RE: Ohodnotte avatar nad vami - Xeelee - 14.08.2012
Terok: Odstranil bych vrstvu s očima a nápisem a nenakouslej muffin bych klidně nechal zobrazenej mnohem dýl. Takhle ti nedám 10/10, ale jen 8/10.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Dumbass_CZ - 14.08.2012
Přesně má slova ...
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Ferraripony - 14.08.2012
tenhle se mi líbí mnohem víc než tvůj původní
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Drakasin - 14.08.2012
Protože si furt stěžujete, že nemám v avataru poníky, tak tady je něco pro znalce a skutečné labužníky anime/mangy!
PS: Vektor není můj
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Terok - 14.08.2012
FS je krásná - 9/10
já mám tedy přeďeláno - díky za feedback
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Xeelee - 15.08.2012
Drakasin boduje!
A Terok si upravil animaci. Sice je tam strašně dlouho bílá plocha a animace ujídání, která na sebe strhává velkou pozornost, trvá moc dlouho, ale avatar se mi teď líbí mnohem víc. 9/10
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Terok - 15.08.2012
To je schválně... Nechci aby celá animace trvala třeba jen 5 sekund celkem, pak to vypadá blbě, když muffin mizí a objevuje se tak rychle za sebou.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Cwossie - 15.08.2012
No jo, teď musíme čekat minutu, než se začne něco dít... většinu příspěvků si tak dlouho nikdo neprohlíží... Nicméně... MUFFIN!!! 8/10
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Dumbass_CZ - 15.08.2012
Drakasin ... Fluttercard je bomba !! xD Už jsem to viděl, ale i tak ... hellsing je jedno z mých nejoblíbenějších anime, proto dávám 10/10 x) (Radši mám ale starý, než OVA)
Terok: Chtělo by to smazat pozadí, a déle nechat jen samotný muffin. A ujídaní už zrychlit. Je to otázka pár vrstev ...
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Xeelee - 15.08.2012
(15.08.2012, 11:00)NorthernCross Napsal(a): No jo, teď musíme čekat minutu, než se začne něco dít... většinu příspěvků si tak dlouho nikdo neprohlíží... Nicméně... MUFFIN!!! 8/10
Dřív nebo pozdějc si tý animace tak jako tak všimneš. IMHO to je lepší než ji sledovat pořád dokola.
|