![]() |
|
Plyšáci - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Ostatní (https://bronies.cz/Forum-Ostatni) +--- Téma: Plyšáci (/Vlakno-Plysaci) |
RE: Plyšáci - beruskovova - 23.08.2012 no ja si myslim ze by tem vysivacum urcite nevadilo, kdyby jim nekdo udelal reklamu a oni dostali vic zakazek a stejne tak nam by asi nevadilo, kdybychom dostali kontakt na levneho vysivace Ted uz si cutiemarky vysiju rucne, ale urcite to neni posledni vysivka, kterou chci. ![]() za odkazy kazdopadne dekuju, ale uvedeni "daji se vygooglit behem peti minut" me moc netesi, protoze ty co se daji vygooglit za pet minut uz asi spousta lidi vygooglila. RE: Plyšáci - Martin - 23.08.2012 Já právě nerad dělám někomu reklamu (a zvlášť ne konkurenci), ale když už to muselo být.. Původně jsem si také myslel, že není problém zadat do Googlu nebo Seznamu patřičná slova, zase na druhou stranu je možné, že vzhledem k uvedeným informacím (min.počet 30 kusů, cena výšivky dosahující stovek Kč) zrovna tyto asi byly přehlédnuty.. Je pravda, že vyšívacích firem jsou v ČR stovky (bez legrace), a těžko se v nich orientuje (dá práci je všechny projet).. nicméně společným znakem je, že 99% z nich nabízí zdarma stanovení ceny (i kdyby to mělo znamenat "Vaše poptávka je pod naší úroveň", já taky při větších obratech otravuji půl republiky.. mail snese všechno), slevy nebo programy zdarma, vyšívání od 1 kusu a ceny v řádu max. desetikorun za kus. Vzhledem k tomu, že vyšívači občas uvádějí ceník Kč/1000stehů (4-9 Kč), tak zde uvedený příklad (oko) má při velikosti 30x35 mm 2016 stehů.. RE: Plyšáci - beruskovova - 23.08.2012 konkurence, konkurence pokud nerada dělám reklamu konkurenci, udělám reklamu sobě ![]() Na reklamě není nic špatného a ne každá reklama musí být zaplacena krví. Jinak dík i za ty statistiky, kolik stehů sebere výšivka oka, to bych vážně neodhadla. RE: Plyšáci - Martin - 23.08.2012 Není zač.. resp. abych to upřesnil.. nerad dělám reklamu na něco, co neznám.. Ty tři vyšívače jsem uvedl jen proto, že výslovně píší, že šijí od 1 kusu a navíc jsou docela levní.. Nás doporučovat nebudu, protože nejsme špička na trhu Tak jsem doporučil jednu firmu z konkurence, kterou sice osobně neznám, ale podle toho, jak na ní "naše" firma nadává (kvalita/cena), tak je asi dost dobrá Takže asi tak..P.S.: Osobně jsem taky pro to, že si něco udělám sám než si zaplatím firmu (je ale fakt, že sestavovat 2 týdny klimatizaci, to už jsem přehnal ) už pro ten pocit, ale šití jsem měl naposledy ve škole, takže fakt nemám trpělivost, abych si vyšil cutie mark v ruce (resp. vím, jak by to pak esteticky dopadlo)
RE: Plyšáci - MidnightShadow - 01.09.2012 Ti kdo se hlasili o tutorial na oci, prisel vam? Protoze muj mejl je nejaky pokopany, vraci mi zpravy jako nedorucene, tak se kdyztak radeji prihlaste jeste jednou me do PM zprav zde na bronies
RE: Plyšáci - Legeden - 04.09.2012 ![]() Nevravim ze je to nejako uzasny plysak ale ma to celkom jednoducho rieseny CM a Oči ... s trochou viac investovaneho casu by sa taky CM a oci mali dat urobit relativne dobre a hadam s mensimi nakladmi, s nejakou tou sablonou casom na oci idealne ... len teda to chce potom aj kvalitne lepidlo RE: Plyšáci - White Sugar - 13.09.2012 (24.11.2011, 20:17)MidnightShadow Napsal(a): A taky RainbowSuper! Pokud si to dělal opravdu ty tak jednu chci ![]() RE: Plyšáci - Cwossie - 28.10.2012 Prosba: Pokud narazíte na DA nebo jinde na někoho z Evropy, kdo šije plyšáky hřebců, dejte mi vědět. Zatím vím o jediné osobě, která má ale neskutečné čekací doby a ta komunikace není ideální. RE: Plyšáci - MidnightShadow - 28.10.2012 Na hrebce mam strih, ale moje cekaci doby a ceny jsou take ponekud delsi. Siju je rucne a bez stroje, takze potom je podle toho i cena. Ale zkus napsat uzivateli Kiraa, ten ma ted k dispozici moje strihy a mohl by neco spachat
RE: Plyšáci - Kiraa - 29.10.2012 No hrebce k dispozici nemam Ale strihy uz testujem, trocha som ich upravil, niektore veci sa mi zdali, well, podivne... Ale ak vyjde tato testovacia verzia dobre, zacnem primat prve objednavky
|