Bronies.cz
Který díl máte nejraději - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony)
+--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic)
+--- Téma: Který díl máte nejraději (/Vlakno-Ktery-dil-mate-nejradeji)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Který díl máte nejraději - Purple - 25.04.2013

no....
přemýšlím mám jich hodně...ale nejradši zkoukávám 2 serii

RE: Který díl máte nejraději - Quintus Rohlíkus - 26.04.2013

Sonic Rainboom a Hearts Warming Eve Twilightsmile

RE: Který díl máte nejraději - Angeee - 26.04.2013

Ooh, tak to vážně nevím Rainbowlaugh možná ten díl RD fanklub (i když jsem ho neviděla Rainbowlaugh)

RE: Který díl máte nejraději - Rillanon - 26.04.2013

Canterlot Wedding, changelingové maj cool lasery Rainbowlaugh

RE: Který díl máte nejraději - Fahu - 01.05.2013

Ešte aj Hearts Warming Eve je podľa mňa dobrý diel. Sčasti je to asi preto, lebo mám rád, keď sa dozviem viac o histórii Equestrie, a tento diel bol tomu prakticky celý venovaný. V tomto dieli je aj pre mňa jeden z najkrajších momentov v seriáli, a to keď v jaskyni zmrznú vodcovia, sluhovia sú vydesení windigami, ustupujú chrbtom k sebe, ale keď zistia, že sú tam už len oni traja, tak namiesto hádania sa, ako to bolo za prítomnosti vodcov, si vydýchnu a povedia si, že proti sebe nič nemajú - a to ich nakoniec aj zachráni pred windigami. Vtedy si človek uvedomí, že spory medzi kmeňmi sú len na úrovni vedenia a politiky, ale medzi samotnými ľudmi (poníkmi) žiadne spory nie sú. Túto myšlienku som videl vyjadrenú už vo viacerých filmoch a knihách, kde napríklad vojak počas zajatia alebo iných nečakaných okolností má šancu porozprávať sa a spoznať nepriateľského vojaka a zistí, že aj on je len človek a nakoniec obidvaja prídu na to, že nikto nechce bojovať a zabíjať ľudí, proti ktorým vlastne nič nemá a teda, že všetky vojny sú nezmyselné. V mlp síce nebola vojna, ale boli tam napäté politické vzťahy a poučenie, že nedáva zmysel nenávidieť celý národ, je podľa mňa veľmi pekné. Možno, že som to príliš rozanalyzoval, ale čím viac o tom rozmýšľam, tým silnejšie emócie vo mne tá scéna vyvoláva. "No matter what our differences, we're all ponies."

RE: Který díl máte nejraději - EllopsGrin - 01.05.2013

Lesson Zero! Twilightsmile

RE: Který díl máte nejraději - Krtkodlak - 02.05.2013

The return of harmony 1 i 2, na Discorda u mě nemá Rainbowlaugh

RE: Který díl máte nejraději - Apple Juice - 15.05.2013

Canterlot wedding,Sonic rainboom a samozrejme Magical mystery cure Pinkiesmile

RE: Který díl máte nejraději - Dex - 15.05.2013

Já jich mám tolik... mimo jiné The Return of Harmony, Canterlot Wedding, Winter Wrap-Up (Zejména kvůli té superultraúžasné písničce), A Bird in the Hoof (Trollící Tia & Trollící Pták = Pure Epicness) atd... Rainbowlaugh

RE: Který díl máte nejraději - Cifra - 20.05.2013

The Last Roundup (tuším, že se to tak píše Rainbowwild) a Canterlot Wedding