Celebronies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +--- Téma: Celebronies (/Vlakno-Celebronies) |
Celebronies - Pajzl - 23.01.2013 Jak jistě víte, spousta známých lidí se již k MLP přihlásilo a další zřejmě budou přibývat. Taktéž, většina lidí má nějaké oblíbené osobnosti či vzory. Toho by se dalo velice dobře využít při argumentaci (či bronifikaci), pokud tyto vzory jiných osob znáte a mají na MLP konexe, automaticky tím zvýšíte šance k pochopení (třeba u rodičů). Zde si tedy zahrajeme na jakýsi Foal Free Press a budeme štrachat MLP spojitosti na slavné osobnosti dnešního světa (Big Macova obscese). Nějaký základ jsem vytvořil sám, ale určitě toho bude více, čili pokud na něco narazíte, dejte sem o tom, prosím, vědět. Taktéž, jakákoliv diskuse, mimo politické, je vítána. Všechny informace, které mi sem hodíte, budu formovat do prvního příspěvku. U každé osobnosti nechám tu nejúdernější spojitost přímo zobrazenou (nevloženou do odkazu) Navíc, nemusí se však jednat pouze o jednotlivce, ale i jiné subjekty, ke kterým si člověk může vytvořit vztah - politické strany, hudební skupiny a tak. Čím více munice, tím lépe. Výjimkou jsou youtubeři, kteří svou spojistost s MLP dávají najevo buď jasně, takže to nikomu s fanoušků neunikne, nebo velice zahaleně, kde můžeme jen hádat (či vůbec), takže není třeba je shromažďovat A co budeme shánět? Fotky, videa, nahrávky, tweety oficiálních kanálů, články apod. Takže, zde je máme: Andrew W. K. Anthony Bourdain Deadmau5 Gabe Newell Jenna Jameson John De Lancie John Cena John Patrick Lowrie (Sniper z TF2) Kristian Nairn (Hodor) Lady Gaga Marcus Persson (Notch) Mark Meer (Commander Shepard) Robert Patisson Ryan Gosling Sean Astin (Samvěd Křepelka) Seth Green Simon Pegg Tony Kornheiser Weird Al Yankovic Jiné subjekty: Pirátská strana RE: Celebronies - Hotsteppa - 23.01.2013 Pirátsku stranu nevolím a politika mi akurát zdvíha tlak, no to tričko s kombináciou Pink Floydu a Rainbow Dash je dokonalé RE: Celebronies - Geeshta - 23.01.2013 Mark Meer (hlas Commandera Sheparda z Mass Effect) RE: Celebronies - Azuliana - 23.01.2013 Jenna Jameson a její pony obal na mobil (a pokud tahle "celebrita" mužské hatery nepřesvědčí, tak nevím kdo ) RE: Celebronies - Geeshta - 23.01.2013 Na několika místech sem čet, že i Jack Black, ale nemám to ničim dokázaný/podložený RE: Celebronies - Xeelee - 23.01.2013 U českejch Pirátů je hodně bronies (jen já jich znám asi deset) a Krtek je zarytej fanoušek RD. Jednu dobu měl na FB jako profilovku meme s RD z mý zahrádky A Němci zaváleli s požadavkem času na poníky v programu parlamentu Fluttershy byla na BBC http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2012/09/10/mann-germany-pirate-party.cnn EDIT: Krtek v tom tričku byl i v televizi (od 2:40) a medailonek věnovanej jihomoravským Pirátům zakončil klingonštinou Magor. RE: Celebronies - tom8811 - 23.01.2013 když je budem volit tak to možná u nás projde RE: Celebronies - Pajzl - 23.01.2013 @Hotsteppa - to chápu, ale pro ty, co se k Pirátské straně hlásí, to je argument velice těžkého kalibru @Geeshta - Super, díky, doplněno Jacka Blacka jsem si prověřoval a zdá se, že s poníky ho spojují zatím pouze jeho fanoušci. @Azuliana - Heh, nevím, třeba já se sní při potulkách internetem ještě nesetkal, ale možná o tom jenom nevím Ale díky, doplněno. @Xeelee - Díky, ty CNN záběry jsem nemohl zacelestii najít @tom8811 - poprosím, ponechte debatu bez politických diskusí RE: Celebronies - Azuliana - 23.01.2013 (23.01.2013, 22:30)Pajzl Napsal(a): @Azuliana - Heh, nevím, třeba já se sní při potulkách internetem ještě nesetkal, ale možná o tom jenom nevím Ale díky, doplněno. Teď nevím, jestli ti mám pogratulovat nebo ne. Ale myslím si, že o tom, žes ji někde viděl, spíš nevíš... Ale je pravda, že už nějakou dobu "nehraje" a teď se věnuje spíš produkci. RE: Celebronies - Pajzl - 23.01.2013 Je dost možné že opravdu ne. V téhle oblasti sleduji jedině nezávislou tvorbu |