cypoviny, ne asi !? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: cypoviny, ne asi !? (/Vlakno-cypoviny-ne-asi) |
RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 08.09.2017 Oj, oj, oj! Vím, že to je lehký doublepost, nicméně jsem inspiroval Coco k vytvoření tohoto obrázku, který naprosto perfektně vystihuje atmosféru básně Příběh vzpoury! Díky moc, Cocodrillo! Ani nevím, jak se ti mohu odvděčit RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 16.09.2017 O holubech a sardinkách (alá taky Krchovina ) RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 19.09.2017 Sice jsme každý z jiného města a kraje (příp. župy), takže se asi pravděpodobně nikdo z fóra nezúčastní. Nicméně dávám všem vědět, že budu mít svoje první oficiální čtení (měl jsem jich pár, ale to bylo vždycky mezi kámošema) a to sice na osmém Harakiri Czurakami. Kdo by se čistou náhodou pohyboval v Ostravě a neměl v pátek 29. září co dělat, nechť přijme pozvání na tuto akci a přijde! Jo a kdyby se někdo přespolní přeci jenom zjevil (což nečekám ), tak poskytnu ubytování. RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 08.11.2017 Status report: Autorské čtení na Harakiri proběhlo výborně. Taktéž, má múza má echt šílené maniodepresivní stavy. S mojím psaním je to od konce léta strašně nestabilní. A k tomu mám ještě za poslední dva-tři týdny extrémní nedostatek kuřiva a piva (dva druhy mého paliva ). Nicméně, hodlám něco zaslat do Sborníku bronies. A taktéž, s největší pravědpodobností vyjdu v úplně jiném sborníku, ale pšt. Abysem tu netlachal jen tak naprázdno, přináším vám dvě dílka. Obě dvě napsány někdy v září (asi). První je takovým vhledem do mojeho života a druhé je vyjádřením obavy o mou vlastní budoucnost. Čtěte, sdílejte, lajkujte, komentujte! Schválně, kdo bude první osobou, která zlomí kombo mých (teď už) šesti příspěvků za sebou? Kouřím pouze tehdy, když kalím RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Xenomorf - 08.11.2017 Hmmm..zdá se mi to a nebo jsou ty tvoje básně o tvém životě? A protože tě znám...tak proč se vůbec ptám Každopádně se mi líbí RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Mácaman - 08.11.2017 Jop jsou to basne geniálně pravdivé ale stejně přestanu kouřit RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 09.11.2017 Xeno, tak každé literární dílo, ať už to jsou básně či povídky, vypovíďá do jisté míry o autorovi/autorce a jejich životě. Hodně štěstí, Máco. Sám vím, jak těžké to je přestat kouřit! Děkuju vám oběma za komentáře, aspoň jde vidět, že mě ještě někdo čte. RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 28.11.2017 Sholem-aleykhem všem temným srdcím! Dnes se vám všem vyznávám zcela bez servítek. Jsem gej! Ve skutečnosti jsem bisexuál hahaha. Ne, vyznávám se teď z něčeho jiného. Z čeho? To si přečtěte v této básni, pokud ji teda vůbec pochopíte, má totiž spoustu referencí a jinotajů, holt jak to mám rád. Vyznání egoisty A taky jsem se rozhodl stvořit poníkovský miniromán na více kapitol. Zatím vám přináším první kapitolu, na druhé už pomalu pracuju. Je to můj osobní headcanon, kdy se z Diamond Tiáry nedlouho po událostech v díle S05E18 „Crusaders of the Lost Mark“ stala bezdomovkyně. Volně souvisí (avšak jen volně) s mou básní Příběh vzpoury, kterou naleznete v prvním příspěvku (nebo o pár postů výš). Toto dílo je inspirováno mými nesčetnými setkáními a rozhovory s bezdomovci a celkově, lidmi na okraji společnosti. Je tudíž inspirováno skutečnými příběhy. Miniromán – zatím teda jen povídka – se nazývá Utlačovaní a naleznete jej zde a tu a tady. Jelikož mi ale Google docs neskutečným způsobem posral formátování a hlavně fonty (navíc má editor k ničemu!), tak doporučuju prozatím PDF verzi, než to nějak opravím, teď jsem však na to líný. Čekejte od tohoto minirománu akci, napětí, lásku, depresi, smrt a rebelii. Snad budu schopný doručit všecko v průběhu času. Princezna s židovskou hvězdou na čele se s váma loučí, do zobaczenia! Edit: ještě rychlý edit. Jelikož potřebuju nějaký tréning na korekturu Sborníku 2017, nechtěl by někdo využít mých služeb korektora? Kdyžtak se hlašte přes PMku. RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 04.01.2018 Cześć, alkoholici a alkoholičky! Před Vánocema moc nebyl čas na psaní a mezi svátkama ostatně taky moc ne. Nicméně přináším dvě kraťoučké básně, jednu hravou a druhou, takovou postmodernistickou. Jo a taky, už pomalu píšu druhou kapitolu Utlačovaných a dostal jsem žádost o napsání jedné poní povídky, takže rok 2018 mi začíná celkem dobře, co se literatury týče. Takže zůstaňte v obraze! Křeček v křoví Antipoetická, oslavná óda opěvující nápoj seslaný přímo z nebes, která vznikla v podroušeném stavu, kdy se pod nohama motá zem RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Rwakk - 04.01.2018 Pějme ódy stále dokola, neboť od toho tu jsou. Rozhodně jsi mě oběma básničkami či prostě literárními díli dostal. Ale nepřekvapil. Je to prostě to co z tebe dělá tebe a proč to vlastně čtu Těším se na další tvé literární počiny a taky až si někdy zase popovídáme. |