![]() |
Anketa - zaměstnání členů - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Anketa - zaměstnání členů (/Vlakno-Anketa-zamestnani-clenu) |
RE: Anketa - zaměstnání členů - Dreit - 04.09.2012 klusik: - to ještě počkej až budu stavět svoji, mám hromadu nápadů ![]() ![]() - máš TAR archiv na mailu, případně i tady: http://uloz.to/xDW5Qm8/cnc-tar - já čistim jen když vidim velký chomáče, jinak ne ![]() - hezký videa, ale neříkej mi, že to musí hlídat PC, vždyť by to šlo snad i s dvěma operákama ![]() BlackShield: - TurboPascal, HTML, JS, CSS. Všechno tak rychle, že si z toho nikdo nic nepamatuje ![]() Strainer: - máš pravdu, taky mě museli párkrát opravit než jsem se to naučil ![]() Foxter: - LOL ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - klusik - 04.09.2012 Foxter: Aha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dreit) ad peklostroj) No, tak na to jsem zvědavej :-D ad tar) Sosnu & mrknu ![]() ad čištění) Tak jasně, no ![]() ad videa) No, já myslím, že to PC nehlídá, jen monitoruje... ale fyzicky jsem u toho nebyl (i když jsem z tutý fakulty) ![]() ad strainer) Si pamatuju, jak do nás učitel na praxi pořád tlačil: "Pájka je cín, pájkovačka je ta pistole" :-D Dreit) Peklostroj) No tyvolenakole! ![]() ![]() ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - Dreit - 04.09.2012 Jmenuje se to jinak, aby v tom byl větší bordel ![]() peklostroj - Já taky, jen musim překonat svoji lenost ![]() tar - dobrej postřeh, je vidět že ty se neztratíš ![]() čištění - tak to já taky jednou za dva roky, jak kdy. Zatim vidim další čištění až mi odejde zdroj ![]() videa - já se právě docela bojim, dneska i na blikač potřebuješ obvod kalibru ATmega32, jinak se s tebou nikdo nebude bavit ![]() U nás "pájka" a "páječka", opravdu jsem litoval spolužáka, když: - *příjde k mistrovi* neměl byste cín? - cín nemám - *odejde* (po čase) - *příjde k mistrovi* neměl byste cín? - cín nemám - ale (jméno) ho dostal - já mu nedával cín, já mu dával pájku - a cín teda nemáte? - ne - *odejde* Chichi, ještě se podívej co je napsaný na štítku transformátoru při pohledu zvrchu ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - klusik - 04.09.2012 Jinak) :-D Taky si myslím ![]() ![]() Peklostroj) Jojo, my ve firmě máme rozdělený práce; já jsem tzv. výkonná složka, tzn. že pracuju, programuju, kamarád dělá HTML a je antiprokastinační složka, tzn. že mě furt bombarduje, ať se neflákám a dělám :-D čištění) Jasně, no ![]() tar) nojo, no ![]() ![]() videa) Divný to svět... pájka atd.) Taky dobrej troll :-D štítek transformátoru) Ať dělám co dělám, jsem slepej nebo ho nemůžu najít :-D Resp. z detailu fotky tam přečtu maximálně ARITMA ![]() ![]() ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - Dreit - 04.09.2012 Peklostroj) Tak to doufám, že se brzo prohodíte ![]() videa) To ju, jak postavíš něco bez MCU, tak to nikdo nebere vážně. To ještě nevíš, co ta moje fréza bude obsahovat ![]() štítek) ARITMA, o to mi šlo - český plottery http://www.root.cz/clanky/tiskarny-a-plottery-vyrabene-v-ceskoslovensku/ ![]() ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - klusik - 04.09.2012 Peklostroj) Ale tak nejlepší by bylo, kdybychom se sloučili -- abych nepotřeboval antiprokastinační složku a on víc programoval :-D Není to žádnej šéf nebo tak něco, je to moje firma a mám tam spíš já jeho ![]() ![]() Videa) Fréza) No, jsem zvědavej ![]() ![]() štítek) Aha ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - Dreit - 04.09.2012 (koukám že docela spamujeme, sakra ![]() peklostroj) Takže si platíš takovej živej (de)motivation poster ![]() fréza) Napsal jsem ti to v mailu, tak i tady veřejně = řízení má jet na TTL obvodech s TTL logikou všude, kde to půjde. Přenos dat bude přes RS-232 (na TTL přes MAX232) štítek) Netušim kde ten transformátor ukradli, ale moc se mi líbí ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - klusik - 04.09.2012 Spam) No, koukám... ale tak už to tady snad dokončíme, vypadá to na nějaké "epic closure" ![]() peklostroj) Tak nějak :-D Akorát mu nic neplatím, má svoje zakázky pod mými křídly (jsme sdružení freelancerů, každej jedeme na svý) fréza) ![]() štítek) :-D Měl jsem jednoho vyučujícího (jakýsi Bohumil), kterého jsem občas vídal v pozdních večerních hodinách s kárkou chodit po Plzni a tahal ze sběrných surovin a všelijakých vrakovišť vždycky všelijaký izolátory, svorky a další věci na VN a VVN ![]() ![]() RE: Anketa - zaměstnání členů - CrystalShine - 05.09.2012 Státní sektor, IT (03.09.2012, 19:06)Dreit Napsal(a): Jak to vypadá s Open Source ve státním sektoru? Kompletní systém pro nahlížení do centrálního registru obyvatelstva je u nás přepsaný na naše vlastní řešení s Debian serverem a Debian klienty. (jedná se o pár desítek počítačů, konkrétní čísla teď nemám) Každá lokalita úřadu je propojená s centrální budovou VPN tunelem který sestavuje Debian na malých 1U VIA strojích. Osobně mám pod palcem 5 Linuxových virtuálů, z toho je nejdůležitější aplikační server pro naše intranetové aplikace (Apache, tomcat, firebird pro staré aplikace v Delphi a PostgreSQL pro nové v Javě). Dál tu je ještě jeden server se spamassasinem který odvádí špinavou práci za exchange a posílá mu už notně profiltrovanou poštu. RE: Anketa - zaměstnání členů - klusik - 05.09.2012 Darm: Zajímavé ![]() |