Bronies.cz
Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas)
+--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy)
+--- Téma: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. (/Vlakno-Jsem-blazen-aneb-kdyz-vas-rozum-za-sebou-praskne-dvermi)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Rafael - 13.05.2012

No já bych to létání spíš přisoudil určitému přirozenému množství pegasovské magie která jim kromě létání a chození po mracích umožňuje ovládat počasí Twilightsmile ... a co jsem parkrat viděl RD někde bourat, tak mi zrovna moc lehká nepřišla Rainbowlaugh (bez urážky RD Pinkiesmile ).

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Máro - 13.05.2012

Heh, ja osobne si myslím, že by ste to nemali tak doslova porovnávať s reálnymi poníkmi. Veď všetci vieme, že poníci sú z marshmalov. xD

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Dumbass_CZ - 13.05.2012

Kdyby naší poníci byly z marshmallow, tak by Pinkie byla poslední, protože by všechny požrala - pokud má marshmallow ráda ....

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Blue Storm - 13.05.2012

(13.05.2012, 18:39)Dumbass_CZ Napsal(a): Kdyby naší poníci byly z marshmallow, tak by Pinkie byla poslední, protože by všechny požrala - pokud má marshmallow ráda ....

V tom případě by z Pinkie pak taky nic nezbylo....Sežrala by totiž samu sebe a stačila by se ještě pokapat čokoládou a sirupem Rainbowlaugh

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - DaveL - 14.05.2012

(13.05.2012, 15:35)Máro Napsal(a): Heh, ja osobne si myslím, že by ste to nemali tak doslova porovnávať s reálnymi poníkmi. Veď všetci vieme, že poníci sú z marshmalov. xD

kromě scootaloo což je slepica a sweetiebelle která je slovník

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Mirnas - 14.05.2012

(14.05.2012, 00:20)DaveL Napsal(a):
(13.05.2012, 15:35)Máro Napsal(a): Heh, ja osobne si myslím, že by ste to nemali tak doslova porovnávať s reálnymi poníkmi. Veď všetci vieme, že poníci sú z marshmalov. xD

kromě scootaloo což je slepica a sweetiebelle která je slovník

[Obrázek: f44.gif?1334139326]

Každopádně podle jedné teorie má každý typ poníků jiný druh magie.
Jednorožci umí "úmyslnou" magii spojenou s jejich cutie markem, pegasové dokážou lítat a udržet se na mracích
(s takovým tělem by jim duté kosti moc nepomohly), earth pony zvládnou líp pracovat s faunou a flórou a Pinkie se umí teleportovat.

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - !Lejmer - 18.05.2012

(14.05.2012, 15:23)Mirnas Napsal(a): Pinkie se umí teleportovat.
Pinkie sa nevie teleportovat. Pinkie je ako neutron - pohybuje sa tak rychlo ze ju vidno na viac miestach zaroven Rainbowlaugh

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Airashi - 18.05.2012

(18.05.2012, 07:19)!Lejmer Napsal(a):
(14.05.2012, 15:23)Mirnas Napsal(a): Pinkie se umí teleportovat.
Pinkie sa nevie teleportovat. Pinkie je ako neutron - pohybuje sa tak rychlo ze ju vidno na viac miestach zaroven Rainbowlaugh

Co by na to řek Einstein...
[Obrázek: einstein-quotes-2.png]

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Kiraa - 24.05.2012

http://bronies.cz/Vlakno-Tulpaforcing-aneb-Vymente-zdravy-rozum-za-ponikov

Pôvodne som to chcel dať do tohto threadu, ale keď som videl aké dlhé som to napísal, založil som tomu vlastný Rainbowlaugh Ale hodí sa to sem.

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - illindor - 13.06.2012

Test – jak jste závislí na MLP

A – 0 bodů B – 1 bod C- 2 body D – 3 body E – 5 bodů

1)Jak často si pouštíte MLP episody/hudbu/čtete MLP povídky/věnujete se MLP fanart/ brony komunitě?
A)Méně než týdně
B)obden/několikrát týdně
C)denně/několikrát denně
D)Kdykoliv když nemusím dělat něco jiného
E)Zpravidla i když musím dělat něco jiného

2)Jak reagujete na lidi odmítající MLP/anti-brony/hatery?
A)Hmm je přeci jen něco divného na tom v takovém věku mít rád MLP
B)Ignoruji je/haters gonna hate
C)Vysvětluji a obhajuji MLP, snažím se šířit broníctví Pinkiesmile
D)Reaguji nedůtklivě/tvrdě bráním MLP
E)Obvykle křupou kosti a létají zuby…

3)Jak dlouho vydržíte bez MLP věcí (viz ot.1) ?
A)Jakkoliv dlouho, MLP mi nijak nechybí
B)Vydržel/a bych dlouho, ale velmi nerad/a Twilightoops
C)Tak týden…se sebezapřením
D) Po pár dnech bych měl/a absťák…
E) Bez MLP plyšáka mě nikdo nedostane z domu Pinkiesmile

4)Nakolik sdílíte MLP s ostatními?
A)Nijak, komunita okolo MLP mě nezajímá
B)Jsem aktivní pouze v brony komunitě
C)Šířím MLP v ne-brony sítích (facebook, youtube…)
D)Bronyfikuji známé/příbuzné/ spolužáky/spolupracovníky…
E)Spamuji MLP skoro kamkoliv přijdu

0-3 body: Jen aby se z vás nestal anti-brony :o
3-7 bodů: Závislí zřejmě vůbec nejste
8-11 bodů: Váš vztah k MLP je celkem silný, ale stále v normě…
11-14 bodů: Dejte si pozor – a na nějakou dobu přestávku od MLP Pinkiesmile
15-20 bodů: Zvažte vyhledání profesionální pomoci