![]() |
Eresielin svět - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Eresielin svět (/Vlakno-Eresielin-svet) |
RE: Eresielin svět - EresielRanwa - 30.08.2016 Děkuji, jsem ráda, že tohle literární trdlování pobavilo ![]() ![]() Proč tě rozesmálo "v přátelském duchu?" ![]() ![]() ![]() RE: Eresielin svět - Frolda - 31.08.2016 Jsem sem po delší době nakouknul a najednou zírám, ona je tu po mně sháňka. ![]() A já nebudu říkat, která verze je lepší. Na jedné straně se mi líbí verze Marmouseta, kde to prostě má ty chlapské grády a dobře to popsalo emoce, které víří každému chlapovi během schůzek s milovanou. Na druhé straně se mi líbí i verze Eresiel, která byla taková ze začátku nesmělá a pořád to bylo něco jako - tak, zkusíme najít nějakou výhovorku a dostat se k němu blíž. A jéje, on je ke mně taky náklonný, jsem na dobré cestě. A pojd si prohlédnout další tisy... Jsem hodně zvědavý, tohle tu ještě nebylo, ale má to svůj smysl. Těším se ![]() EDIT: A jestli se budete řezat bukovou větví, tak hlavně ne přes prsty, ať se pak dobře píše ![]() RE: Eresielin svět - EresielRanwa - 09.09.2016 Sakriš nějako mám pisatelský zásek a nemůžu se pohnout v příběhu ![]() ![]() ![]() Popelky (nápěv na píseň holoubků ze staré Popelky) Jedno zrnko sezamu, druhé zrnko pšééni! Elfíčkovi do zpěvu z přebírání nééní.. Zrnko v plevě nechceme, nutno na tom dříti. Jednou jenom kýchneme a všechno je v … povětří tralalááá! ![]() ![]() RE: Eresielin svět - EresielRanwa - 21.09.2016 Konečně skončila literární soutěž na dračím fóru a s ním i embargo nezveřejňovat naše výtvory před vyhlášením výsledků ![]() ![]() ![]() ![]() A také jsem si založila koutek pro své Drabbly ![]() RE: Eresielin svět - Frolda - 21.09.2016 Ty drabbly by bylo fajn zpřístupnit i pro ostatní ![]() RE: Eresielin svět - EresielRanwa - 22.09.2016 Jaj! Já na to vždycky zapomenu, že musím upravit sdílení ![]() ![]() RE: Eresielin svět - Rwakk - 23.09.2016 Stvoření světa je velice úžasné čtení. Prý že nemáš tvůrčí schopnosti. Už teď mě v mnoha věcech překonáváš a to jsi toho vydala zde pomálu. Jen jeden autor mě zatím takto dokázal zaujmout kterého mi připomínáš. Kdo to je si ale prozatím nechám pro sebe a schválně, zda jsou mé předpoklady správné. Takhle podanou mytologii světa jsem ještě neviděl. Zábavná a přitom poučná. I člověk co není na fantasi si tuhle povídku s chutí užije. Neumím psát nějaké pochvalné komentáře, na to mé schopnosti nestačí, ale pravím, že jsem si to čtení užil. Dokonce jsem jej přečetl dvakrát a závistivě přemýšlel, jak tohle dokážeš tak pohodově napsat ![]() Kde vlastně ta soutěž probíhala? Pokud se mohu zeptat. RE: Eresielin svět - EresielRanwa - 23.09.2016 Óóóó... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak soutěž probíhala na i tobě dobře známém Draci.info ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Eresielin svět - Rwakk - 23.09.2016 No, na Draci.info jsem registrován také a sem tam zveřejňuji dračí kapitoly, ač zpětně ![]() té soutěže jsem si ani nevšiml. Netvrdím že bych se do ní zapojil, ale rozhodně vypadala zajímavě. Jsem teď trochu moc v rozpacích když jsem si přečetl ten komentář a rád bych schoval hlavu někam pod deku ale bohužel tu u sebe zrovna nemám, tak se schovám za yorkšira který tu vedle mě sedí. Problém u delších celků je, že autor si začne plánovat čeho chce vlastně dosáhnout...a někdy to nakonec není po chuti čtenářům ale on tvrdošijně jde za svým. Sám jsem typický příklad kde vím co chci a co se má stát, ale nedokážu to předkládat dost rychle aby to čtenáře bavilo a pak slýchám komentáře, že se to moc vleče. Navíc když je zrovna v částech které lidi nezajímají ale musí tam být aby se něco stalo chjo...to je problém co? ![]() RE: Eresielin svět - EresielRanwa - 23.09.2016 Já vím, že tam jsi, všimla jsem si tě tam asi před měsícem a zaradovala se, že tam je další známá bytůstka ![]() ![]() Tak to jsi vystihl naprosto přesně! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |