Friendship Fest - Západní čechy - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR--70) +---- Téma: Friendship Fest - Západní čechy (/Vlakno-Friendship-Fest-Zapadni-cechy) |
RE: Friendship Fest - Západní čechy - Wander Fox - 09.10.2016 V pátek 14.10 uzavírám přihlašování !!! Kdo se od teď přihlásí.. uvádějte jen přesné údaje např... jen jednu vedlejší aktivitu... jen LG, jen LC, nebo jen TT... RE: Friendship Fest - Západní čechy - houpe - 10.10.2016 Trochu se ztrácim v těch vlakconech Kdo teda všechno jede z Prahy vlakem? Dá se ještě přihlásit k jensy007? Jede ještě někdo další v jiný čas? RE: Friendship Fest - Západní čechy - Dex - 10.10.2016 Já asi vlakem pojedu, zatím jsem se nikam nepsal, na času mi nezáleží. RE: Friendship Fest - Západní čechy - jensy007 - 10.10.2016 (10.10.2016, 13:47)houpe Napsal(a): Trochu se ztrácim v těch vlakconechJe jen jeden (odjezd z Prahy hl.n. v 16:12), ostatní jedou většinou autem. (10.10.2016, 13:47)houpe Napsal(a): Kdo teda všechno jede z Prahy vlakem?viz info tady - úplně dole v příspěvku (10.10.2016, 13:47)houpe Napsal(a): Dá se ještě přihlásit k jensy007?Můžu ti napsat, která místa v jakém voze máme zarezervovaná. Můžeš si koupit jízdenku s rezervací na některé místo poblíž nás. Nemohu ti ale zaručit, že bude ještě volné (očekávám, že v pátek v podvečer bude vlak z Prahy do Plzně spíše plný). (10.10.2016, 13:47)houpe Napsal(a): Jede ještě někdo další v jiný čas?Podle mých informací by měl jet později z Prahy vlakem Quint-t-W (odjezd z Prahy v 19:12, příjezd do Žihle v 22:09). RE: Friendship Fest - Západní čechy - Ferraripony - 10.10.2016 My s aldarem asi také pojedeme v těch 16:12. K rezervacím ono se to v tehle rychlikach zas tak často nerezervuje, ale i tak budeme rádi, když nám pošlete, kde sedíte RE: Friendship Fest - Západní čechy - houpe - 10.10.2016 Vlakon č 1-2 pro nezájem zrušen. Koupil jsem si jízdenku singl kterou jsem rozdělil. Praha-Plzeň a Plzeň-Žihle 95+76 kč. RE: Friendship Fest - Západní čechy - Claymon - 13.10.2016 Budu vyrážet autem z Plzně Datum: 21. 10. 2016 (pátek) Čas: 14:30 Nástup: Parkoviště u hlavního nádraží ČD plzeň Doba jízdy: 50 minut Auto: Peugeot 406 Combi Cena: pivo Stav: Volné místo Obsazení: Poznámky: RE: Friendship Fest - Západní čechy - DoktorPetr - 13.10.2016 Předběžně se hlásím a ptám se, zda by bylo možné místo vpředu Pozn.: Měl bych batoh a velký batoh přes rameno. Vlezu se? RE: Friendship Fest - Západní čechy - blesk1j_CZ - 13.10.2016 Tak já se taky přidávám. Dovolenou mám zařízenou. V Praze budu 10:04 (ale bojím se, že vlak zase dostane zpoždění jako vždycky o 15 minut)
A v Žihle ve 12:58 nebo 14:57 Doufám že mě v Praze nebo v Plzni odchytíte. Nesnáším když mám málo času na zjištění odkud pojede vlak z Prahy a abych to stihl do 8 minut. Což horší je, jestli se ten vlak zpozdí, což je pravděpodobně hodně možný. Tak mi nezbudou žádné volné minuty. A budu muset jet ve 12:12 Byl bych radši, když mi pomůžete. A jestli budu čekat na 12:12, tak určitě budu u Burgerkingu. Nejlíp by bylo kdybych přespal ve sále. Takže beru spacák. PS: Wander Foxy, neodolal jsem RE: Friendship Fest - Západní čechy - Wander Fox - 17.10.2016 Okay takže resume Přihlašování uzavřeno! Přihlášeno 54 Poníků (semnou) Sobotní dopolední program: LG: 32 (34), LC: 4 (7), TT: 9 (13) - šedě uvedená čísla = započítání účasti i s těma, co ještě neví na co půjdou. Cestujících poníků na Sklárnu (LG+LC): 36 (41) - > je třeba dopravit autem poníků: 8 (13) U všech co uvedli jen jednu volbu ohledně vedlejšího sobotního dopoledního programu, počítám s tím že na uvedenou volbu půjdou. Twilight Tour možná nahradí záložní plán. Tzn. plán B = Worshop a PMV v hasičárně, uvidíme jaké bude počasí (organizuje HungZ) Stále je pro mě neznám věk u: Bluebear, Fenris a TheKubajs - U ostatních mám věk podle profilu zde na fóru. Dofám že věk je pravdivostně uveden! Nezletilí, přečtěte si obeznámení, v hlavní příspěvku, o kterém musí vědět vaši rodiče, či zákonný zástupce! Jinak mám vše, víceméně připraveno Těším se na Vás |