Bronies.cz
Nezrucne malovani custom poniku - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba)
+--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky)
+---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky)
+---- Téma: Nezrucne malovani custom poniku (/Vlakno-Nezrucne-malovani-custom-poniku)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Nezrucne malovani custom poniku - Baterka - 17.03.2014

včera jsem si zkoušel repainty. Pinkiesmile
a na vočka doporučuju poníka zaseknout do plastelíny obalené v igelitu. Pak se nic nehne a ruka může vytvářet malé jemné tahy Rainbowlaugh
Kde sehráváš blidbagy ? - u nás jsou dost drahé.
jinak já používám 0- štětec a jde to Rainbowlaugh
jaké sis koupil pigmenty-metalické ?

Jinak používej pásku pro rovné tahy.
ten modrý kříž pro Auroru by si to zasloužil Pinkiesmile

jo pásku máš Pinkiesmile Sory Pinkiesmile

RE: Nezrucne malovani custom poniku - Melgarh - 17.03.2014

Ja jsem zkousel paintovani se "zaseklim" ponikem a nejak mi to proste neslo, preferuji to mit pekne v ruce, ac za cenu pozdejsiho repaintovani mista kvuli otiskum prstu. (i oci Luny jsem delal rucne Raritywink )

Blindbagy jsem mel nakoupeny z obchodu kdyz byla ta akce 2 za 1 a taky od Xeeleeho. Jop neco stojej.

Stetcu mam nekolik, jeden vetsi na lakovani a podstavce, pak novy mensi na rovny tahy, pak "dobkovaci" a pak super micro sestrihany prave na reflektni efekt v ocich.

Kvalitni pigmenty metalicke mam od Citadel paints, ty puvodni co v sobe jeste obsahuji zakazane redidlo, ty jsou fakt luxusni a s temi neni problem. Ale ty nove od Valejo paints jsou uz horsi.. holt sice EU nam "ochranila" zdravi ale zhorsila kvalitu produktu :S

Co se týče perleťového efektu Pinkiesmile mám dobrej tip asi není tak výrazný efekt jako ty barvy citadel ale já míchám perleťovou polo-krycí akrylovku od koh-i-nooru - s jinými - prodávají ji jen samostatně.

Jinak další tip pro odlesk v očích bez štetce Pinkiesmile
[Obrázek: img_9837r_9738.jpg]

podobný snástroj sem koupil v drogerce za 20 a je to perfektní Pinkiesmile ty tečky jsou pěkně kulaté Pinkiesmile

Jj asi ve ctvrtek vyrazim do Koh-i-nooru pro novy stetce, nejaka kvalitni bila/perletova/snehova akrylovka by se mi hodila ktera mi da nater bez viditelnych tahu, jako ta nova fialova barva od Citadel, ta je taky fakt super. Pritom z te same serie, ale zluta, je fakt priserna a tahy jsou videt az moc Twilightoops

já si Bílou a jiné - rozmíchávám v té nejlevnější vodce. (na skleněné misce) Pak jsou tahy jemné - ale musíš dát více vrstev. -2-3
nejlepší štětce co mám na akryl jsou z potřeb pro bytové malíře Rainbowlaugh
jsou syntetické ale to u akrylu nevadí. - jsou pevné mají tuží vlákno a dělají se s nimi dobře jemné tahy.
klasický chlup z lasičky akryl ihned ničí a bylo by to házení peněz z oken ( protože jsou měkké a nejsou na tohle vůbec určené- a pouští chlupy do akrylu - fuj )

ps : žlutá od koh i nooru to samé... nekvalitní málokrycí pigment. musí se nanášet mnoho vrstev...

RE: Nezrucne malovani custom poniku - Dragea - 17.03.2014

Super, pěkný :3 Už se těším, až ho budu mít v tlapkách. Pinkiesmile A možná by to chtělo i tečky toho odlesku do očí, ono to trochu oživí Twilightsmile Ale bez toho to taky přežiju, děkuju moc Twilightsmile

Jj, ty tecky tam jeste dam - akorat musim pockat do ctvrtka kdy pujdu na nakup Rainbowlaugh

Jinak jsem zpet hodil gloss lak at se to aspon pekne leskne kdyz jsem to tak pos.. Twilightoops

@Baterka: wow.. Vodka do barev? No to je skoro to samy jako redidlo.. po ty vodce to ale vysycha trochu dele ne?

Dlouho schne pokud je necháš na skle Pinkiesmile
Vemeš fén do ruky a za 30 sekund je vše suché jako troud. Pinkiesmile

RE: Nezrucne malovani custom poniku - Melgarh - 18.03.2014

Tak dneska zmena - dneska je den modelovani!

Nejdrive oba dva modely - napravo je WIP pro Auroru, Crystal Fair's maskot.

[Obrázek: DSC_2476_zpse477fdf5.jpg]

A zde close up na scenicky podstavec pro Fallout: Equestria tematicky BB.

[Obrázek: DSC_2477_zps3c6a2cbd.jpg]

RE: Nezrucne malovani custom poniku - Frolda - 18.03.2014

Koukám ty ty boltery dáš všude Rainbowlaugh. Líbí, těším se na další