Froldova kouzelná klávesnice - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Froldova kouzelná klávesnice (/Vlakno-Froldova-kouzelna-klavesnice) |
Froldova kouzelná klávesnice - Frolda - 16.09.2012 Moje povídky, krásně na jednom místě. Doufám, že si jejich čtení užijete Velká díla ----- Aurora: Výprava do džungle Krátký popis: Dobrodružství, akce, napětí, romantika. Mladý šlechtic dá dohromady výpravu za vzácným palivem, jehož nejbohatší naleziště je v dálném Cervidasu. První část Druhá část Třetí část Co se nikdo nesmí dozvědět Dodatek k románu Aurora: Výprava do džungle Krátký popis: Když se všichni vrátili, nikdo nechtěl mluvit o tom, co se dělo na závěrečné cestě. Vznikal dojem, že něco tají. Skutečně byla tak klidná, jak by se na první pohled mohlo zdát? Aurora: Co se nikdo nesmí dozvědět ----- Inspirovaný fanfic Role Playe Válka Krátký popis: Skupinka hrdinů zjišťují, že Equestrie musí projít velkým vývojem, než se z ní stane zase ta krásná utopická země, kde je radostí žít. Obrázek Se svolením většiny účastníků. Menší díla U sta mořských ďasů ----- Já se změnil, pro tebe Vezmu si jen půlku Vzpomínky Dvojče Sen Archiv Dlouhá cesta do Coal Hill Town ----- Rychlá bašta u nářečné EjDžej ----- Dvojník Under Construction ----- Aurora: Pouštní bouře Krátký popis: V pořadí druhé větší dobrodružství posádky Aurory. Ze Sedlové Arábie vane neklid směrem k Equestrii, která se teprve začala vzpamatovávat ze surovinové krize a nabírá druhý dech v mocenské světovládě steampunkového světa. Kopýtka ambasadorů a Princezen jsou svázané a je potřeba někdo neoficiální, kdo by se podíval na kloub tajemným Mahadínům a na tzv. Spiknutí Tří Šavlí. První část Kapitola 1 - Tam, kde dýchá historie Kapitola 2 - Výlet Kapitola 3 - Špatný nápad Kapitola 4 - Kat-astrofa Kapitola 5 - Šťastnou cestu Kapitola 6 - Ponížit a ovládnout 15+ varování! Kapitola 7 - Pod palmovými listy Kapitola 8 - Meditace Kapitola 9 - Galéra Kapitola 10 - Špína a krev Kapitola 11 - Na suchu ----- Falloutquestria - Smrt Začátečníka - Pozastaveno Je těžké přežít, ale je to to jediné co nám zbylo. Krátký popis: Mladý průzkumník našel něco, co nelze koupit ani vyměnit. Přátelství, lásku a strach. Kapitola 1 Pozn. pro autora: Prvně publikováno 30.7.2012 ----- Zámek Krátký popis: Rarity zjišťuje, že se probudila v zámku, nepamatuje si, kde je ani co se dělo. Moc jí nepomůže ani dopis od jakéhosi hřebce Spirit Angela, který jí nabízí pomoc a možnost jak se zachránit. Úvod Kapitola 1 - Gryf Kapitola 2 - Kulička Kapitola 3 - Dveře Kapitola 4 - Víno ----- Císař Krátký popis: Jaké to bylo před panováním Celestie a před tím, než Luna byla poslána na měsíc? Úvod První část Kapitola 1 - Cesta začíná Kapitola 2 - Pekařem a zachráncem Kapitola 3 - Agrippa a Legendy ----- On way Kasíno Krátký popis: Existuje mnoho způsobů jak získat svá znaménka. Nebo alespoň pokusů. Aurora: Lotosové květy Krátký popis: V pořadí třetí větší dobrodružství posádky Aurory. Neighpon byl odjakživa klidnější částí světa, tradicionalistická země, která po staletí pěstovala umění, řemesla a jemné techniky poníkovské duše. Se smrtí starého císaře a příchodem nové mladé krve ale přichází i boj o moc a konflikt tradicí s novými moderními technologiemi. Dokáže Neighpon za pomoci Aurory najít zlatou střední cestu? ----- Reklama Pokud se vám některé z děl líbilo, podívejte se i na ostatní tvorbu: Frolda FB |Oficiální web RE: Froldova kouzelná klávesnice - Frolda - 27.09.2012 Update prvního příspěvku. Přidána Kapitola číslo 4 - Vztah Válka - Kapitola 4 - Vztah RE: Froldova kouzelná klávesnice - Frolda - 01.10.2012 Přidána krátká povídka (totiž dopis) Já se změnil, pro tebe Já se změnil, pro tebe RE: Froldova kouzelná klávesnice - Rivel Arosis - 01.10.2012 To je ovšem velice povedená povídka, i když je tedy trochu smutná. Jen tak dál RE: Froldova kouzelná klávesnice - Frolda - 01.10.2012 Díky, RE: Froldova kouzelná klávesnice - Greytail - 01.10.2012 No, přiznám se ti, že mám trochu rozpolcené pocity. Povídka je napsaná skvěle, to bez řečí, ale z toho, co se v povídce stalo, mám docela zkažený celý den. Takže vlastně se dá říct, že je to práce na výbornou - málokdy se stane, že se do mě přečtený text takhle silně zavrtá. RE: Froldova kouzelná klávesnice - Rivel Arosis - 01.10.2012 (01.10.2012, 14:42)Frolda Napsal(a): Díky, Není vůbec zač. My spisovatelé přeci musíme stát při sobě Jinak i pro mě platí to samé, co napsal Greytail. RE: Froldova kouzelná klávesnice - Frolda - 06.10.2012 Kapitola 1 - Jak se baví šlechta První kapitola připravovaného fanficu. Je spíš taková rozjezdová, než doopravdy nějak přínosná, přesto občas vykouzlí úsměv na tváři. RE: Froldova kouzelná klávesnice - Greytail - 06.10.2012 To jsem netušil, že umíš napsat i odlehčené povídky! Dobrá práce - už jsem zvědavý na další Steampunkové kapitoly RE: Froldova kouzelná klávesnice - Frolda - 18.10.2012 Přidána druhá kapitola k Steam Punku - Jak se baví důstojníci Kapitola 2 - Jak se baví důstojníci |