![]() |
Poníci ve snech - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Poníci ve snech (/Vlakno-Ponici-ve-snech) |
RE: Poníci ve snech - Frolda - 11.12.2016 Tohle jsou spíš broníci ve snech. Byli jsme v nějakém zoo (že by zoo olomouc? ![]() ![]() No, ale proč broníci. Kromě toho, že mi to extra připomínalo Zoolomoucký sraz, tak vedle mě ve frontě se vystřídalo asi třicet broníků. Pamatuji si Fanga a myslím, že i Dexe. Ale bylo jich tam spousta. Prostě, co to děláš mozku, tohle vůbec není cool RE: Poníci ve snech - blesk1j_CZ - 11.12.2016 Právě jsem došel k zjištění, že nemívám sny. Ani bez poníků... Asi to je tim, že je prostě nepotřebuju. To bude tím, že se mnou spí moje [spoiler: (plyšová)]Twilight. Která si ke mne spokojeně tulí. Tak že o ní vim celou dobu a sny nejsou potřeba. RE: Poníci ve snech - Alexie - 11.12.2016 Všichni máme sny, jen si je někteří z nás nepamatují. Pokud by sis je pamatovat chtěl, na internetu najdeš spoustu návodů, jak tomu pomoci. RE: Poníci ve snech - Azuliana - 11.12.2016 OT, Blesk RE: Poníci ve snech - Mácaman - 11.12.2016 OT - mě se dnes zdál docela realistický sen, že jsem v Riu de Janeiru. Bohužel tak ale nebyl žádný poník RE: Poníci ve snech - EresielRanwa - 11.12.2016 OT Máci - Že tys taky koukal na finále StarDance a měl z toho divoké sny ![]() ![]() Poníci ve snech - Glory Rogue - 11.12.2016 No já už jsem toto řešil --> #813 , ale nakonec mi to začalo vyhovovat bez toho abych si sny pamatoval, ale pak je divné, když se probudím a šíleně řvu, jenže nevím proč.. - dočetl jsem se, že se to nazývá noční děs. RE: Poníci ve snech - Mácaman - 11.12.2016 Eresiel - Kdepak na to já nekoukám, ale fakt Rio jak vyšitý, Copa Cabana, Ježíš, favely.. nevím jak sem na to přišel. Ale vzhledem k tomu že se mi před týdnem zdálo že jedu metrem a vystoupil sem kdesi v Iráku tak se ani nedivim ![]() RE: Poníci ve snech - Tails - 23.12.2016 Tak se s vámi musím podělit o další bizarní sen. ![]() Včera se mi zdálo, že jsem byl v nějakém obchodě a byl tam regál s PC hrami, na první pohled celkem normální regál, kde byly vystaveny hry v několika řadách nad sebou. Zvláštní bylo to, že ty obaly her se po několika vteřinách měnily (nejspíš všechny najednou), jako by to byly obrazovky. V jednu chvíli tam najednou byla celá řada her s poníky, já jsem si však stihl zblízka prohlídnout jen jednu, u které jsem stál, protože za pár vteřin to zase zmizelo. Ale pamatuju si naprosto přesně, jak ten obal vypadal. Bylo to někde ve skalách, nad hlubokou propastí se tam v kruhu vznášela mane six, avšak bez použití křídel, nejblíž k divákovi byla Twilight a měla zavřená křídla. Mezi nimi se vznášelo několik krystalů, modré a kolem nich žluté. V tom snu jsem říkal, že to jsou elementy harmonie ![]() A to nejzvláštnější nakonec, v pravém dolním rohu se nacházel název hry, který zněl: Stalingrad. ![]() Čekal jsem tam ještě několik minut, jestli se to tam neobjeví znova, bohužel neobjevilo. Pak jsem se vzbudil. Přemýšlel jsem o tom, proč zrovna Stalingrad? Nedávalo mi to smysl. A dneska jsem šel na facebook a narazil jsem tam náhodou na odkaz na tenhle článek: RE: Poníci ve snech - Barpy - 04.12.2017 2 dny zpátky jsem měl sen že jsem dal plushie Big maca a Apple bloom k sobě aby se hugli a usnuli, nic víc, nevím proč, ale proč ne ![]() |