Čím / na čem jezdíte? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Čím / na čem jezdíte? (/Vlakno-Cim-na-cem-jezdite) |
RE: Čím / na čem jezdíte? - Ccody - 09.03.2013 tady se nějak rozjelo co by kdo chtěl já chci prostě toto max. 295kmh zrychlení na 295kmh cca 20 vteřin bo teda aspoň tak to jelo tátovi jen ta výdrž motoru , drahý opravy a velká spotřeba RE: Čím / na čem jezdíte? - Bouri - 09.03.2013 Do školy busem (když dojedem), trolejbusem, šalinou, případně i pěškobusem... Kdo nezná, tak... Pontiac Firebird 3.generace (1987), motor jen 2.8l MPFi V6 (173cui), 101kW@4900rpm, 137 línejch kobylek, 5st. manuální převodovka Borg-Warner (s automatem není se sporťákem sranda), maximální rychlost 230km/h (omezovač na 255MPH), 1.5t pohotovostní hmotnosti, 5m na délku. Deklarovaná spotřeba 10l/100km (i pro 5.7l motory (350cui), vážně ), reálně se pohybuju na dálku kolem 8l/100km. Pořizovací cena 45000Kč (ne, neukliknul jsem se v nulách) a kdo by se zalekl nad povinným ručením, tak mně to vyšlo na 5500Kč/rok. Údržba? Snadná a ND jsou levnější než třeba na Octávku. Poznámka, povídá se, že tyhle auta mají nejhezčí zadek. Ten můj sem ještě trochu vylepšil: Podsvícené logo s Phoenixem (jak říká Blue Storm - Filoménou), údajně jediný kus na světě. (08.03.2013, 20:33)DaveL Napsal(a): Já bych rád tohle:Abych řekl pravdu, je to jen krásný auto, ale nejslabší částí sou drahé ND a pak motor, co sotva jede (2.8 V6 je pro DMC-12 opravdu slabota). Co se týče údržby karoserie, tak nerez se opečovává blbě. V ČR a blízkém okolí je takřka nesehnatelné. RE: Čím / na čem jezdíte? - Dreit - 09.03.2013 DMC-12 měli před pár lety v jednom pražskym autobazaru Bohužel ten motor měl údajně opravdu problémy s autem pohnout, i když si myslím, že by nebyl takovej problém ho odšpuntovat A svítící zadek je koukám dost sexy, nejen že tvůj Firebird není blank flank, on ten cutie mark cpe všem pod oči aby nikdo ani nepochyboval RE: Čím / na čem jezdíte? - niemand - 09.03.2013 Bouri: měl si se vyprdnout na logo Phoenixe a dát tam Rainbow Dash RE: Čím / na čem jezdíte? - KovisCZ666 - 09.03.2013 mmmm poniac RE: Čím / na čem jezdíte? - Flattie - 09.03.2013 Já kdybych chtěl tak bych šel kamkoliv pěšky klidně i do USA..... For ponies! Jinak jezdím Denně BUSEM BUSEM KAKABUSEM do školy..... Po pravdě.... RE: Čím / na čem jezdíte? - Bouri - 09.03.2013 (09.03.2013, 07:58)Dreit Napsal(a): DMC-12 měli před pár lety v jednom pražskym autobazaruNo a jaká cenovka? Většina pražských autobazarů sou předraženější než AAA... (09.03.2013, 09:55)niemand Napsal(a): Bouri: měl si se vyprdnout na logo Phoenixe a dát tam Rainbow DashKdyž se sežene stejnej zadní dekl, tak proč ne, problém by to nebyl. Jen teda sehnat stříbrnou poloprůsvitnou barvu. A Rainbow Dash plánuju jako Hood Ornament (ale ohlasy nic moc, takže to možná pak sundám ) a pak ještě jedno překvápko (pár lidí ví). RE: Čím / na čem jezdíte? - Mr.Desolator - 09.03.2013 Bouri: Paráda, F-body jsou jedny z nejhezčích amerik . Pokud jsou ty performance údaje (137hp, maximálka 230 a spotřeba do 10l) správně, tak je celkem k pousmání, že americký šestiválec z 80. let jezdí lépe a levněji něž japonský šestiválec z 90. let (zastavěný v americkém voze) . Můj bývalý Chrysler měl licenčně vyráběný V6 z Mitsubishi Galant, byl to 2,5l s 165hp ve spojení s 4kvalt automatikou. 0-100 udělal za cca 10 sekund, maximálka elektronicky omezená na 210 (kanadská verze) a průměrná spotřeba mojí jízdou tak 12,5 l/100km. Holt japonci no, tuhle kombinaci už raději nikdy víc Ten DeLorean stál celkem dlouhou dobu v pražské pobočce AAA. Chtěli za něj zhruba 600 000 a byl celkem ošuntělý, zvenku i zevnitř. Pak zmizel neznámo kam. Každopádně kára zajímavá, jen ta údržba a servis bude noční můra... RE: Čím / na čem jezdíte? - Bouri - 10.03.2013 Pěknej Chrysler Sebring... Už sem si nechal vozit zadek v nejnovějším Chrysleru 300M (než se z něj stala Lancie Thema) a luxus, podobný to asi je aj v tom Sebringu. Do budoucna mám sen o Lincoln Continental mark V (fotka níže) nebo mark VI: A 600tis. za DMC-12 v zuboženým stavu je opravdu přehnaný. Vrakoidní stav by měli prodat jen za 100tis, pojízdnej max. za 200tis. vzhledem k unikátnosti. Za těch 600tis. by měl stav odpovídat po GO s drobnými (spíše kosmetickými) nedodělky. Holt AAA se vyznamenali. (taky nevím, kam se z bazaru vytratil) RE: Čím / na čem jezdíte? - Fernie - 10.03.2013 jsem skromný chudý student, tak mám jen dva pekáče. '90 Lincoln Continental Signature series '89 Lincoln Continental Signature series A oba dohromady mám vyfocený jen takhle: Oba mají V6 o obsahu 3.8 litru, oba mají koženej interiér a všechno v elektrice, '89 má o něco málo míň výbavy (nemá CD Changer a odmrazování čelního skla). |