Pre-Igniter ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 31.12.2013 (31.12.2013, 13:37)Dex Napsal(a): Sice hraju na easy ale dokážu umřít i ve 2. sektoru. Navíc mě to nudí - pořád jenom lítat po beaconech a hledat scrap. No, jestli od toho čekáš nějakou pořádnou akci, tak tě FTL asi zklame. Ona je to spíš taktická, než akční hra ![]() RE: Faster than Light (FTL) - MBite - 31.12.2013 Najlepšie tlačidlo je medzerník (pauza), ani by som sa nedivil keby bolo už vyšúchané. ![]() Ináč, hardcore hra, žiadna pauza... ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Flippy - 31.12.2013 VICTORY! ![]() ![]() Dlouhý záznam z deníku Kapitána ve spoileru ![]() 2MBite - Není lepší mačkat myšítko ? ![]() A k tomu replayi, super nápad ![]() ![]() |