Hvězdná znamení a Bronies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Hvězdná znamení a Bronies (/Vlakno-Hvezdna-znameni-a-Bronies) |
RE: Hvězdná znamení a Bronies - Martin - 21.07.2016 @Houpe: Takže jsem částečně Ryby a částečně Býk Všechno ve vesmíru se skutečně ovlivňuje, ale dá se říct, že na mě gravitačně působí nejspíš mnohem víc nejbližší šutr než ostatní planety RE: Hvězdná znamení a Bronies - houpe - 21.07.2016 Martine radši napiš datum narození, nebo pošli odkaz na to kolečko z najdise.cz nechť je vidět vše z tvého horoskopu RE: Hvězdná znamení a Bronies - sirMichael - 21.07.2016 Asi nejdůležitější věci v osobním horoskopu 1 - Jupiter - představuje talent člověka (ano i lidé mají svůj cutiemark) 2 - Mars - je také vůle člověka, tedy to jestli budeme v životě úspěšní, nebo ne Nevím jestli je na najdise vysvětlené retrográdní postavení planet (to R u některých aspektů, pokud to tedy v horoskopu máte), to symbolizuje že člověk danou věc vnímá jako velkou zátěž (např. retrográdní Saturn = člověk vnímá osudové zkoušky hůře než ostatní, a může se snadno hroutit na každé životní překážce) a ještě bych doporučil vysvětlení pro stupně ve vašem horoskopu http://astrolot.cz/apraxe1/astropsabbe.html tam si najděte příslušné znamení ve kterém se nachází daná planeta a podle stupně (na najdise je hned vedle znamení) si dohledejte příslušné vysvětlení. Je to takové rozšíření pro bližší pochopení vlivu daného aspektu. RE: Hvězdná znamení a Bronies - Fun1k - 21.07.2016 houpe OT: RE: Hvězdná znamení a Bronies - Mácaman - 22.07.2016 Fun1k: RE: Hvězdná znamení a Bronies - Martin - 22.07.2016 (22.07.2016, 08:21)Mácaman Napsal(a): dukaz: vesmir (a my v nem) existuje a funguje - vse se toci jak ma OT: Můj datum narození se dá (měl by) snadno zjistit v profilu, a odkaz je zde: http://osobni-horoskop.najdise.cz/rozbor-formular/?poslat_rozbor=ano&narozeni_den=12&narozeni_mesic=5&narozeni_rok=1983&narozeni_hodina=09&narozeni_minuta=00&narozeni_mesto=50-10-16-17&house_system=placidus&hid_chiron=1&hid_chiron_check=on&hid_lilith=1&hid_lilith_check=on&hid_uzel=1&hid_uzel_check=on&tolerance=1&vyklad=#rozbor-formular Dobře, tak polovina popisu bude sedět. Ale zeptám, myslíte, že kdybych se narodil TŘEBA jako Býk, ale to chudé rodiny, dejme tomu romské národnosti, že bych měl stejné vlastnosti? V jiném prostředí? Jak na mě třeba sedí tyto vlastnosti? Omlouvám se, ale prostě na to nevěřím. Např. v naší rodině jsme, kromě sestry, která je Štír, býci myslím skoro všichni. A povahově, chováním, a osudy každý jiný. Uznávám, že tam záhadně spousta věcí sedí na mě, ale jsem si jistý, že se najde spousta dalších lidí, pro které to neplatí vůbec (a nezjistíte je, protože třeba o tuto tématiku ani nemají zájem; podobně jako anketa "jak se vám líbí seriál FIM", jak velké zastoupení bude mít položka "neviděl jsem ani 1 díl"? Kdybyste vzali relevantní vzorek populace, bude to nejspíš většina. Tak proč nejspíš bude převažovat kladné hodnocení?) Horoskopy, které předpovídají budoucnost, neberu vůbec vážně. Horoskopy, co definují vlastnosti člověka beru alespoň s jistou vypovídající hodnotou. Ale nevěřím na to, že vlastnosti lidí jsou dané tím, jak byly rozestavěné planety a vesmírná tělesa v době jeho narození. Pokud je tam nějaká souvislost, jistě se dá vysvětlit jednoduše nějakým pozorováním a shromažďovaním většinových vzorků, podobně jako se dá snadno vysvětlit, proč se nějaké zvíře chová zrovna tak a přitom je to složité chování, ke kterému by přeci muselo potřebovat