3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz--69) +---- Téma: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno (/Vlakno-3-oficialni-CZ-SK-Bronies-sraz-Brno) |
RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Frolda - 12.08.2013 Tuxik: Ale šlechta byla přece oblečená ne? (tak jako tak, já si vezmu jen korunku, náhrdelník kolem krku a zlaté střevíce Blax: No, plánovaný odjezd (resp. vlak, který vypadá dobře) odjíždí ve tři čtvrtě na osm. Sraz bude kolem sedmé - půl osmé. No, detaily ještě budou upřesněny. RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Discordian - 12.08.2013 (12.08.2013, 12:26)Andhariel Napsal(a): "Boratky" budou vypadat na slečnách zajímavě I dámské se dělají...a nejsou o nic decentnější RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Gekoncze - 12.08.2013 (12.08.2013, 10:03)Andy FoxHoof Napsal(a): Možná bych se mohl v Brně zjevit i já. Záleží ale na domluvě s rodičema. Pravděpodobně bych jel asi vlakem, takže pokud by se tu našli další, co pojedou vlakem z Pardubic, dejte mi prosím vědět. Hlavně bych potřeboval vědět, kdo všechno by jel a v kolik by se jelo. Popřípadě bych dal na sebe telefonní číslo pro lepší domluvu. Aspoň bych byl pak mnohem míň nervóznější z toho, že pojedu vlakem Ještě ale já sám musím zjistit, jestli mě tedy rodiče pustí... Tak vlakem z Pardubic tam jedu já ^.^ Pak ještě přes pardubice z Hradce pojede Melgarh a možná i Foxter. RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Hotsteppa - 12.08.2013 (12.08.2013, 14:06)Frolda Napsal(a): (tak jako tak, já si vezmu jen korunku, náhrdelník kolem krku a zlaté střevíce Princezná Frolda, why not Ešte stále sa mi nechce veriť, že do toho Brna fakt pôjdem... RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Oggy123 - 12.08.2013 Na 99% sa tam ukážem aj ja. Dúfam, že sa do tej doby nič nepokazí. Ale prídem až okolo 12:00-13:00 takže by som rada vedela kde asi vtedy budete.. No a niekedy večer sa poberiem zasa domov.. Aspoň tá polovica dňa je lepšia než nič no RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - summ - 12.08.2013 Manďák nepřijede, neee. To už nemá smysl na sraz chodit! Teď už zůstane jen Dumbass pod vplyvem energetických látek. RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Gris - 12.08.2013 (12.08.2013, 10:27)Tuxik Napsal(a): Muži hezky v obleku, ženy v šatech, budeme popíjet whisky, mluvit spisovně, oslovovat se pane a madam ať ukážeme světu, co za snobskou elitu jsme - poneseme sraz v duchu Grand Galloping Gala Hezky oblečený nebudu, ale jestli dokážeš ocenit dobrou whisky, dám si s tebou rád. Nevím proč, ale strašně dlouho jsem nemohl pochopit, kdo jsou "pony nazi" :-D RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Pahejl - 13.08.2013 Nevím co s tím. Na jednu stranu se chci pořádně schlastat jelikož mi v 18 diagnostikovali alkoholismus, ale zase bych rád z Brna vypadl (autem) ještě ten večer protože to tam nemám vůbec rád. Napadá někoho dobromyslného, kvalitní řešení ? RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Vladivoj - 13.08.2013 Já se upřesním časově nějak, éh, o něco později. Dorazím, ale kdy přesně záleží na babičce, kdy uspořádá zběsilou dědovo pařbu k narozeninám. Každopádně dojdu až tak v 1 a pak nevím, kdy budu muset odejít na narozky a večer bych se ještě vrátil. RE: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno - Antarius - 13.08.2013 snad to neskončí tak, že se v šest ráno sešikujeme a vyrazíme přes celé město za zpěvu písně Kdož sú boží bojovníci vypadá to, že plány některých jsou zpít se do němoty. To pak ještě chcete něco vyřvávat? Já to s pitím vidím tak, že si dám jednu, dvě s pipou, pak, jelikož pivo nepiju, si dám víno, jakožto správný moravák, a zbytek večera pro mě bude ve znaku kávy a kofoly. DDR vypadá zajímavě, ale taky zatraceně nemožné. A do karaoke mě střízlivého nedostanete Ještě věc...kolik tak plánujete za ty vaše věcičky v aukci? Jestli bude vyvolávací cena nad 100, tak se vrátím domů s prázdnou (hlavou). |