Bronies.cz
Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry)
+--- Téma: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) (/Vlakno-Defend-Of-The-Ancients-2-DOTA2)

Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - iqww - 20.03.2013

Ahoj,hladám ludí s ktorými by som mohol volať cez skype poprípade cez TS3.Nezáleží na skill leveli , síce najlepšie by bolo keby ste mali už základné poznatky o tejto hre.Čiže ak má dakto chuť si dakedy dať nejakú dobru hru doty a pobaviť sa,stačí mi napísať a zoženieme pár ludí a môžme dať nejaký ten teamový MM (Matchmaking).Snažím sa byť zhovievavý a milý ale občas mi dakedy rupnú nervy za to sa vopred ospravedlnujem. Pinkiehappy

Môj skype je filip.bartalos a na steame ma nájdete ako likantrops.

RE: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - Rainboom - 20.03.2013

Ja by som mal záujem Twilightsmile
No takéto téma tu už je

Re: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - Cody-Code - 20.03.2013

Já občas hraju....jde mi to, ale tedkom nemám moc času na hry.....musím se učit a dopisovat si s Tobienou Twilightblush (ach jak já ji miliju HeartHeart)
Zapiš si mě za křídla.....skype jiricek2651

Odesláno z mého mobilu Pony Ericsson XPeria Neo V prěs aplikaci Tapatalk.

RE: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - iqww - 20.03.2013

(20.03.2013, 19:25)Rainboom Napsal(a): Ja by som mal záujem Twilightsmile
No takéto téma tu už je

oh pardon to som si nevšimol :o

(20.03.2013, 19:32)Rainbow-Revenge Napsal(a): Já občas hraju....jde mi to, ale tedkom nemám moc času na hry.....musím se učit a dopisovat si s Tobienou Twilightblush (ach jak já ji miliju HeartHeart)
Zapiš si mě za křídla.....skype jiricek2651

Odesláno z mého mobilu Pony Ericsson XPeria Neo V prěs aplikaci Tapatalk.

už sa stalo
p.s: ja nemám krídla som unicorn Twilightoops

RE: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - Rainboom - 20.03.2013

O vážne, ja sa volám Kakafo na steame

(20.03.2013, 19:44)Rainboom Napsal(a): O vážne, ja sa volám Kakafo na steame

okay už som si ťa pridal ,dúfam že si to ty Pinkiehappy

RE: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - kosay - 20.03.2013

pôvodný W3 nehrávate?

RE: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - Fingusa - 20.03.2013

Yay konečně topic o DOTA2. Ok fanoušci "doty", proč hrajete dotu2, když máte league of legends?

LoL som hral 2,5 roka a morello a guinsoo nerfli až moc moje oblúbené postavy + tie nové postavy čo robili sa mi už moc nelúbili a celkovo tá hra ma už moc nebaví .LoL je dosť symetrické narozdiel od Doty.

Dotu si užívam teraz viac,žiadny stres nič v pohodičke si hrám a lúbi sa mi komplexivita tej hry , je to dosť hlboká hra oproti LoL a je asymetrická + nikdo ti nehovorí čo máš hrať ale zas dakedy picknut team o 5 carry je meh.

písal by som aj ďalej ale teraz som ingame :o

RE: Defend Of The Ancients 2 (DOTA2) - Formus - 23.03.2013

Hrál jsem w3 dotu, byly sme v ní dobrý (nějaký vyhraný krajový turnaje) mam na ní krásný vzpomínky se super lidma. Ale dota2 nás rozdělila. I když je stejná, je jiná. Člověk (já) zvyklej na animaci skillů, útoku, odhad na letící projektil, AoE např šipky nebo hooku.... z w3 doty si prostě musel zvyknout na uplně jiný animace. Prostě a zkrátka dota2 = meh, když už dotu tak dám teď už skoro nostalgickou w3 dotu Pinkiesmile
Fingusa: Kdo by chtěl hrát dotu přes kopírák, kde v např 1v1 je člověk odkázanej na neschopnost oponenta když ani deny se tu nedá?