Equestria Girls - Legends of the Everfree - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Equestria Girls (https://bronies.cz/Forum-Equestria-Girls) +--- Téma: Equestria Girls - Legends of the Everfree (/Vlakno-Equestria-Girls-Legends-of-the-Everfree) |
RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - Frolda - 26.09.2016 Zde jsou nějaké mé reakce psané tak jak přišly (dávám do spoileru, protože obsahuje, hádejte co): RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - Elevea - 26.09.2016 (26.09.2016, 16:04)Melgarh Napsal(a): Docela pr*ser, ze to leaknulo pres Brazil, takhle Netflix prijde o viewcount a subscribery a jiz dalsi Equestria Girls nebudou a My Little Pony tez utrpi... Blbý je, že běžný konzument za to nemůže, neovlivní to a stejně je za to potrestán. RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - Mois3Music - 26.09.2016 Komu připadala Gloriosa trochu psychicky na dně? Mě docela jo. A ta Sunsetina schopnost je awesome! Já ji taky chci! (Musím Pinkie pochválit za krásné vzpomínky/myšlenky ) RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - Melgarh - 26.09.2016 (26.09.2016, 20:27)Elevea Napsal(a):(26.09.2016, 16:04)Melgarh Napsal(a): Docela pr*ser, ze to leaknulo pres Brazil, takhle Netflix prijde o viewcount a subscribery a jiz dalsi Equestria Girls nebudou a My Little Pony tez utrpi... Illegalni sireni pres youtube a kanaly, misto pockani na korektni legalni verzi je fakt neovlivnitelne konzumentem RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - Elevea - 26.09.2016 Takže ses na to nepodíval? Kromě toho, bavíme se o leaku jako takovém, předpokládám. To běžný konzument prostě neovlivní. Podstata internetu je nekonečné zálohování ve jménu informační svobody (sobeckosti). Kdo se s tím snaží bojovat jinak, než že omezí první únik, má prostě smůlu. RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - Frolda - 27.09.2016 Ještě mě napadá, ten intro song mi ve volném podání strašně připomíná tohle RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - pipa943 - 28.09.2016 Update ohledně titulků: alfa verze titulků bude dostupná zítra večer. Beta bude dostupná do dvou dnů po oficiálním vysílání EQG LoE. Plná verze titulků bude vypuštěna až s DVD verzí, kde budou komplet všechny scény. RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - _ka-turtie-ja_ - 29.09.2016 Strašně se mi Legend of Everfree líní, jenom mě trochu zklamalo, že už to začíná být trochu cliché. Chtělo by to novou hrdinku! Nebo alespoň zařadit nějaký background charakter do děje (nebo nechat říct minimálně jednu větu, v tom filmu mluví jenom Mane 7 a pár jejich nej nej nej...), docela bych přivítala nějakého dalšího poníka z Equestrie do CHS kdo se mnou souhlasí??? RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - Shadow light - 29.09.2016 Odpověď ve spoileru, kvůli spoilerům. RE: Equestria Girls - Legends of the Everfree - _ka-turtie-ja_ - 29.09.2016 Vau, ty víš doopravdy všechno! Kde ses to všechno dozvěděla? plus jsem si myslela, že zelená patří v MLP zlu (#Chrysalis a #Dazzlings (ten sajrajd co vstřebával tu magii))... |