náš mozek a nebo aby ho nějak takto "stvořil". Pokud třeba mé vlastnosti sedí celkem dobře, tak na mojí matku naopak popisy nejen ve slunečním ale i planetárním horoskopu nesedí z většiny vůbec. Čili, mám tu dva lidi, a úspěšnost je ani ne 50:50. Přesto beru, že tyto horoskopy lze brát jako nějaký obecný popis lidí narozených v určitých období, asi tak, jako platí předvolební průzkumy. Většinou vyhraje skutečně ta strana, kterou průzkum udal, ale hromada lidí volila jinou. Horoskopy = statistika a pravděpodobnost, čili matematika, žádná astrologie. RE: Hvězdná znamení a Bronies - houpe - 22.07.2016 To Funik: RE: Hvězdná znamení a Bronies - MrKafr - 22.07.2016 (22.07.2016, 08:21)Mácaman Napsal(a): [spoilerButt]Odkázal bych se na antropologický princip. Ten tvrdí, že kdybychom chtěli dobře vysvětlit proč je náš vesmír takový jaký je, tak odpověď by zněla, že musí mít vlastnosti, které dovolují vyvinutí inteligentních bytostí, které jsou schopny pokládat otázky o tom, proč je vesmír takový jaký je. Takže, pokud by byl vesmír jiný, neměl by si kdo pokládat tuhle otázku. A osobně si myslím, že i v jiném prostředí by se vyvinul život. Nebo se tato skutečnost může vzít z pohledu multivesmírů/paralelních vesmírů. Podle této teorie by se zase dalo říct, že žijeme právě v tom vesmíru, který má příznivé podmínky. (22.07.2016, 08:21)Mácaman Napsal(a): 2/ clovek jako kompeltni bytost - tady si taky nejsem jisty co by to mohlo byt ja to chapu tak, ze clovek je taky vicemene uzavreny fungujici system. navic clovek je ejdiny znamy inteligenti pozorovatel ve vesmiru, s trochou nadasazky by se dalo rict, ze vesmir existuje PROTOZE se na nej clovek divaTohle je docela povýšené a to i na nadstázku. Že vesmír existuje jen proto, že v něm žije člověk (dalo by se to přirovnat k tomu, že podle zákonů si lidstvo nárokuje celý vesmír jako svůj majetek). Vesmír existuje tak jako tak a prostě jsme se v něm vyvinuli i my. (22.07.2016, 08:21)Mácaman Napsal(a): 3/ jak do toho pasuji mala a nepatrnatelesa? no uplne jednoduse - taky maji na cloveka samozrejme vliv, a to primo umerny jejich velikosti - maly a nepatrnyAno, ale velké objekty jako například Venuše, jsou od země dosti vzdálené. Pokud byste vedle sebe postavili auto, tak je docela možné, že na vás působí silněji než například Mars (odhad). RE: Hvězdná znamení a Bronies - Mácaman - 22.07.2016 MrKafr: " Vesmír existuje tak jako tak a prostě jsme se v něm vyvinuli i my. " hmm...no to je jak v te stare cinske hadance - vydava padajici strom v lese nejaky hluk, kdyz tam neni nikdo, kdo by ho slysel? kdyby neexistovali ve vesmiru lide, jaky by byl dukaz, ze vesmir existuje? RE: Hvězdná znamení a Bronies - houpe - 22.07.2016 Taky Astrologii z nějakého automatu moc nevěřim. Myslím že větší vliv na život člověka má prostředí ve kterém vyrůstá. Astrologie je dobrá když má člověk chvíli čas sám na sebe a začne se zamýšlet nad otázkami kdo vlastně je a co tu dělá a tak podobně. Pak lze zjistit že má nějaké predispozice k chybám či talentům které si do té doby vůbec neuvědomoval. Mě třeba Astrologie pomohla pochopit že lidé jsou prostě různí a ani s tím toho moc nenadělaj protože si tu různost ani neuvědomují. Pokod chcete kvalitní horoskop skočte si k astrologovi který se už astrologii věnuje alespoň 20 let a má za sebou stovky či tisíce horoskopů. Kdo chce vědět o čem ta astrologie je a něco se třeba přiučit může zkusit tento audiokurs: https://www.ulozto.cz/!hmvw8cv9/antonin-baudys-jr-audiokurz-27-lekci-zaklady-astrologie-zip |