![]() |
Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. (/Vlakno-Jsem-blazen-aneb-kdyz-vas-rozum-za-sebou-praskne-dvermi) |
RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Rafael - 13.05.2012 No já bych to létání spíš přisoudil určitému přirozenému množství pegasovské magie která jim kromě létání a chození po mracích umožňuje ovládat počasí ![]() ![]() ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Máro - 13.05.2012 Heh, ja osobne si myslím, že by ste to nemali tak doslova porovnávať s reálnymi poníkmi. Veď všetci vieme, že poníci sú z marshmalov. xD RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Dumbass_CZ - 13.05.2012 Kdyby naší poníci byly z marshmallow, tak by Pinkie byla poslední, protože by všechny požrala - pokud má marshmallow ráda .... RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Blue Storm - 13.05.2012 (13.05.2012, 18:39)Dumbass_CZ Napsal(a): Kdyby naší poníci byly z marshmallow, tak by Pinkie byla poslední, protože by všechny požrala - pokud má marshmallow ráda .... V tom případě by z Pinkie pak taky nic nezbylo....Sežrala by totiž samu sebe a stačila by se ještě pokapat čokoládou a sirupem ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - DaveL - 14.05.2012 (13.05.2012, 15:35)Máro Napsal(a): Heh, ja osobne si myslím, že by ste to nemali tak doslova porovnávať s reálnymi poníkmi. Veď všetci vieme, že poníci sú z marshmalov. xD kromě scootaloo což je slepica a sweetiebelle která je slovník RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Mirnas - 14.05.2012 (14.05.2012, 00:20)DaveL Napsal(a):(13.05.2012, 15:35)Máro Napsal(a): Heh, ja osobne si myslím, že by ste to nemali tak doslova porovnávať s reálnymi poníkmi. Veď všetci vieme, že poníci sú z marshmalov. xD ![]() Každopádně podle jedné teorie má každý typ poníků jiný druh magie. Jednorožci umí "úmyslnou" magii spojenou s jejich cutie markem, pegasové dokážou lítat a udržet se na mracích (s takovým tělem by jim duté kosti moc nepomohly), earth pony zvládnou líp pracovat s faunou a flórou a Pinkie se umí teleportovat. RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - !Lejmer - 18.05.2012 (14.05.2012, 15:23)Mirnas Napsal(a): Pinkie se umí teleportovat.Pinkie sa nevie teleportovat. Pinkie je ako neutron - pohybuje sa tak rychlo ze ju vidno na viac miestach zaroven ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Airashi - 18.05.2012 (18.05.2012, 07:19)!Lejmer Napsal(a):(14.05.2012, 15:23)Mirnas Napsal(a): Pinkie se umí teleportovat.Pinkie sa nevie teleportovat. Pinkie je ako neutron - pohybuje sa tak rychlo ze ju vidno na viac miestach zaroven Co by na to řek Einstein... ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Kiraa - 24.05.2012 http://bronies.cz/Vlakno-Tulpaforcing-aneb-Vymente-zdravy-rozum-za-ponikov Pôvodne som to chcel dať do tohto threadu, ale keď som videl aké dlhé som to napísal, založil som tomu vlastný ![]() RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - illindor - 13.06.2012 Test – jak jste závislí na MLP A – 0 bodů B – 1 bod C- 2 body D – 3 body E – 5 bodů 1)Jak často si pouštíte MLP episody/hudbu/čtete MLP povídky/věnujete se MLP fanart/ brony komunitě? A)Méně než týdně B)obden/několikrát týdně C)denně/několikrát denně D)Kdykoliv když nemusím dělat něco jiného E)Zpravidla i když musím dělat něco jiného 2)Jak reagujete na lidi odmítající MLP/anti-brony/hatery? A)Hmm je přeci jen něco divného na tom v takovém věku mít rád MLP B)Ignoruji je/haters gonna hate C)Vysvětluji a obhajuji MLP, snažím se šířit broníctví ![]() D)Reaguji nedůtklivě/tvrdě bráním MLP E)Obvykle křupou kosti a létají zuby… 3)Jak dlouho vydržíte bez MLP věcí (viz ot.1) ? A)Jakkoliv dlouho, MLP mi nijak nechybí B)Vydržel/a bych dlouho, ale velmi nerad/a ![]() C)Tak týden…se sebezapřením D) Po pár dnech bych měl/a absťák… E) Bez MLP plyšáka mě nikdo nedostane z domu ![]() 4)Nakolik sdílíte MLP s ostatními? A)Nijak, komunita okolo MLP mě nezajímá B)Jsem aktivní pouze v brony komunitě C)Šířím MLP v ne-brony sítích (facebook, youtube…) D)Bronyfikuji známé/příbuzné/ spolužáky/spolupracovníky… E)Spamuji MLP skoro kamkoliv přijdu 0-3 body: Jen aby se z vás nestal anti-brony :o 3-7 bodů: Závislí zřejmě vůbec nejste 8-11 bodů: Váš vztah k MLP je celkem silný, ale stále v normě… 11-14 bodů: Dejte si pozor – a na nějakou dobu přestávku od MLP ![]() 15-20 bodů: Zvažte vyhledání profesionální pomoci |