![]() |
Princezna Skyla (Spoiler) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Princezna Skyla (Spoiler) (/Vlakno-Princezna-Skyla-Spoiler) |
RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Baterka - 26.12.2013 Co když po celé Eqesterii vypukly Alikorní spalničky ?! A malá Skyla je jen jejich následek... no vypadá na to.. ta barevnost tomu naznačuje... no možná by se rovnou mohla narodit s Cm ! Za mně NE ! tohle je jen hračka od hasbra. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Dragonpyre258 - 26.12.2013 čo proti nej máte ? Podľa mňa by to tam trochu oživila ![]() RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Flippy - 26.12.2013 Nnope! RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Dragonalicorn - 26.12.2013 AH JO.. No dobrá poďme všichni společně zavspomínat na hračky, které se moc nepodobali postavám ze seriálu. Stačí se zmínit o jediné a to o růžové celestii se svítícími křídli. Tákže: za prvý: Nemyslí si, že se narodí jako alicorn! Pokud ano, tak bude mít plazmatickou hřívu, jako Luna a Tia. za druhý: Pokud se narodí jako klisna, tak to bude s největší pravděpodobností pegas a pokud se narodí jako hřebec, tak to bude unicorn podle rodičů. a za třetí: Těm co vadí tvar a barva hřívy a zbytku těla .. nezoufejte ten obrázek tmavěrůžové Skyli je fanmade ne? Takže nechme se překvapit. Upřímě já se bojím toho, aby Cadeance neměla plazmatickou hřívu až se objeví v S4. Dle našich skušeností s překvapeními od Hasbra je to pravděpodobnější, než narození jejich potomka, ale to už je jen moje doměnka. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Deeter Spirit - 26.12.2013 Dragonalicorn: To s tou plazmatickou hřívou budeš možná moct zjistit již brzy.....a uvidíme jestli nám to přinese i informace k tomuto tématu. Spoiler: (červený rámeček) RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Broseph - 26.12.2013 Mě je alicorn od narození celkem proti srsti, není to nefér? Stát se alicornem je jako dosáhnout přes hranice života a nemyslím si že je dobré aby se s tím někdo už narodil, to je pro danou osobu moc lehké. +Nejsem si jist, jestli by si uvědomila, že je "povznesená" a že by měla svoji roli brát vážně. ![]() Ne, nedávám jí šanci. (A mám pocit, že její výskyt jako hračka je proto, že Hasbro nechtělo dělat baby Celestii, Lunu nebo Twi, tak si tam dosadili něco jiného) RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Vypravěč - 27.12.2013 Nechme se překvapit, jak se k existenci princezny Skyly postaví přímo tvůrci. Každopádně si myslím, že je nejpravděpodobnější, že pokud se tam skutečně objeví, pak jako dcera Cadence a Shining Armora s tím, že v ní prostě převládly matčiny geny a ona se jako alicorn narodila. Bude v tom mít i velkou roli magie. Uvidíme. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Deeter Spirit - 27.12.2013 J_manT: Kdyby se měla narodit jako alicorn tak to přece neznamená že bude umět už od narození ovládat nějakou silnou magii, určitě se bude muset učit svoje schopnosti ovládat a rozvíjet. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - xxxka - 27.12.2013 Mohla by to být dcera Cadence.Ale poněkud nechápu,proč hračku publikují dříve než tu postavu.Přece jen by bylo lepší,kdyby napřed diváci věděli,kam ji zařadit.Takhle akorát vznikají spekulace. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Vypravěč - 27.12.2013 Možná je ty spekulace baví. Možná ani sami nevědí, co je Skyla zač, a tohle je pro ně dobrý způsob, jak to vymyslet. |