vaše vláda Equestrii - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: vaše vláda Equestrii (/Vlakno-vase-vlada-Equestrii) |
RE: vaše vláda Equestrii - Mácaman - 06.11.2014 (06.11.2014, 14:15)Elevea Napsal(a): Zapomněl jsi na to, že poníci jsou nezničitelní (tedy neviděl jsem, že by byl nějaký v seriálu zničen). Takže AJ odrážející kulky? No problem. presne tak - klicem je magie, a taky magie prateltvi - jiste vlady by se mohli pokusit o utok ale co by reklo verejne mineni na strileni z tanku do malych ruzovych koniku? ...ja uz si to predstavuju a asi napisu povidku na toto tema takze si ho zatim rezervuji RE: vaše vláda Equestrii - LEGION_1 - 06.11.2014 (06.11.2014, 14:13)Discordian Napsal(a): No já nevím s tou invazí. Poníci sice mají magii, ale moderní zbraňové systémy jsou ještě větší magie. asi už OT RE: vaše vláda Equestrii - MegaHipp0 - 06.11.2014 crysalis by dostala canterlot, sombra crystal empire, discord by byl ministrem kultury, gilda velitelkou letectva, trixie tisková mluvčí. myslím, že by všichni měil dostat ještě jednu šanci RE: vaše vláda Equestrii - Discordian - 06.11.2014 Pokud by ovšem cokoli z toho dokázali. Poníci jsou sice neomezení vládci svého světa, ale třeba hned ve dvojdíle Friendship is Magic mají dost nahnáno z Everfree, protože Everfree do jejich světa tak úplně nepatří a oni tam hodně ze svých obvyklých kousků nedokážou. A obávám se, že náš svět by patřil do stejné kategorie. I Equestria Girls potvrzují, že ve světě bez magie toho magické poně zrovna moc nesvedou. RE: vaše vláda Equestrii - Ajdrianpony - 07.11.2014 To je vzpoura!! To je neslýchané!! On si dovolil pochybovat o moci magie, princezen a Equestrie !! Každý vezme jeden kámen a hodí ho po něm !! Za světový mír, lásku a přátelství RE: vaše vláda Equestrii - Mácaman - 07.11.2014 To je vzpoura!! To je neslýchané!! On si dovolil pochybovat o moci magie, princezen a Equestrie !! Každý vezme jeden kámen a hodí ho po něm !! Za světový mír, lásku a přátelství [/quote] me spis znepokojuje ze Discordian naznacuje ze v nasem svete chybi magie - s tim si dovoluji nesouhlasit RE: vaše vláda Equestrii - Martin - 07.11.2014 (06.11.2014, 14:15)Elevea Napsal(a): Zapomněl jsi na to, že poníci jsou nezničitelní (tedy neviděl jsem, že by byl nějaký v seriálu zničen). Takže AJ odrážející kulky? No problem. No problem. Soudce Doom a jeho "lázeň" by jim zatli tipec! (06.11.2014, 14:40)Macaman Napsal(a): co by reklo verejne mineni na strileni z tanku do malych ruzovych koniku? ...ja uz si to predstavuju OT: @:LEGION-1 OT: RE: vaše vláda Equestrii - Ajdrianpony - 07.11.2014 WTF!!!!!! OMG To mi nedělejte, když jsem v práci Já bych se přidal na stranu poníků RE: vaše vláda Equestrii - Martin - 07.11.2014 (07.11.2014, 11:28)Ajdrianpony Napsal(a): Já bych se přidal na stranu poníků OT: RE: vaše vláda Equestrii - Mácaman - 07.11.2014 Ale souhlasím, už to sklouzává do poněkud jiné roviny. Ale alespoň se ukazuje, jak rychle by se "poměry" v Eq změnily, kdyby se do vlády dostalo byť jen lidské myšlení no takovej byl topic no ale me to docela bavi, mam rad takovehle crossovery,jenze jak sem nad tim doma premejslel to by spis nez na povidku bylo na novelu nebo kratsi roman, uz sem si vymyslel nejake sceny napr: f22 raptor komandera Hickse volaci znak Painter vzdusny prostor statu arizona vyska 48000 stop, rychlost 1,8M 9:40 PM "Paintere slysis me? Zachytavam neidentifikovatelny radarovy signal, souradnice xxx" "Slysim te Ravene, mam to tam taky, letim to proverit." ... "Tady Painter,cil na koliznim kurzu, rychle se blizi,zatim zadny vizualni kontakt" ... "Tady Painter, podle radaru uz bych ho mel videt, je sakra rychlej, zatim zadny viz - kristepane! proboha! co to...Ravene mam kontakt, ale nevim co to je, je malej, manevruje...a je barevnej! Vesim se za nej..." "Co to meles Paintere, jakej malej baravnej?" "Je to kun Ravene, malej kun...sakra ten je hbitej.." (generalmajor Rhdney, velitelstvi arizonske narodni gardy): "Proboha jakej kun? mas nasazenou masku-sakra normalne hlaseni Paintere jake vysostne zanky ma ten stroj?" "Mam masku pane ... to neni zadny letadlo, je to malej barevnej kun pane ..a ma kridla ...zadne znaky nema pane - moment - potvrzuji - na zadku ma mrak s bleskem!" |