Bronies.cz
Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba)
+--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura)
+--- Téma: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 (/Vlakno-Sbornik-bronies-autoru-a-ilustratoru-2013)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Baterka - 23.03.2014

Žiš klid Rainbowlaugh Vždy lidi souhlasili s tím co navrhlo vlče ne ?¨
Keranis se akorát ptal proč je ponysona každá jinak velká.
[Obrázek: tumblr_inline_mi5mqhyoTR1qhi2pz.gif]
[Obrázek: tumblr_mz8w3e8FTQ1svquxio2_500.gif]
[Obrázek: tumblr_mz8w3e8FTQ1svquxio3_500.gif]

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Keranis - 23.03.2014

Jak říká Bateráček Pinkiehappy Pokud jste k různé velikosti měli pořádné důvody, tak svou námitku stahuji.

OT Baterka: Těmi gify jsi mě fakt rozsekal Rainbowlaugh

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Rwakk - 23.03.2014

Jo, ty gify jsou přesně to, co potřebuji.
Jak už jsem říkal, esteticky to nevypadalo moc dobře, když jsem dali obrázky stejně velké. Aspoň nikomu z těch, co na tom pracovali se to nelíbilo.

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Vlče - 23.03.2014

Za úvodní stránku bia mužu já. Udělala jsem to takto, protože:

1. Puvodně měl být Sborník jen literárních autoru
2. Esteticky pusobilo lépe, když byla stránka nesi/ymetrická

Rozhodně jsem tím nechtěla nijak shazovat práci ilustátoru (chraň buh, vždyť jsem jednou z nich Rainbowwild )

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Neko.Cross - 23.03.2014

Mě se to líbí moc.... jediné co mi vadí, že na úvodní stránce je napsané jen Sborník a rok :/ sice tam je obrázek, ale není tam napsané takhle k čemu to je.... sice mi víme, ale aj tak.... My little pony tam aspoň mohlo být napsané ^^"""" Ale já s tím jinak problém nemám... Jediné tohle mi prostě chybí jinak moc kawaiiiii :3

Neco.Cross, to je dobrý poznatek. Nějak jsme nepočítali, že by se dostal i mimo komunitu ale asi by to bylo s tím lepší. Děkuji za poznámku do budoucna.

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Melgarh - 23.03.2014

@Zmok: Jsem rad ze to pomohlo, Google ma opravdu skvele nastroje a strach z Big Brothera je neopodstatneny.

@Vlce/Rwakk: to, ze nejsou symetricke je dobre, kdyby byli stejne velke, tak by to vypadalo divne.
Pro pouziti stejne velikosti obrazku by to muselo byt bud odsazeno (jedno by bylo k hornimu okraji, druhe k dolnimu) ci mezi tim by musela byt rozdelujici grafika typu Heraldickych symbolu/linek. (se zmensenyma obrazkama pro vetsi organizovanost)

Feedbacku je dost, chvali taky, myslim ze Sbornik za dalsi rok bude opravdu profi prace =)

Uvidíme, co bude příští sborník zač. Už teď mě napadla nová tématika, která by mohla nahradit systém dvanácti měsíců a tím, by se odstranil zádrhel ohledně množství autorů a ilustrátorů pro sborník.
Každopádně, je jisté, že se přímo hlavní organizační tým rozroste.

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - czAdamV - 23.03.2014

Se svolením Rwakka jsem udělal mirror na pinkiepie.cz. Odtud můžete stahovat bez opisování captchy a bez rychlostního limitu. Stahovat můžete zde:
  1. sborník ve verzi od Aidrien Assagir (klasické zobrazení jako ve Wordu, kdy čtenář listuje po jedné stránce)
  2. sborník ve verzi od Vlčete (uspořádání jako v knížce, kdy čtenář listuje po dvojlistech)
  3. sborník ve verzi pro tisk (uspořádání jako v knížce, kdy čtenář listuje po dvojlistech)
Linky klidně sdílejte dál, není tam omezený přenos dat.

Edit: A se svolením Aidrien dáno do prvního příspěvku Twilightsmile

RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013 - Aidrien Assagir - 23.03.2014

Kdyžtak editni můj první příspěvek a dej to pod verzi z ulozto prosím.