Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? (/Vlakno-Plysova-Libuse-na-cestach-po-Tichomori-pridate-se) |
RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Jamis - 03.03.2015 @Baterka: Tohle je ale HODNĚ divné! Mě ta platba na účet skutečně nedorazila... zkus prosím kontaktovat svojí banku a prověřit, zda peníze skutečně odešly. Všechny ostatní platby dorazily v pořádku, i když přeluštit je občas nebylo snadné. Až se někdy budete divit, že někdo nepřijímá platby poštovní poukázkou, tak tady je ukázka, co přišlo v některých zprávách pro příjemce: posta 121674 27.02.2015 c 2003 <napul citelne jmeno> 1 N 0 P ON Y L 1 B ISF P 0 T 1 C H posta 710382 26.02.2015 c 1014 <napul citelne jmeno> OD DRAINA P R 0 LI B USI RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Baterka - 03.03.2015 Zejtra tam zavolám . Kam ty drobáky odcestovali ? RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Quint-t-W - 03.03.2015 Nechci být škaredý, jen mě při zběžném prohlížení trknula nesrovnalost. Vybavil se mi film Drahé tety a já: "Dvacet halířů" P.S. částka ode mne je symbolická, ve smyslu, že jsem to číslo nevybral náhodně. [spoiler: Kdo uhádne význam, má u mě virtuální body, které může později směnit za ... ještě nevím co, ale může. (Jen s tipy neofftopikujte tohle vlákno, prosím).] RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Jamis - 03.03.2015 (03.03.2015, 21:16)Quint-t-W Napsal(a): Nechci být škaredý, jen mě při zběžném prohlížení trknula nesrovnalost. ... ... ... Opraveno Máš u mě dvacet halířů. RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Mácaman - 04.03.2015 halire delaj talire uz se tesim na zpravy z cesty RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Jamis - 16.03.2015 Aktuální informace: Kampaň na Startovači oficiálně ukončena - vybralo se neuvěřitelných 2 814 715 Kč ! Libuše s ostatními se brzy vydá na cestu, ale ještě předtím potřebuje vyplnit přihlášku na cestu, potvrzení o bezinfekčnosti a taky musíme vyplnit vyjádření rodičů Takže prosím všechny přispěvatele o pomoc s vyplněním následujícího formuláře, který mi přišel dneska ráno: RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Melgarh - 16.03.2015 Datum narození: 26.09.2013 17:56 (prohlášení vítěze soutěže) Pojištovna to je jasný, adresa a PSČ taky (viz aukce, že jo Pidi ) Jméno otce - Krok Jméno matky - Aya Yai Koníčky: Předpovídání budoucnosti a pořádání MLP srazů RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Mácaman - 16.03.2015 dotaznik RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - dinopony - 16.03.2015 Funkce: zlepšení nálady Ale ten dotazník mě dostává RE: Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se? - Draimisko - 16.03.2015 zdravotní stav očkování: ano imuní proti: stáří alergický na: oheň dlouhodobé léky: implantovaná podkožní vata zajímavý nápad to takhle rozesílat teď jenom zjistit, kdo se víc nasměje c: |