Epizoda 5: Tanks for the Memories - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S5 (https://bronies.cz/Forum-S5) +---- Téma: Epizoda 5: Tanks for the Memories (/Vlakno-Epizoda-5-Tanks-for-the-Memories) |
RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - ThePinkOne - 26.04.2015 Co se toho času týče, osobně si myslím že kromě " Thousand Years Ago" se v Equestrii čas nevyskytuje Vždyť nikde jinde v seriálu žádný jiný časový údaj není + tím pádem kdyby to byl rok, by 1-3 série trvali jen půl roku, protože mezi EG a EG2 co vím, je podle knížky půl roční mezera. Což je divný když to začíná ve filmu defeatem Sunset a hned se skáče do školy se Sirens a hned tam je Twi.. A kdyby to byla půl roční mezera, tak by twi dostala křídla půl roku po tom, co se začala vůbec učit o přátelství.. jako i know twilight je awesome & faithfully epic student, ale to je i na ní bit fast ne? RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Mr. Secret - 26.04.2015 To: Cwossie & Annabell Taky možnost. Podobnou teorii mám s Applejack a S4E17 (Somepony to Watch Over Me), ale to je jiný příběh. Teď k epizodě... Všechno tu již zaznělo: Dashie to nenese dobře, ale já to mám podobné. Když s počítám s nějakou jistotou a pak mi někdo řekne, že jsem hrubě na omylu a přicházím o ni. Uvědomit si to je nepříjemné a rychlé, ale přiznat si něco, co nechcete, aby se vůbec blížilo k pravdě, je těžký proces a nechcete o tom slyšet. (Soucítím s Dash, když k ní přišel zbytek mane 6 a otravovaly ji s pravdou.) To její chování je, podle mě, pochopitelné. Vše ostatní tu také zaznělo: Weather Factory, kde nám z nějakého tajného důvodu autoři neukázali, jak se dělají duhy. Velmi vtipná konverzace tří pegasů. (pro mě zatím definitivně nejvtipnější scéna v S5), atd. RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Mr.Desolator - 26.04.2015 9/10 S5 mě zatím velice baví, jen tak dále Hlasově-herecký výkon Ashleigh Ball byl v této epce jednoznačně excelentní! RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Foxtrot - 26.04.2015 To jsem zvědav, jak dlouho vydrží Tank bez kyslíku. RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Azuliana - 26.04.2015 Tady zase někdo snídal polévkovou lžičku halucinogenů Každopádně tahle epizoda byla AWESOME! Jasně, z dějového hlediska to bylo při.ebané jak první fanfiction puberťačky, nicméně tenhle styl crazy komedie se mi líbí. Z momentů u mě rozhodně vede dialog mezi pegasy. Spike má velmi prostornou a pěkně vybavenou ložnici. Troufnu si tvrdit, že on na zničení Golden Oak Library docela vydělal (čekám nějakou Sparity epizodu, scénáristi ) Jo, mimochodem, všimli jste si, že ze Spika nedělají idiota? Třikrát hurá! "Winter is coming" I don´t know what to say... Fluttershy dokáže být v rámci pomoci kamarádům pěkná Flutterb.tch Chtěla bych vidět dabérky při namlouvání některých scén, hlavně Ashleigh Koukám, že tentokrát to byla pro Petera Newa zívačka (pun intended) Víc takových epizod! RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Black - 26.04.2015 Video nejlépe vystihuje tuto epizodu RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Dragonalicorn - 26.04.2015 (26.04.2015, 12:50)Mr. Secret Napsal(a): Weather Factory, kde nám z nějakého tajného důvodu autoři neukázali, jak se dělají duhy. Viděl jsi S1E16? Nebo ti to nestačilo? RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Tiger Eye - 26.04.2015 Tak to byla asi nejdojemnější epizoda ze všech.... Měla jsem chuť brečet, když přišla chvíle Dashie, jak byla s tankem... Asi moje nejoblíbenější epizoda.... RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Koxi - 26.04.2015 Rozhodně jedna z nejlepších epizod, občas jsem se smála, a pár krát uronila i slzu. Rozhodne mě potěšilo že si animátoři hrají z výrazy obličejů, nad tím jsem se zasmála snad nejvíc [spoiler: Applejack cry in the inside! ] RE: Epizoda 5: Tanks for the Memories - Mr.Desolator - 26.04.2015 (26.04.2015, 18:01)Dragonalicorn Napsal(a): Viděl jsi S1E16? Nebo ti to nestačilo? V této epizodě nebylo ukázáno, ba ani naznačeno, jak se duhy vyrábí. Viděli jsme jen něco jako skladovací prostory, což bylo startovacím podnětem pro fantazii fanoušků. Jedním z výsledků byl i fanfic zvaný Rainbow Factory, IMO výplod chorého mozku. Takže co konkrétně mu na tom mělo "stačit"? |