![]() |
My little pony v médiach. - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: My little pony v médiach. (/Vlakno-My-little-pony-v-mediach) |
RE: My little pony v médiach. - Azuliana - 15.04.2014 Lucy se toho nebojí a jde do toho po hlavě. Osobně si myslím, že se štáb těší předem na to, v čem přijde tentokrát ![]() Navíc je Lucy dost výrazná osobnost na to, aby si něco takového vzala na sebe ![]() (proč jsem si teď vzpomněla na náš pokec u tebe v práci a na aféru Libor a černá košile? ![]() RE: My little pony v médiach. - BladeRain - 15.04.2014 Azuliana - trefa! ![]() Mimochodem už se mě i pár zákazníků ten den po Dobrém ránu ptalo jestli se nestydím to mít na sobě (ano, že všech vylezlo, že mají MLP rádi) a já jim s ledovým klidem a úsměvem na tváři vysvětlila, že jsem to dneska měla na sobě v televizi a že nemám proč nebo zač se stydět a naopak jsem hrdá na to, že mám na sobě tričkou s mou oblíbenou poninkou z mého oblíbeného seriálu ![]() Ano, prý se vždycky baví o tom, co že to asi budu mít zas na sobě a bylo mi i řečeno, že se prý vždycky těší, protože jsem prostě jiná jak všichni ostatní hosté ![]() Na tu aféru s košilí si popravdě už moc nepamatuju, ale na party se zapomenout opravdu nedá ![]() RE: My little pony v médiach. - CrystalShine - 16.04.2014 Na pořádné herní tituly od komunity si docela počkáš… Legends of Equestria i Fallout: Equestria zatím mají před sebou hodně práce. A jestli vyjde něco většího od Hasbra, asi to nebude zrovna materiál pro starší hráče ![]() RE: My little pony v médiach. - Faiko - 06.05.2014 Tak si prochazim kolem casopisu a musim rict ze Materidouska me takhle nadchla naposledy pres vice nez 20 lety ![]() jednoduse a vystizne ![]() RE: My little pony v médiach. - wolfrin - 06.05.2014 Oh my Gosh! oh my gosh! oh wait 2012 seriously? Konečně někdo kdo o tom něco ví a pro koho nejsme divní, ale zvláštní a měli jsme na festivalu spye! Pouze dvoustránka? RE: My little pony v médiach. - Blue Storm - 06.05.2014 Wow. Po 25 letech si koupím mateřídoušku. ![]() RE: My little pony v médiach. - Foxtrot - 06.05.2014 Mají tam chybu, věc se ponifikuje, ale člověk se bronifikuje ![]() RE: My little pony v médiach. - Blue Storm - 06.05.2014 Podle mne se člověk musí nejdřív zamilovat do MLP, tudíž je zponifikován. Teprve pak, když si najde cestu mezi stejné lidi, kteří si říkají bronies, je zbronifikován. ![]() ![]() RE: My little pony v médiach. - Foxtrot - 06.05.2014 Chápu, jak to asi myslíš ty, to beru v podstatě naopak. Nejdřív začnu mít rád poníky jako seriál a tím se zbronifikuju (protože brony = fanoušek MLP: FiM) a kdybych se jednoho dne dostal do Equestrie a začal tam žít jako poník, tak bych byl teprve zponifikován ![]() Je to trochu bláznivé ![]() RE: My little pony v médiach. - Blue Storm - 06.05.2014 No to je, protože nejdřív jsem se totiž podíval na seriál a zamiloval si ho. Tudíž jsem se zbláznil do poníků. Takže Ponifikace. Pak až za měsíc jsem se zaregistroval na forum Bronies.cz Takže bronifikace. Takhle to mám zase já. ![]() |