![]() |
Gravity Falls - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Seriály, filmy a knihy (https://bronies.cz/Forum-Serialy-filmy-a-knihy) +--- Téma: Gravity Falls (/Vlakno-Gravity-Falls) |
Gravity Falls - ZoidySVK - 16.09.2012 Tak tento seriál od Disney (tvorca Alex Hirsch) má istým spôsobom niečo spoločné aj s poníkmy presnejšie to že je to seriál zameraný na mladšie publikum 10-14 no za svoju krátku dobu existencie (zatial 9 epizód odvysielaných) si už našlo celkom slušne a početné publikum aj u dospelých.. Narozdiel od MLP je tento seriál o niečo tajomnejší, "dospelejší" a zdaleka nie tak kontroverzný, ale je to fest prča ! Dej sa odohráva v malom mestečku v Oregone zvanom Gravity Falls ktorý je celý prešpikovaný záhadami a mysterióznymi obyvateľmi nebude dlho trvať a presvedčia sa o tom na vlastnej koži aj dve hlavne postavy súrodenci Mabel a Dipper ktorý prichádzajú do mestečka za svojím strýkom Stanom. Intro Na konci môžte počuť šepot... pokial si ho pretočíte pozadu a dáte nahlas odhalíte tajnú správu v každej epizode inú ![]() A ponifikované intro ![]() Postavy: Ak mám porovnávať opäť z MLP tak Mabel mi strašne pripomína Pinkie pie, nikdy neviete čo od nej čakať, troška cvok ale vždy to myslí v dobrom a vie perfektné pobaviť. A vie byť aj hrozne rozkošná... ![]() Dipper je niečo medzi Twilight. Kvôli tomu že mi príde často ako najrozumnejšia postava a má aj svoju obľúbenu knihu ![]() ![]() Z dalších postáv ešte spomeniem ich prastrýca Stana u ktorého su súrodenci cez prázdninách na návšteve (Celý dej sa točí u neho v obchode/dome) Stan nieje žiaden ikonický strýko často deti využíva na vlastné obohatenie (Výroba falošných dolárov, pracujú u neho v obchode zadarmo, voskovú figurína jeho samotného ktorú vyrobila Mabel využil na prilákanie zákazníkov) ale v podstate je to dobrák ktorý ich ma rád... len peniaze ma asi radšej ![]() ![]() Dalšia postava je Soos osobne môj obľúbenec ![]() ![]() ![]() ![]() A poslednou z petice je Wendy. Dievča ktoré pracuje v Stanovom obchode a je tak troška rebel. Taktiež je to tajná láske Dippera one jeho berie skôr ako dobrého priateľa ale nič viac... Není k nej veľa čo povedať a je skôr väčšinou len do počtu. ![]() Niektoré dalšie vedlajšie postavy (hlavne záporaci) mi taktiež pripomenuli poníkov napríklad Gideon úplna Trixie A Pacifica Northwest ktorá je úplna ako Diamond Tiara cez kopirák ![]() ![]() To je asi tak všetko takže teraz šup šup na torenty a stahovať ![]() RE: Gravity Falls - MrMaidx - 17.09.2012 Heh, předběhl jsi mě o jeden den. Dneska jsem chtěl o Gravity Falls napsat ![]() Super seriál, rozhodně nejlepši od Disney za posledních pár let ![]() RE: Gravity Falls - ZoidySVK - 17.09.2012 som rád ![]() ![]() RE: Gravity Falls - MrMaidx - 17.09.2012 Jo a teď jsem si všiml... Mabel a Dipper nikdy dolary nefalšovali ![]() ![]() RE: Gravity Falls - ZoidySVK - 17.09.2012 Nie to naozaj robili ![]() ![]() RE: Gravity Falls - MrMaidx - 17.09.2012 Ajo ![]() ![]() ![]() RE: Gravity Falls - meonlyme1845 - 26.09.2012 No, nedávno jsem zkouknul vše, co je zatím dostupné... A je to fajn, nutno říct. Z Americké produkce to je můj nejméně oblíbený seriál, ale je dost dobrý na to, abych sledoval dál. Akorát mi nepřijde o moc "dospělejší" než MLP, protože v mnohých situacích mi přijde, že se ty postavy chovají hloupě - tím nemyslím komediální hloupost, ale prostě takovou klasickou přitupělost, kterou ovšem trpí hodně (nejen) amerických animáků. Z Disneyho produkce se mi pořád víc líbí Phineas a Ferb, ale obě to snad už brzo překoná Wander Over Yonder. Rozhodně má dost dobrý tým (Craig McCracken a k němu Lauren Faustová jako vedoucí producenti!) na to, aby se vyhoupnul do mé top 3 ![]() RE: Gravity Falls - Space horse - 25.05.2013 Gravity falls je super! Najprv som si myslela že to bude hlúposť ale potom čo som zhliadla prvú epizódu, tak to som sa ale nasmiala. ![]() A od 15. Júna/června by malo chdiť Gravity falls cz dabing na disney channel. RE: Gravity Falls - Rainfall - 03.06.2013 jedno z cartoon seriálů které mě váženě pobavilo, je to docela dospělé, vtipné a ani po několikátém shlédnutí jedné epizody neomrzí ![]() jinak americké cartoon FUUUJ ![]() RE: Gravity Falls - Fun1k - 03.06.2013 Hmmm, jsem dokoukal Foster's, tohle vypadá dobře, možná se na to také podívám. |