3. Challenge - Poníci z celého světa - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +--- Téma: 3. Challenge - Poníci z celého světa (/Vlakno-3-Challenge-Ponici-z-celeho-sveta) |
3. Challenge - Poníci z celého světa - Dumbass_CZ - 01.02.2013 Zdravím vás mí bronies a pegasisters ... mám pro vás další, tentokrát třetí Challenge. Protože druhý se moc neujal (Srabi jste ! ), tak musím ten třetí nastartovat. Mám docela neobvyklé, ale podle mě zajímavé téma: Nakreslete poníka, který bude charakterizovat nějakou oblast ! Né, nedělám si srandu. Zkuste si nakreslit poníka, ve stylu nějakého státu, či dokonce města. Zkuste si nakreslit poníka, který bude hrdým českým ponym, či poníka z vašeho města. Je jen na vás, jestli to bude horník z Ostravy (O toho bych měl docela zájem, kdo ho udělá, dostane odměnu ! ), Pijan z Plzně, Viking z Liberce, či mnoho dalších. Nemusí to být ani pony z vašeho města, či státu. Může to být klidně zamilovaný francouz, malý negřík z afriky, zmrzlej seveřan či co vás napadne. Jen musí charakterizovat nějakou oblast. Tak co ? Je to těžší ? Bojíte se ? Ale no ták ... je to přece zajímavé téma nie ? A jak říkám, kdo nakresli horníka z Ostravy, dostane ode mě nějaký bonus Tak šup, berte ty pastelky a tablety ! Beztak jste je dlouho nepoužívali, tak ať se vám na ně nepráší ! A to říkám okamžitě ! Všem, co se zúčastní děkuji Hotové obrázky: Flattie Oggy123 RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - Discordian - 01.02.2013 Horníka z Ostravy by muselo fórum vypípat Promiň že jsem se dotknul tvého patriotického cítění, to jsem nechtěl První co mě napadlo byl Pony Švejk, ten charakterizuje všechno RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - Dumbass_CZ - 01.02.2013 A pročpak ? RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - CutePenguin - 02.02.2013 Zrovna jsem si hledal pár obrázků jako inspiraci pro můj další výtvor a možná by se to mohlo hodit i k tomuto tématu. Jen doufám, že to opět nedotáhnu do půlky, pak nepřijdu s novým nápadem a nedodělám to už vůbec. Mimochodem. On byl druhý chalange? Já jsem si toho vůbec nevšiml. To bude asi tím, že jsem byl na fórech za poslední měsíc jen 9x. RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - Oggy123 - 02.02.2013 Na jedno mesto mám parádny nápad takže ide sa natom pracovať.. RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - Baterka - 02.02.2013 výzva přijata.. RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - Ivo - 02.02.2013 Uvidíme...něco udělám určitě, možná i víc... RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - Dumbass_CZ - 02.02.2013 No jen, jestli to neskončí jen u slibů RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - Discordian - 02.02.2013 To můžeš usoudit podle toho jak dopadají ostatní místní challenge atd RE: 3. Challenge - Poníci z celého světa - CutePenguin - 02.02.2013 To jo. Slíbil jsem obrázek na téma "darksiders" a doteď jsem udělal jen obrys těla a ani tu hlavu jsem ještě nestihnul. Já už ani nevím, kam jsem ten obrázek vůbec dal .... |