1. Challenge - Dark Side - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +--- Téma: 1. Challenge - Dark Side (/Vlakno-1-Challenge-Dark-Side) |
1. Challenge - Dark Side - Dumbass_CZ - 30.11.2012 Jednou mě tak napadlo (Jo, před před před včerejškem ve sprše, tak dostávám většinu debilních nápadů ) ... Znáte ty stránky, kde se vždy zadá nějaké téma, a ostatní se snaží na toto téma nakreslit co nejlepší obrázek. Na těchto stránkách jsou většinou vydařené a moc dobré obrázky, i ta diskuze je často zajímavá Je to obrovský zdroj inspirace. Tak mě napadlo, jestli uděláme takový malý první challenge i my. Máme tu spousty umělců, tak proč jich nevyužít ? 1. výtvarný Challenge tedy zakládám já, a je na téma Dark Side - Temná stránka, co si pod tím asi vybavíme. Ano, správně. Máme se snažit nakreslit temnou stránku naších barevných hrdinů. A nemusí to být pouze mane 6, a postavy známé jako Pinkamena, Crazy Twi, Miss Rarity apod., ale čím lepší budete mít fantazii a nakreslíte čím dál zajímavější obrázek, tím větší plus pro vás. Já nejsem žádný malíř, ale protože jsem tento topic založil, tak jsem něco nakreslit musel - bohužel Proto otevírejte na vlastní nebezpečí ! Můžu vám znechutit kreslení ! (PS: Kresleno ikea tužkou v posteli na desce - Jsem mimo domov, a normální tužku nebo dokonce gumu ... to bych tady toho chtěl asi moc ) Asi přestanu kreslit úplně (Kreslím jenom v hodinách výtvarky, a obvody + geometrii), nebo se začnu učit. Nevezme mě někdo do učení ? --- No, věřím, že vy určitě budete mít lepší výtvory, než já. Tak šup šup, berte do svých kopyt pastelky, a tvořte, dejte zabrat fantazii, tak těm chudinkám pastelkám. Přeji hodně štěstí ! PS: Toto není žádná soutěž ! Nechci zde diskuze o tom, kdo má lepší obrázek. Všichni mají (krom mě) nějaké nadání, čím zaujmou. PPS: Pokud již máte nějaký obrázek s touto tématikou, pochlubte se s ní znova tady Tvorba: MidnightShadow MaoOokaneko Bluro Baterka monicagranger Ccody Alkel u3 Flattie RE: 1. Challenge - Dark Side - Terodeness - 30.11.2012 Můžu to udělat pomocí tabletu? RE: 1. Challenge - Dark Side - Dumbass_CZ - 30.11.2012 Jakkoliv. Veškerá grafická tvorba PS: Mě teď napadla jedna karikatura RE: 1. Challenge - Dark Side - Terodeness - 30.11.2012 Mě napadly 3 vezre: a) Funny verze. b) Verze kde není neobvyklá temná strana poníka ale její provedení. c) Opak b). Kde jeho temná stran není nějak extra, ale vrhá na poníka zajímavý pohled. A nemůžu se rozhodnout... RE: 1. Challenge - Dark Side - Quint-t-W - 01.12.2012 Já jsem jen pro. Jak dlouho čekáš, že to poběží? Mám i myšlenku, takže je jen otázka, jestli svou kreslící přestávku ukončit nebo ještě chvíli počkat. (30.11.2012, 23:47)Bluro Napsal(a): Mě napadly 3 vezre:Udělej všechny! RE: 1. Challenge - Dark Side - MidnightShadow - 01.12.2012 Tak ja sem neco hodim Ono je to hrozne hlavne tim, ze je jsou vetsinou nedokoncene... Co kdyby to z toho obrazku vyskocilo Muj prvni (demon) ponik vubec Pinkamena a Discord. Lze se jen dohadovat, co kuji tentokrat... Skutecny netvor A maly bonus RE: 1. Challenge - Dark Side - Dumbass_CZ - 01.12.2012 (01.12.2012, 07:49)Deranged Whony Napsal(a): Já jsem jen pro. Jak dlouho čekáš, že to poběží? Mám i myšlenku, takže je jen otázka, jestli svou kreslící přestávku ukončit nebo ještě chvíli počkat. Tak mohlo by to běžet non-stop, ale když je to challenge ... Tak oficiálně bych to bral tak na 3-4 týdny Pokud by se pak udělal zase nový challenge, tak asi už do tohoto nikdo nepůjde (30.11.2012, 23:47)Bluro Napsal(a): Mě napadly 3 vezre: Jak řekl DW, udělej jich co nejvíce RE: 1. Challenge - Dark Side - Vlče - 01.12.2012 Um tady je můj příspěvek: RE: 1. Challenge - Dark Side - Dumbass_CZ - 01.12.2012 Skvělé, takhle jsem si to nějak představoval. Snad tu bude více takových povedených obrázků RE: 1. Challenge - Dark Side - Grill - 01.12.2012 2. i 3. Dumbassův obrázek mě vyděsil, ale i pobavil . Ale černooká Celestia i Shadowova zelená deviantartová příšera je povedená |