The Crystalling Part 1, 2 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S6 (https://bronies.cz/Forum-S6) +---- Téma: The Crystalling Part 1, 2 (/Vlakno-The-Crystalling-Part-1-2) |
RE: The Crystalling Part 1, 2 - sc@lix - 27.03.2016 Za mě musím říct, že se mi první epizoda moc líbila. Nepatří sice k mým úplně nejoblíbenějším, ale i tak musím říct, že se tvůrcům moc povedla. +Napravená StarLight se mi zatím zamlouvá. Občas mi ji bylo až líto. +Sunburst, nečekal bych, že ho ještě někdy uvidíme a navíc hned v tak důležité roli. +Unavený Shining Armor byl opravdu crazy +Po delší době jsme zase viděli Twilightini a Shiningovi rodiče a konečně jsme je viděli promluvit. Doufám, že tak poznáme rodiče i od ostatních z mane6 +A samozřejmě nemohu nezmínit postavu kolem které se tato epizoda točila Flurry Heart, byla prostě neskutečně roztomilá. -Jediné větší mínus na této epizodě vidím to, že nám nebylo vysvětleno to proč je Alicorn. Snad se to ještě dozvíme. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Melgarh - 27.03.2016 @BlueStorm: ono ohledne alicornu to bylo dost popsane v Journal of Two Sisters, kde do teto pozice "alicornich" ochrancu byli dotlaceni, ale presne uz si nepamatuji, zda byli jiz predtim alicorni ci dostali boost. Epizoda vcelku byla "jinaci" - nebyla epicka, ale obsahovala spoustu pocatku novych story-linii a holt nekde se to musi odbejt, tak proc ne najednou v dvojepizode :p RE: The Crystalling Part 1, 2 - BatygameCZ - 27.03.2016 Začalo to slušně +spousty koncentrované roztomilosti +ještě více koncentrovaného humoru- ospalý Shining je dost možná lepší než všechny vtipy z S5 +jsem rád, že si Starlight jen nevyškrtli ze seznamu ,,padouši na napravení", ale že bude mít fakt nějakou roli +opravdu se těším na takovou cca 9-10 sezónu, až Flurry dospěje. Čekám minimálně válku -celé to tak nějak.....vyšumělo. Nechápejte mě špatně, ale já si asi zvykl na formát alá S5, kde s něčím bojujou celou sezónu. Teďka otázka, jestli se neobjeví plot twist, že Flurry je ten pravej záporák. To by bylo něco Finální Verdikt: 8.5/10 Zatím to nevypadá vůbec špatně, já se těším i na zbytek sezóny RE: The Crystalling Part 1, 2 - AngelF1re - 27.03.2016 Videl som iba prvu epizodu a malicku cast tej druhej, ale hodnotim to pozitivne. Miestami mi bolo Starlight luto, a moc sa mi pacil Spike, ako ju podporoval a niekedy ju donutil aj schvalne Shining unaveny z jeho rodicovskej roly bol tiez na pobavenie, az mi ho tiez prislo luto Pre mna zaujimavy zaciatok, je tam mnozstvo zapletiek ako tu uz niekto spomenul, takze maju co vysvetlovat. Za mna proste +, 9/10 RE: The Crystalling Part 1, 2 - Blossom - 27.03.2016 RE: The Crystalling Part 1, 2 - Bluebear - 27.03.2016 (27.03.2016, 02:14)Blue Storm Napsal(a): To, jak Tia řekla, že se v Equestrii ještě nestalo, že se narodil alicorn. Cože? To jako že Tia i Luna byly v minulosti také normal pony? To mě nějak nedává smysl a doufám, že se to nějak vysvětlí. Headcanon je jedna z věcí, které jsou tím lepší, čím víckrát se rozbijí a zase složí Kdo ví, co předtím byly, byly-li vůbec. Jsou to bohyně v lidské (OK, poničí) podobě, ty mohly vzniknout nějak úplně podivně. Citace:Mimochodem to nejspíš znamená, že pokud nesmrtelnost není vrozená, ale je získaná, pak mám, co se týče mane6 špatné zprávy. Tedy pokud nedojde k masivní alicornizaci nebo alicornové chřipce. Neviděl bych to tak zle. Krom Twily jsou téměř vyřešené dvě další: Fluttershy je upír (sice ovocný...) a navíc Discordova nejlepší přítelkyně, té hrozí spíš ztráta příčetnosti (viz její "You GOTTA LOVE ME!") než smrt věkem. Pinkie je vtělený chaos stejně jako Discord a fyzikální, biologické i filmové zákony považuje spíše za orientační směrnice; ta pravděpodobně ani nepochopí, proč by se měla někde zahrabat a ležet, a i když to zkusí, tak to nevydrží RE: The Crystalling Part 1, 2 - Bluebear - 27.03.2016 Za sebe mohu říci, že se mi úvodní dvojdíl velmi líbil. Není nutné, aby byl v každém dvojdíle superhustý záporák (u superhrdinských seriálů by to asi vadilo, ale MLP je přece jen trochu jiný). Naopak, zápletka založená na "sh*t happens, zvlášť pokud máte maličké dítě" mi přišla výborná. My draci staří jako sám čas dokážeme ocenit, když je děj natolik originální, že ho neumíme předpovědět, a tady se to podařilo. Přitom vše bylo naprosto logické a při zpětném pohledu to skoro ani nemohlo dopadnout jinak - scéna "malé, velmi aktivní dítě je neseno do místnosti s křišťálovým artefaktem" nutně musí skončit spoustou střepů. A přesto mě to vůbec nenapadlo Když to zkrátím a nabrousím: myslím, že MLP stále drží svou úroveň. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Quint-t-W - 27.03.2016 Na začátku tématu mám výron podivných asociací k úryvku. Teď budeme pokračovat výronem asociací k okamžikům v průběhu celého dvojdílu. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Jita32 - 27.03.2016 Tenhle dvojdíl mě uchvátil. Pravda, asi nebude můj TOP, ale nebyl hrozný. Nejdříve jsem chtěla Starlight zmlátit, ale teď se mi i celkem zamlouvá. Sunburst je taky zajímavý character, v některých věcech si jsme podobní trošku si myslím, že Shininga přehnali, vypadal jako by byl s kamarády na zapíjení hříběte. Flurry se mi taky moc nezamlouvala, ale teď jsem vcelku změnila názor. Po tomto dvoj díle mám hodně Otázek, pěkných scének a hlavně... rodiče Twili mluví, to je prostě super ^^ RE: The Crystalling Part 1, 2 - Shadow light - 27.03.2016 Já jsem nadšená. Poníci už mi vážně chyběli a teď naběhli zpět v plné parádě. |