![]() |
Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. (/Vlakno-Jsem-blazen-aneb-kdyz-vas-rozum-za-sebou-praskne-dvermi) |
RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Antošík - 28.04.2012 no, pamatuije, furt je to jen fikce ... kamarádi, rodina ... to pomáha RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Rafael - 28.04.2012 (28.04.2012, 08:16)Antošík Napsal(a): no, pamatuije, furt je to jen fikce ... kamarádi, rodina ... to pomáha Asi takhle, vim proč se chovam jak se chovam a proč myslim tak jak myslim (i proč se mi honi hlavou pravě tohle). Co říkáš je pravda, když vypadnu mezi lidi vic, tak tyhle ulety zeslabnou a nejspíše i uplně přestanou, nicméně se řídím heslem Citace:"Sanity calms, but madness is more interesting." -Lord John Russell( tj. "Zdravý rozum uklidňuje, ale šílenství je mnohem zajímavější") když už to zachází mimo únosnou mez tak si dam pauzu a du kamkoliv, za kamošem, a nebo aspoň od kompu, když nic jinyho. Jen mi to stejně nedá a tak experimentuju, zkouším a přemýšlím nad různýma šílenostma. ![]() ![]() ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Antošík - 28.04.2012 Jako proč ne, je lepší být trochu blázen .. bláznoství má blízko genialitě ... ale nesmí se to přehánět ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - G-Phys - 28.04.2012 Já sebe zas trochu za blázna považuju. Nejspíš proto že mi nekdy jen tak sami od sebe přeskakují myšlenky. Ale jinak su v poho, možna. ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Blue Storm - 29.04.2012 Mě nepřipadá,že člověk musí hned mít ve džberu o pár jablek míň,když se mu hlavou honí myšlenky o MLP v každodením shonu v práci,při procházce přírodou,nebo ve vlaku. Sice nás ostatní lidé po očku sledují,proč máme v obličeji blažený pohled a úsměv na rtech,to když si zrovna představujeme,jak se třeba RD prohání po nebi,sedne si na sochu sv.Václava a pobaveně kouká na ten mumraj na Václaváku pod sebou,ale to všechno jen dokresluje náš pohled na svět a jaký by asi byl,kdyby se sny proměnily v realitu. ![]() Nebudu lhát,když jsem si představoval,jak princezna Celestia a Luna přiletěly na formální návštěvu za naším prezidentem.. Nebo také,že jsem se probudil jako poník s amnéziií,bez Cutie mark a Twilight mě našla a zavedla mě do Canterlotu za princeznou a chtěli mi vrátit paměť ![]() Jsou to prostě nádherné myšlenky na něco,co tu každý člen miluje a je mi jedno,co si o tom ostatní lidé,kteří nepocítili sílu harmonie v MLP myslí. ![]() PS:Jedno motto zní....Kdybychom trochu nebláznily,tak by jsme se z toho všeho opravdu zbláznily!..(Hawkey Pierce MASH 4077). RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Antošík - 30.04.2012 Jono, čím silnější zážitek ... a je fakt že MLP si vším dokázalo udělat silnej zápis do paměti. U MlP mi to zrovna nevadí, ale normálně když nad něčim přemejšlim tak moc že na to vzpomínám i v nesouvisejícch situacích tak to zkoušim trochu omezit ( online mmorpg - hrozný závislačiny) ale mlp je v pohodě, na tom neni co zkazit ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Rafael - 30.04.2012 (30.04.2012, 13:30)Antošík Napsal(a): ... mlp je v pohodě, na tom neni co zkazit[spoiler: Flutterbitch], please ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Drakasin - 30.04.2012 Wow... měli bychom založit další sekci fóra: Zpovědnice Lidé by se tam svěřovali a my, úžasná komunita, bychom pomáhali. Samozřejmě přístupné jen pro členy ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Antošík - 30.04.2012 Dobrej nápad, zkus to napsat do návrhů - sem 100% pro ![]() No ![]() ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Blue Storm - 01.05.2012 (30.04.2012, 17:57)Drakasin Napsal(a): Wow... měli bychom založit další sekci fóra: Zpovědnice Zpovědnice? ![]() Otec Bronie:To je v pořádku milý člene..Stačí,aby sis pustil třikrát po sobě jakýkoliv díl o ní a bude ti odpuštěno. ![]() ![]() |