Bronies.cz
Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry)
+--- Téma: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb (/Vlakno-Binding-of-Isaac-DLC-Wrath-of-the-Lamb)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Eryane - 09.07.2013

Hurá, dneska jsem poprvý zabil mámu na mém Lagputeru Rainbowlaugh on se tam totiž i Isaac tak..hezky zmatrixuje, to jinak říct nejde. Bez problému se vyhýbám koulím a tak ale..prostě jsem to udělal až ted Rainbowlaugh

A vypadal jsem nějak takhle - zapoměl jsem si udělat fotečku po mámě jak jsem z toho byl Paf Rainbowlaugh

!Omlouvám se, čistil jsem si push galerii a nějak jsem to..zaškrtl tak přiště Pinkiecrazy

EDIT - Tak jsem si hrál pokojně dál..dorazil jsem do Wombu 2..narazil na My little Unicorn a celé to po*** Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - DrakeDamage - 11.07.2013

Tak, po dlouhé době jsem zase dostal Isaaca v katedrále Pinkiehappy
Měl jsem štěstí, že jsem dostal kočku (3 kočičí itemy) + polyphemuse Twilightsmile
[Obrázek: kMhc3LA.png]

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - BlaX - 12.07.2013

Zrovna jsem to koupil na steamu v summer sale Rainbowlaugh Tak se pridam...

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Fun1k - 12.07.2013

Isaaca jsem zatím porazil jen jednou, protože jen dostat se tak daleko je celkem těžké. Chce to štěstí na předměty.

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Moně - 12.07.2013

Achjo, proč jsem to jen začínala hrát. Teď se mi chce pořád. Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Fun1k - 12.07.2013

Tak jsem přes počáteční obavy zjistil, že hrát za Blue Baby je vlastně docela dobré. A získal jsem super předměty a výbavu, no v Cathedral mě nahlodal zm*d malej zmutovanej Monstro a dodělal Isaac.

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - DrakeDamage - 14.07.2013

Tak, dnes se mi stala divná věc.
V Depth 1 jsem měl Válku, v té místnosti byl šedý kámen, ve kterém byla zlatá truhla s itemem. Takže jsem kostkou vyměnil. Z války padla kostka a z toho itemu z truhly se stala další kostka Rainbowlaugh
Takže jsem dostal 2 kostky z jednoho bosse Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - BlaX - 14.07.2013

Vysvetlite mi nekdo jak to funguje? Rainbowlaugh Dneska jsem... vlastne ani nevim co jsem. Dostal jsem se do toho levelu jak tam na me slapala ta noha a voko koukalo dvermama a tak. A to jsem zabil a co dal? Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Fun1k - 14.07.2013

Tos zabil mámu Pinkiehappy
Co bys chtěl vědět?

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - BlaX - 14.07.2013

A co dal? :D Treba jsem vubec nebyl v katedrale. Jak se tam dostanu? A je jeste nejakej jinej cil nez zabit mamu? A proc kdyz sem ji zabil tak je ve stats "MOM kills: 0" ? A co jsou ty challenge? A ono to ma vic koncu?

inb4: read the wiki!... :D

Edit: Playthrough 2 je delsi! :D I see. Ale stejne by me zajimalo proc je ve stats 0 mom kills.