![]() |
[Kritika] Elfmanovy výtvory - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: [Kritika] Elfmanovy výtvory (/Vlakno-Kritika-Elfmanovy-vytvory) |
RE: Elfmanovy výtvory - Martin - 21.03.2012 (20.03.2012, 19:29)Dumbass_CZ Napsal(a): Pořádně vždy vyřízni pozadí, než tam toho poníka dáš. Ta bíla tam je strašná xD Fór je v tom, že každý objekt (tedy i poníky) kreslím jakožto plovoucí vrstvu, tedy netřeba žádné pozadí vyřezávat.. To, co asi myslíš, způsobuje vyhlazovací funkce, se kterou jsem se ještě pořádně nenaučil dosud pracovat, a zvlášť je to umocněné tam, kde je aplikovaný efekt odlesků světla, což se ale stává trochu i v reálu, že je to tam na hraně přesvícené.. nejvíc to je patrné jen při té 1:1 verzi.. Samozřejmě nejhorší efekt to má na hřívě G3 (jmenovitě nahoře je nedokonalá guma) a FIM Pinkie Pie (horní část ocasu).. U G3.5 (G4) Pinkie s tím jsem docela spokojený (světlo se nad hrubým povrchem docela rozptyluje, zvlášť když je to směrové a jak je vidět na částečkách prachu, prostředí není zrovna moc čisté ![]() ![]() ![]() RE: Elfmanovy výtvory - Martin - 26.03.2012 Protože teď asi chvíli nic kreslit nebudu, tak aby "řeč" nestála, posílám zatím sbírku svých starých náčrtů aneb "nic nevznikne jen tak" ![]() ![]() RE: Elfmanovy výtvory - Martin - 04.04.2012 Takový menší sneak-peak mého posledního díla.. toto trvalo 4 hodiny a je to zatím jen šablona pro další zpracování.. Chtěl jsem zažít takový ten návrat ke kořenům, takže žádné křivky, žádné počítané přelivy, žádné odleskové efekty a počet vrstev omezen na tři ![]() ![]() ![]() RE: Elfmanovy výtvory - Baterka - 05.04.2012 líbí se mi že máš pozadí ![]() ![]() RE: Elfmanovy výtvory - Martin - 05.04.2012 (05.04.2012, 17:02)Baterka Napsal(a): líbí se mi že máš pozadí Tak tady to naštěstí bylo ještě celkem snadné (bla bla bla asi 10 minut +/-).. na originálním rozlišení jsou vidět víc, ale ještě s nimi budu určitě pracovat.. RE: Elfmanovy výtvory - Martin - 18.04.2012 Další fáze, další 2 hodiny.. ![]() Přidělán základ pro srst, stínování a peří. OMG, co z této mazice vznikne (jestli vůbec něco), to neví ani sám ďábel ![]() Nemám ani šajn, co vlastně dělám, a je to defakto poprvé, co kreslím na počítači bez nároku na přesnost (prostě si jen tak čmárám).. RE: Elfmanovy výtvory - Martin - 07.05.2012 Takový rychlík mimo pořadí.. nejvíc zabrala škodovka a přitom vypadá nejvíc blbě ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta přední noha vypadá možná trochu divně, ale takhle dávám ruce občas z auta já a když se pak vykloníte z okna, tak vznikne něco podobného ![]() ![]() ![]() RE: Elfmanovy výtvory - Legeden - 07.05.2012 ty, vsetko uplne super ale ta noha (nechcem nazyvat rukou i ked to v tomto pripade vyzera trochu anthro) ... mne to pride vyklbene ... ma sa to normalne ohybat do tohoto smeru ? alebo je posadnuta a vie hlavou tocit 360° ... a to auto mi pride uplne super, vzhladom na mnozstvo ciar a tak by som vedel rozoznat o co sa jedna priamo z obrazku RE: Elfmanovy výtvory - Martin - 07.05.2012 (07.05.2012, 08:47)Legeden Napsal(a): ty, vsetko uplne super ale ta noha (nechcem nazyvat rukou i ked to v tomto pripade vyzera trochu anthro) ... mne to pride vyklbene ... ma sa to normalne ohybat do tohoto smeru ? alebo je posadnuta a vie hlavou tocit 360° ... a to auto mi pride uplne super, vzhladom na mnozstvo ciar a tak by som vedel rozoznat o co sa jedna priamo z obrazku Samozřejmě, že ta noha je totálně out.. tak nějak mi vůbec nedošlo, co vlastně kreslím.. jsem si představil sám sebe v autě, a asi jsem malinko (dost) zvoral perspektivu (správně by se měla opticky ta noha ohýbat víc vlevo, protože defakto trčí vodorovně ven z auta).. jsem si toho všiml až když jsem obrázek dokončil.. pak na to koukám a "tvl, WTF??!" jsem pelášil do auta si to vyzkoušet.. mno, když bych normálně seděl v autě s rukou opřenou o rám okna, a chtěl narychlo pozdravit někoho vykouknutím z okna, tak ano, do téhle pozice bych se dostal, ale.... AUU!! ![]() ![]() To auto vypadá nejlépe, když se obrázek 2x 3x zmenší ![]() EDIT: čím víc si to zkouším, tak tím víc ta póza reálná je.. vlastně ani moc nebolí.. jen je zachycená z trochu blbého úhlu (aby to bylo reálnější, muselo by se celé auto ještě potočit tak o 20 stupňů směrem k nám).. Samozřejmě, reálná pro lidi.. nevím, co by na to řekl kůň, i když poníci ve FIM s nohama také často dělají psí kusy ![]() RE: Elfmanovy výtvory - Airashi - 07.05.2012 s tou nohou má legeden pravdu, že vypadá vyklobeně, ale ohnutá je dobře... jen tam chybí část nohy, rameno(paže u nás) čili článek který by pohled na ni nebudil wtf myšlenky ![]() obrázek se mi moc líbí, myslím, že můžu klidně říct, že je to to nejhezčí, co jsem od tebe viděla ![]() |