![]() |
Epizoda 11: Three's a Crowd - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 11: Three's a Crowd (/Vlakno-Epizoda-11-Three-s-a-Crowd) |
RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Quint-t-W - 26.01.2014 (26.01.2014, 10:55)Deeter Spirit Napsal(a): - Žádná naražka na Shining Armora - Ale vážně, dvě postavy které jsou s ním úzce spojeny a ani alespoň otázka "A jak se má Shining ?". Sice souhlasím, že to trochu chybí, ale na druhou stranu měly spoustu off-screen času mezí tím, co Twilight odběhla za Cadance z nádraží, zatímco si navlékala cosplay a než je překvapil Discord na výstavě. Podle mne to mohla dokonce být první otázka po tom, co se rozloučila s kamarádkami. Nemusíme mít všechno namačkané jako plechovku sardinek. RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Deeter Spirit - 26.01.2014 Myslím že kdyby trochu toho offscreenu vzali tak by to přeplácané nebylo. Naštvalo mě právě že i v EQG Shining nebyl ani zmíněný. RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Nasut - 26.01.2014 Super epizoda! Discordův trolling byl boží, mimika poníků díl od dílu lepší, skvělý reference na všechno, na co si člověk vzpomene a hlavně na jeden z mejch nejoblíbenějších filmů - Fear and Loathing in Las Vegas!!! Flash Sentry mě velice potěšil, už jsem se bál, že fakt EqG (který se mi fakt hodně líbily) vůbec nebudou brát v potaz... Princezny táhnoucí discorda na obřím trůnu - epic! Boj s kytkočervem byl taky super, a jak tam na ně na konci plivnul mě fakt pobavilo (poor Discord, he just wanted to troll everyone...). Nenašel jsem snad žádnou chybu a ty, kterejch jsem si všiml, k těm jsem si hned vytvořil vysvětlující headcannony, takže ok ![]() 9,9/10 (protože vždycky je co zlepšovat ![]() RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Baterka - 26.01.2014 Nasut-e musím souhlasit ![]() RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Xeelee - 26.01.2014 It was AWESOME!!! Ještě párkrát se na epizodu podívám a pak snad dokážu napsat něco víc ![]() RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - SeaLiLee - 26.01.2014 Epizóda bola v fajn, ako každá v S4 ma zatiaľ bavila, ale najviac ma zabil face Applejack ![]() RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - ozzacek - 26.01.2014 Zvláštní, asi jsem opravdu jediná, kdo tuto epizodu považuje za nejhorší vůbec. Vlastně jsem ještě nehodnotila : + Starwill the Bearded festival + Jak Twilight s Cadence táhly Discorda na zlatém voze - to jsem se fakt zasmála. - Celý děj mi připadá naprosto trapný. - To, jak se zbavili zbytku mane six. Rarity a AJ onemocní neexistující nemocí, Dashie si odletí a Pinkie prostě odbudou nějakým balónkem. - Na konci se objeví nějakej kytko-had a plivne na něj nějakou nemoc, jenom aby bylo poučení. Já jsem Discorda vždycky vnímala jako téměř všemocnou bytost, co mění cizí osudy jen tak z rozmaru, a né jako debila, co skočí Twilight do náruče a není si schopen vyčarovat ani štít ! - Doufala jsem ve Skyllu. S mojí náklonností ke čtvrté sérii je to zatím jako na horské dráze. Nejprve se mi nelíbila, pak přišly čtyři skvělé epizody a teď toto. Ale ještě si mě můžou udobřit Weird Alem ![]() RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Čápa - 26.01.2014 No já ji osobně nepovažuji za nejhorší vůbec, místy jsem se i zasmál, ale ten děj byl opravdu nic moc. Narozdíl od předchozích sérií jsem zatím neměl chuť se na nějaký díl čtvrté série podívat znovu. ![]() ![]() RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Žeryk - 26.01.2014 Jste hold divní no, co už ![]() Tenhle díl se mi moc líbil, nejsem přehnaně kritický. Discord, hmm, jak to říct, je prostě frajer ![]() Výraz AJ byl v jednu chvíli opravdu hodně zajímavý, takový jako by říkala, Seriously ? ![]() Líbí se mi odkazy na jiné filmy HP kupříkladu. Prostě boží, série jde čím dál tím víc k lepšímu. Těším se na další díly. RE: Epizoda 11: Three's a Crowd - Ruushii - 27.01.2014 Díl mi přišel taký průměrný. Nenadchl mě, ale klidně si ho pustím znova. Asi. Třeba až k tomu budou titulky... ![]() + Co mě pobavilo a zároveň uvízlo v hlavě, když se přiřítil Discord a (pokud jsem dobře pochytila) prohodil něco o tom, že by se mu šilk gauč/ kreslo... a všecky pohledy se vrhly na chudinku Rarity. ![]() + Mám radost z toho, že konečně Twilight k něčemu byla křídla. Snad poprvé (vyjma prvního dvojdílu S4) jsem jí vnímala fakt jako princeznu/alicorna a ne jako jednorožce. Ono totiž, když je má pořád stažené u těla, tak se snadno přehlédnou. Vůbec se nedivím obyvatelům Manehattenu, že jí prostě ignorovali. + Myslela jsem, že jediný háček u té květiny je ta její velikost, takže následný nástup něcočerva mě dostal a byla jsem z toho nadšená. Asi část, co se mi líbila z celé epky nejvíc. ![]() ![]() - Když Twi s Cadence táhly ten trůn, zírala jsem. Asi to bylo vtipný, ale mě se zdálo, že zbytečný. Přátelství, oukey, ale čeho je moc... vždyť to jsou princezny, ještě k tomu křídla maj jako vedlejší hobby. Kor Twilight. Ať už je si Discord jaký chce potížista a trollista, tohle bylo drobet moc. Jestli po téhle epizodě naroste Cadence břicho, tak to bude leda tak kýla. ![]() Co se songu týče, tak z S4 se mi líbí asi nejméně. A třebaže jsem předem věděla, že to má zpívat Discord, pořád jsem tomu nemohla uvěřit, ani když jsem to slyšela. ![]() PS: Just detail, but... Viděla jsem správně? Rainbow odletěla a nechala své přátele na pospas “nemocnému“ Discordovi? Ona? Ta Rainbow? Element věrnosti? Oukey... ![]() |