Tvorba Small Owl - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Video (https://bronies.cz/Forum-Video) +--- Téma: Tvorba Small Owl (/Vlakno-Tvorba-Small-Owl) |
RE: Tvorba Small Owl - Electric Spark - 03.06.2024 Musím říct, že ze všech tří her je tahle asi nejlepší (vůbec ne kvůli Future Twilight ). Ovládá se to dobře a ani to není tak těžký, takže jsem to měl dohraný asi během hodiny a něco. Měl jsem trošku problém se Sombrou, ale pak jsem zkusil použít jiné projektily a šlo to. Nejlepší byla ta jeho pizza Hawai a ananas . Nevím jestli jsi i v předchozích hrách měl tu regeneraci, ale mám takový pocit, že tam byly jen heal potiony. Jinak ta regenerace je dobrá, sice si musíš počkat, ale nezávisí to jen na potionech. Ve shopech věci ani nejsou drahý, takže si ze začátku nemusíš tak šetřit a rovnou si koupíš dobré vybavení. Jakmile jsem ve shopu uviděl Future Twilight, cíl byl jasný. Takže moje první koupená věc byla ona. Prostě ten její styl běhu je boží. Měl jsem tam taky bug, kdy jsem hru stopnul a na chvíli odešel od počítače a hra pak celá spadla. Možná to byla jen nějaká anomálie u mě, je pravda, že mám u počítače docela zahlcenou RAMku. Celkově fakt dobrá hra, připomíná mi to ty online hry z dětství. Určitě se budu těšit na další hry pokud budou. RE: Tvorba Small Owl - Joey Small Owl - 05.06.2024 Díky moc za zahrání a dojmy. Jsem rád že se hra líbila Jinak pokud bys mi tu hru ohodnotil nebo třeba napsal komentář na stránce hry, tak by to bylo dobrý pro můj algoritmus. Jsem rád za dohrání a příště zase udělám něco dalšího co tu hru obohatí. RE: Tvorba Small Owl - Electric Spark - 07.06.2024 Tak komentář tam máš. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli by byl k dispozici ten GIF běžící Future Twilight? RE: Tvorba Small Owl - Joey Small Owl - 07.06.2024 OOOhh moc děkuji za skvělí komentář. Co se týče toho GIF tak mi napiš třeba do DM email nebo jiný kontakt kam ti to mám poslat. Popřípadě ti můžu poslat přímo sekvenci snímků a ty si potom můžeš akurát dodělat pozadí dle svého. Jinak teď jsem zkoušel vyhledat slovo ,,Twilight Sparkle´´ na stránce Itch.IO a mě se to díky TVÉMU komentu podařilo Takže ten algoritmus funguji. Prosím, pisnětě mi nějaký ten komentář či dejte like u mojích her dle vlastní libosti. Zvyšuje mi to viditelnost mé tvorby na Itch.IO
Moc děkuji RE: Tvorba Small Owl - Wrench - 07.06.2024 On žije! A koukám se vrátil s plnou parádou RE: Tvorba Small Owl - Electric Spark - 07.06.2024 Ještě jsem přišel na bug, když si koupíš ten meč Luny tak s ním nejdou ty kombinační zámky na otevření dveří. RE: Tvorba Small Owl - Joey Small Owl - 08.06.2024 (07.06.2024, 09:44)Wrench Napsal(a): On žije! Mno žiju, přežívám. Bere mi to všechen čas Ale tvorbu mám a naprogramováno na větší projekty taky. Takže spíš už jen vizuál doladit a vzhůru na větší projekt. Vytvořit popřípadě cutscény, trailer, spolupráce s dabéry se taky hodí a pak už rovnou na Steam Jinak teď dělám menší hru na telefon a přidávám tam animace co už mám cca 2 roky hotový. Chci to vydat na telefon na platformě Google Play. (07.06.2024, 12:19)Electric Spark Napsal(a): Ještě jsem přišel na bug, když si koupíš ten meč Luny tak s ním nejdou ty kombinační zámky na otevření dveří. Ok, díky za upozornění. To se opraví během chvilky. RE: Tvorba Small Owl - Electric Spark - 08.06.2024 No tak to se těším a doufám že se povede bez nějakých větších problémů. |