![]() |
Poníci ve snech - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Poníci ve snech (/Vlakno-Ponici-ve-snech) |
RE: Poníci ve snech - MegaHipp0 - 02.10.2015 moc se mi sny nezdají, ale poslední týden jsem měl dva o bronies. 1) byl jsem na vojně, byli tam jenom bronies a strašně jsem tam chlastal ![]() 2) byli jsme na nějaké akci, kde lidi kreslili slavné osobnosti jako poníky a my jsme hádali kdo to je. tak mácaman nakreslil něco jako takového hodně vysmátého shining armora a já hned uhod, že to má být pewdiepie. tenhle byl lepší, ještě si to aj pamatuju jak ten poňík vypadal. RE: Poníci ve snech - Mácaman - 02.10.2015 MegaHipp0 - husty, a sranda je, ze vubec neumim kreslit ![]() RE: Poníci ve snech - MegaHipp0 - 02.10.2015 vypadal super ten obrázek, ale byls v tom snu pěkně nasranej, že jsem to hned uhodl ![]() RE: Poníci ve snech - RayCode - 02.10.2015 Jelikož jsem mockrát koukal na EqG 3, zdálo se mi, že jsem našel ten "Amulet" nb co to bylo a použil jsem jeho magii jako ve filmu (stal se ze mě zlej záporák). Zničil jsem půlku města a pak sjem se probudil.. meh... ![]() RE: Poníci ve snech - Dex - 02.10.2015 Mě se o ponících zdávalo jen v začátcích, ale poslední dobou se mi dost zdá o bronies. Vždycky nějaký úplně normální sen... a najednou, tam kde by to člověk nečekal, hromada bronies. Proč chodit na srazy, když je mívám v noci v hlavě? ![]() RE: Poníci ve snech - jakubik25 - 04.10.2015 Dnes jsem měl další nádherný sen s poníky. Bylo před Nightmare Night. Byl jsem ve vesmíru s Lunou a zabírali jsme planety na přípravu pro Nightmare Night, ale přilétla k nám Chryssalis a chtěla nám překazit plány. Svedl se boj, Chriss prohrála a s Lunou jsme dobyli Venuši, Měsíc a Mars. Pak přišla samotná Nightmare Night. Planety a Měsíc byly dekorované a svítily jako Slunce. Byla jako jakákoli jiná Nightmare Night, jen si pamatuji Lunu, jak přede mě vlétla a měla proslov(Už nevím o čem). Byla to velmi pěkná noc. ![]() RE: Poníci ve snech - Keranis - 06.10.2015 Tak se mi už asi potřetí zdál sen, kde se Melgarh snaží uzurpovat Jamisův trůn pomocí foukačky a uspávacích šipek ![]() RE: Poníci ve snech - Dawnflash - 06.10.2015 Keranis, to znie ako znamenie. Shippuješ sa s Melom? ![]() Znie to ako alegória na Amorove metódy spájania ľudí. Sny sa často odvíjajú podľa skutočných podvedomých dojmov, možno si si dokonca naozaj voľne preložil shipping na šípky ![]() Ja mám tiež celkom často útržkovité sny s poníkmi, tým myslím, že sa tam tie poníky z času na čas objavia. Ani nie v hlavnej roli. Je to ale tým, že si ich často predstavujem aj za bdenia. Ak ale idem spať dlho po polnoci... ![]() RE: Poníci ve snech - Jamis - 06.10.2015 @Keranis: LOOOL ![]() RE: Poníci ve snech - Keranis - 06.10.2015 (06.10.2015, 10:26)Dawnflash Napsal(a): Keranis, to znie ako znamenie. Shippuješ sa s Melom? Krucipísek, už zase mě s někým shippují! Co je na mně do prčic tak lákavého? ![]() |