![]() |
Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +--- Téma: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? (/Vlakno-Co-by-jste-radi-videli-v-dalsich-dilech) |
RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - DrakeDamage - 20.08.2012 (20.08.2012, 12:04)Blue Storm Napsal(a): .Jak jsem mohl pozorovat reakce bronies ve světě,tak byly absolutně hotoví (včetně mě),když se Celestia bojovně postavila proti Chrysalis a po vznesení na ni udeřila svojí silou v rohu. A reakce, když na konci příjde Luna a zeptá se: "Propásla jsem něco?" ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Blue Storm - 21.08.2012 Jop...Reakce s Lunou jsou hoodně emotivní. RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Fun1k - 22.08.2012 (20.08.2012, 12:04)Blue Storm Napsal(a): .Jak jsem mohl pozorovat reakce bronies ve světě,tak byly absolutně hotoví (včetně mě),když se Celestia bojovně postavila proti Chrysalis a po vznesení na ni udeřila svojí silou v rohu.Já jsem sledoval premiéru přes nějaký stream a když Chrysalis "přetlačila" Celestii a ta spadla na zem, tak v tom okamžiku jsem si fakt myslel, jestli není mrtvá. ![]() Druhý takový okamžik byl na konci první části, kdy falešná Cadence transportovala Twilight do jeskyně. To jsem tehdy samozřejmě ještě nemohl vědět a tak, když Twi obklíčily plameny a ta zelená bublina, jsem si myslel, že jí spálila. Hmphf... Scumbag brain RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Blue Storm - 23.08.2012 No občas to vypadalo děsivě...Vyhráli si na tom dvojdílu a bude teď zajímavé sledovat další díly.Zda budou mít nastavenu laťku takto nahoře. ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Fun1k - 24.08.2012 (23.08.2012, 10:10)Blue Storm Napsal(a): No občas to vypadalo děsivě...Vyhráli si na tom dvojdílu a bude teď zajímavé sledovat další díly.Zda budou mít nastavenu laťku takto nahoře. Tak to bude hodně težké ji udržet, protože finále bylo fakt famózní.DOufejme, že nás nezklamou. RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - kotja - 28.08.2012 Víc Zecory RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Cailean - 09.09.2012 (20.08.2012, 13:13)DrakeDamage Napsal(a): A reakce, když na konci příjde Luna a zeptá se: "Propásla jsem něco?" To jsem málem padnul ![]() ![]() ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Blue Storm - 10.09.2012 NJN...Luna v tomto ohledu je dosti mimo mísu,když se to všechno odehrává ve dne..To ona spí ![]() Nebylo by špatné,kdyby nějaký záporák chtěl uškodit Canterlotu či celé Equestrii a Luna by tomu pak zabránila a zase Celestia by se pak ptala:"Dobré ráno sestřičko.Propásla jsem něco?". ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - vtipoman - 11.09.2012 Nějaký díl,ve kterém by něco konečně zdevastovalo Canterlot a ne jen Ponyville. ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Dingo - 11.09.2012 Changelings z posledniho dilu se nepocitaji? ![]() ja chci vic charismatickejch zaporaku jako Discord ![]() |