Bronies.cz
Hearthstone - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry)
+--- Téma: Hearthstone (/Vlakno-Hearthstone--5457)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Hearthstone - LightDesh - 28.04.2015

Hmm... Tak jakožto priest taky hraji na end game.Ke konci prostě boostnout tanka a většina to pak už nedá Pinkiesmile Občas se stává,že když protihráč vidí tankovací kartičku 6/40+ tak to vzdá Rainbowlaugh Samozřejmě tahle taktika extra nejde proti roguně nebo mágovi a jeho ovečce Twilightangry2 ale s tím se dá taky poradit.

RE: Hearthstone - Atakke - 28.04.2015

Prakticky každá classka je na tohle připravená Ajsmug. Jenom musíš mít karty, tím myslím, že to není moc dobrá taktika

RE: Hearthstone - Santhiras - 28.04.2015

Tak jistě. Jenomže já ty karty na takový nesmysl nachystaný na ruce neměl. A vsadím se, že s mým štěstím bych je osm kol ještě ani neviděl.

RE: Hearthstone - LightDesh - 28.04.2015

DjAtakke585: Neříkám že ne.. Jen moje úspěšnost s tímhle je u ostatních class vysoká Pinkiesmile Každopádně to nejedu furt,ono se ti taky pro tohle musí sejít víc konkrétních kartiček.

Santhiras:Nebylo to myšleno tak,že bys to měl zahrát.Spíš jsem se jen viděl v tom priestovi,co stál proti tobě.

RE: Hearthstone - Tuxik - 29.04.2015

Nevím, zda-li je chyba u mě, ale přijde mi, že rogue class je naprosto mizerný. (bavím se kolem situace, kdy člověk má jenom základní karty) Ajsleepy

A jako za trest musím dostávat furt rogue + něco questy...

RE: Hearthstone - Atakke - 29.04.2015

Já za ní taky nehraju. Je to asi nejslabší postava když zrovna nemáš epic, nebo legendární karty.

RE: Hearthstone - sc@lix - 02.05.2015

Dneska jsem začal hrát HS a musím říct, že mě to docela chytlo. Vždycky mě bavili karetní hry a tak není divu. Vzpomínám si ještě na dobu, kdy jsme s kámošema ve škole hráli magiky. Twilightsmile

Přidávám zde svůj Battletag:
ScalixCZ#2350

RE: Hearthstone - Atakke - 03.05.2015

Tak mám svojí první legendární kartu z booster packů. King Krush Pinkiesmile. Vzhledem k tomu, že hunter je má oblíbená postava, takže mega luck Pinkiehappy.
@ sc@lix: Fajn, že je další do týmu, ale počítej s tím, že tě ostatní odsud zatím roznesou, ale nenechal se odradit Ajsmug, je to dost poučné zahrát si s někým zkušenějším Pinkiesmile.

RE: Hearthstone - Strada2000 - 03.05.2015

Gratulace k legendárce Rainbowlaugh Jinak, Sc@lixi, hodně štěstí do začátků Twilightsmile Hlavně se nenech odradit, tím, že moc nevyhráváš ( tím myslím nesmrtelní nepřátelé Rainbowlaugh ) ale v HS narážíš na stejně zkušené protivníky, takže tam ten problém nebude Ajsmug každopádně hodně štěstí !

RE: Hearthstone - ThunderStorm - 03.05.2015

Hm,...tak King Krush jo Rainbowlaugh
Sorry, ale tahle legendárka je podle mě dobrá jenom na disenchant, protože jako hunter máš ty malé pavoučky 1/1, co když umřou dají ti random beasta do ruky a poslední dobou se mi zdá, že blizz nějak zvýšil šanci na dobrý výsledek týkající se RNG.
Potvrzuje to i fakt, že hunteři často mají na ruce jak Malorne, K.K. tak i Garhzilu.

Závěrem, hned bych ho rozdrtil na dusty a pak bych si vycraftil něco více hratelnýho (8/8 charge za 8 Rainbowlaugh, to už je lepší i ten nerfnutej Leeroy 6/2 charge za 5, protože k tomu můžeš zahrát dogies nebo něco dalšího Twilightsmile )