![]() |
Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Equestria Girls (https://bronies.cz/Forum-Equestria-Girls) +--- Téma: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) (/Vlakno-Equestria-Girls-dojmy-hoodnoceni-debata-SPOILERS) |
RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - klusik - 15.12.2013
Ahoj všem,
nabízím taky svůj drobnej pohled na tuten "film" ![]() Nu nakonec jsem to (no, už je to pár dní, vlastně týdnů) viděl a byl je poměrně mile překvapen, i když ne zcela. Nejlépe bude, pokud své hodnocení shrnu do několika bodů: Co se mi líbilo:
co se mi nelíbilo:
Pokud to mám nějak shrnout, delší stopáž než pár desítek minut rozhodně prospěla, příběh je propracovanější, i když s béčkovou zápletkou a celkově bych se nestyděl za hodnocení 7/10, kterými jsem film na imdb.com i ohodnotil. Nicméně raději se budu koukat na seriál s původními postavami, toto byl trošku úlet, nicméně velmi povedený úlet ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Ivo - 15.12.2013 (15.12.2013, 08:43)klusik Napsal(a): ...lidi si normálně neprozpěvují... V tom případě nejsem normální člověk.Ne, že bych někdy byl normální... ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - klusik - 15.12.2013 (15.12.2013, 19:44)Ivo Napsal(a): V tom případě nejsem normální člověk.Ne, že bych někdy byl normální... :-D :-D Jako taky si pobrukuju, ale rozhodně nedělám vlny a nezpívám o běžných věcech, jako "jóoo, já mám hlad, hlad, hlad, musím pak jíst, jíst, jíst, abych nebyl anorektik, tik, tik..." ![]() Ale tohle mě vždy štvalo i na Disneyovkách, furt se tam jen zpívá, ale naprosto furt... RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - xsoft - 15.12.2013 (15.12.2013, 08:43)klusik Napsal(a): Hi, jak tohle presne myslis? Jako ze lidi ve skole si nezpivaji 3 minutove pisnicky pri pruchodu chodbou? - jestli jde o to, ze to neni jako verna realita, tak bych poukazal na fakt, ze v realite lidi nejsou kresleni - spis to beru jako muzikal, kde se cast deje zpiva (a libi se mi to), jinak receno animovanej High School Musical - no, obcas si proste jen tak zpivaji (look here), a se sluchatkama si dost lidi taky pobrukuje ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - CrystalShine - 16.12.2013 S takovym pohledem na vec bych musel svuj nejoblibenejsi film, The Rocky Horror Picture Show primo nenavidet. Tam se zpiva porad a (svete div se) v situacich, kdy by to normalni clovek nikdy nedelal. Mimochodem, neustale zpivajici ponici ti nevadi? ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - BublinkaS - 16.12.2013 nejvíc se mi líbila ta písnička Helping Twilight win the crown nebo tak nějak a nějak se mi nezdála Luna se Celestií RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - syrope - 17.12.2013 před zhlédnutím sem si myslel že je to blbost ale potom sem zjistil že je to super film RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - klusik - 17.12.2013 (15.12.2013, 23:30)xsoft Napsal(a): - Jako ze lidi ve skole si nezpivaji 3 minutove pisnicky pri pruchodu chodbou? Ahoj, nejde tak o to, že je to realita, jde o to, že "se prostě zpívá". Nevím proč se pořád musí zpívat. Přijde mi to otravný. Přišlo mi to i v Disneyovkách, kvůli tomu jsem vypnul spoustu filmů od Disney. Mám prostě averzi k náhodnému dějovému zpívání. Moje jediná myšlenka během sledování čehokoliv, kde se zpívá (a není to koncert nebo videoklip) je "shut up already and get back to plot" ![]() ![]() ![]() Muzikál -- hm, takhle mě nepanadlo na to koukat ![]() ![]() ![]() (16.12.2013, 04:11)Darm Napsal(a): Mimochodem, neustale zpivajici ponici ti nevadi? Vadí :-D (17.12.2013, 19:41)syrope Napsal(a): před zhlédnutím sem si myslel že je to blbost ale potom sem zjistil že je to super film Jo, přesně! RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - LunoOndra - 20.12.2013 Musím říct, že se mi film velice líbil a dával bych mu hodnocení 9.5/10, přece jenom pár much to mělo. Co dělají cmc na střední škole?? jak se Rainbow tak rychle naučila lítat?? kdyby se něco takového stalo (někdo se v něco promění), tak by tam měla dojet aspoň do chvíle policie, armáda nebo něco takového - něco mimozemského a nikdo si toho nevšimne. kde je druhá sunshine shimmer? a proč druhá twilight nechodí na tuhle školu? velká a mocná TRIXIE si de.. koupit sušenku (nebo něco takovýho) - to něják nechápu jinak byl film perfektní ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Elevea - 20.12.2013 No, co se týče Trixie, myslím že šlo o troll. Jak efektivně trolit se dozvíš zde: jak trolit |