Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz--69) +---- Téma: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! (/Vlakno-Koncert-Przewalski-s-Ponies-v-CR) |
RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - Frolda - 28.04.2014 Pravdou je, že jsem byl taky trochu na vážkách, jestli ano nebo ne. Protože neděle, hned po tom škola a tak, ale díky možnosti přespat u Jamise a dopoznat se se zbytkem převaláků, jsem nakonec všechno zvládl a nebyl jsem jediný. Chápu ale, že ne pro každého tu byla možnost nejít druhý den do práce/školy nebo to mít tak benevolentní a nejít hned od rána přes půlku republiky jinde. Souhlasím, že příště by se mohlo začít trochu dřív. Každopádně, chtěl bych poděkovat převalákům, organizátorům a i zvukařům, kterým se to sice trochu nevyvedlo, ale dělali co mohli a to je pro mě důležitější. RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - panther7 - 28.04.2014 Przewalski's Ponies: PARTY PLANE Edit by Jamis: Ještě jedou to sem pošleš a dešifrovací klíč bude tvůj k místnímu permabanu - kapišto? Jamisi, prosím tě, co máš za problém? Postnul jsem to znovu, protože to bylo smazáno bez jakéhokoliv vysvětlení. Nevidím jediný důvod, proč by to tu nemohlo být, nic tím neporušuji a bez dešifrovacího klíče se to nedá stáhnout. Navíc jsem vlastníkém CD ze včerejšího koncertu. Tímto jsem chtěl dopřát všem digitální kopii, jelikož ne všichni mají CD mechaniku (včetně mě) a nebo nechtějí pořád někam strkat CDčko. Mechaniku mám jen v práci, tak tam jsem si to převedl. Nevíc dávám jasně najevo, že klíč dám jen těm, kteří čestně prohlasí, že si řádně koupili CD (Žádostí o klíč čestně prohlašujete, že jste vlastníkem legální kopie!). Nebo už Bronies.cz komunita není čestná? Teď jsem si všiml, že mám postih 20% za Warez... Cože? Prosím, přečti si co je to Warez, než začneš někoho (něco) mazat. RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - Jamis - 28.04.2014 Edit: -> spoiler RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - pidi - 28.04.2014 Blazni... Akce byla super! Vojta s Dartananem by si nemeli delat hlavu z toho ze nemaji zaznam. V tak malem prostoru vytriskali paradni zvuk, kdybychom ty bedny soupli jeste o kousek bliz do davu tak uz bychom se tam nevesli a bez toho to technicky lepe udelat neslo. Oba makali na 120% a ze trucoval notebook? Herp Derp. Stane se. Ohledne terminu, ja bych treba v sobotu neprijel protoze jsem nemel hotovou praci. Kdyz Kristus krmil dav rybama, tak se to tem rybam taky nelibilo. A on je v umeni zalibit se vsem hodne tvrda konkurence. Hlavy vzhuru, ja si tuhle akci neskutecne uzil a dekuju vsem cose na jeji organizaci podileli. Je to velikanskej kus prace ktera neni videt a chce to jeste kybl nervu k tomu. Doufam ze se najde Darmuv notebook, Melgarovy bryle a bubenikovy kalhoty... RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - CrystalShine - 28.04.2014 Sakra, po těch brýlích jsem se mohl mrknout. Laptop byl v bezpečí tam kde jsem ho nechal Ještě se poptám. Pozdravuje vás obsluha Dead Jacka, prý jste byli super RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - TakeruDavis - 28.04.2014 Super akce. Šel jsem do toho na blind, na FF jsem o nich ještě ani nevěděl a pak jsem si vzpomněl, až když se oznámil tento koncert. Tak jsem si řekl, nechám se překvapit, a rozhodně své účasti nelituji. Byl jsem na megakoncertech, které měli mnohem horší technické podmínky (přes hodinu zdržení), Vojta s Dartaňanem to zvládly s přehledem. Že si postaví hlavu Windowsy, to je holt problém, ale za to obvykle uživatel nemůže (looking at you, Microsoft) RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - Cwossie - 28.04.2014 (28.04.2014, 17:01)pidi Napsal(a): Doufam ze se najde Darmuv notebook, Melgarovy bryle a bubenikovy kalhoty... Přesně u takovejch příspěvků si pak člověk rve vlasy, co to sakra propásl RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - Jamis - 28.04.2014 (28.04.2014, 00:01)Northern Cross Napsal(a): Nicméně na další případnou akci v neděli podvečer spíš kašlu. Sobota by byla přijatelnější a věřím tomu, že účast přespolních poníků by narostla. Děkujeme za feedback a dodávám: ano, my víme a věděli jsme to od začátku. Neděle byla důvodem proč koncert začínal dřív než obvykle rockové koncerty začínají (byť následně došlo ke zdržením). Bohužel nebylo možno s tím hnout. (28.04.2014, 08:23)Northern Cross Napsal(a): Klidně se mohlo stát, že lidi, co měli s termínem menší či větší problémy, nakonec zůstali všichni doma. A to je z mého pohledu nakonec taky škoda, že když už se u nás koná takhle epická akce, tak účast tvoří hlavně osazenstvo pravidelných srazů v Praze. Ano, velmi pravděpodobně to tak bylo, protože neděle večer, když se jde v pondělí ráno do práce, či školy je termín, kam dorazí málokdo (viděli jsme i na posledním Karaoke, kdy byla nižší účast). Ano, jsme si toho plně vědomi. Měli jsme samozřejmě i druhou možnost, a sice koncert zrušit úplně - myslím, že jsme nakonec zvolili tu lepší variantu. Jsem rád, že nakonec i přes pár kotrmelců tekla zábava proudem (občas doslova s proudem potu) pořád mě po včerejšku a uplynulých dnech zmáhá vyčerpání, ale věřím, že až budu později procházet fotky, budu na tom mnohem líp. Každopádně i díky všemu tomu, co se dělo okolo, na tuhle akci nezapomenu a budu na ni vzpomínat hodně rád [spoiler: a když to půjde, i si ji moc rád zopakuju] Jen pro úplnost, pokud máte zájem o hudbu, která se hrála, najdete většinu z toho na BandCampu, na Youtube kanálu a také v threadu tady na fóru. Nebo se můžete obrátit na Andyho, jakožto jednoho z členů Przewalski's Ponies. RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - KRAJKHOUR - 28.04.2014 Natočil jsem několik videí a doufám že sem mě podařilo zachytit tu atmosféru. Prohlídka klubu. Písnička z prostředku koncertu. Závěrečné rozloučení. Vím, obraz je jako po 10 pivech.
RE: Koncert Przewalski's Ponies v ČR! - Ferraripony - 29.04.2014 než abych tady opakoval to co už tu bylo a bude ještě řečeno mockrát a to že to byla výborná akce i přes chvílema nesnesitelné horko a tak se jenom vyjádřím k tomu času. vzhledem k tomu, že to muselo být v neděli jsem rád, že to bylo časově rozvržené jak bylo. díky tomu jsem si mohl v užít koncert a pak se v klidu přesunout na ČM a dál. btw vzhledem k tomu, že na crystal fair nejedu, doufám že je dostanete na czequestrii |