Random fanfics - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +--- Téma: Random fanfics (/Vlakno-Random-fanfics) Stran:
1
2
|
Random fanfics - Yin - 01.04.2013 UPOZORNĚNÍ : tyto fanfics jsem nenapsala já! Miluju čtení knížek, a když dojdou knížky prostě jdu na internet a hledám dobré mlp fanfics. Čtu je i když nemůžu na počítač-celou hodinu sem se prokousávala silent ponyvillem když jsem byla na mobilu. Tady je teda pár fanficů které jsem četla a něco o nich. Bohužel gore tématika je zakázaná takže jich bude trošku míň než jsem plánovala Silent Ponyville Temné,napínavé Silent Ponyville 2 Romantické,smutné,temné,napínavé Trojku Silent Ponyvillu jsem nečetla, nevím přesně co tam bude tak to sem radši nebudu dávat.. My little dashie CZ Smutné,hezké (nevím co jiného..) Drop of moonshine Vtipné The truth from a parent Dojemné,veselé Our first steps Dobrodružné Romance, alternate universe Twillight's list Romance Dawn of a new day Romance víc doplním pak.. teď nemám náladu.. Víc přidám někdy příště RE: Random fanfics - Tobyyy - 02.04.2013 Prečo všetci (vrátane mňa ) preferujú temné, smutné a niekedy aj krvavé fanficy? Veď život môže byť aj veselý a radostný. Prečo si občas neprečítať aj nejakú komédiu alebo niečo dobrodružné s netragickým alebo nieprudko-štandartnýsmerživota-meniacim koncom?? Už mám toho dosť. Idem si prečítať nejakú komédiu a ak to nebude autorke vadiť, tak ju sem potom postnem. Teoreticky by sa toto vlákno dalo použiť ako zoznam odporúčaných poviedok, ale prvé položky k tomu príliš nevedú. RE: Random fanfics - kelsey - 02.04.2013 Silent si musím prečítať EDIT - wtf? Ja som myslela že je to už v češtine .. *bookface* silly me RE: Random fanfics - Tuxik - 02.04.2013 Fanficů je spousta a strašně se stydím, že je nečtu. Problém není v tom, že by mě čtení nebavilo, ale pokaždé musím udělat rozhodnutí mezi psaním a čtením. Píši hlavně proto, abych si zlepšil své stylistické a vyjadřovací schopnosti, ale ty se zlepšují i čtením, takže jsme opět doma ToBeA: A já mám rozepsaný fanfic o shizofrením poníkovi, to taky není zrovna moc veselé téma RE: Random fanfics - Ferraripony - 02.04.2013 (02.04.2013, 00:03)ToBeA Napsal(a): Prečo všetci (vrátane mňa ) preferujú temné, smutné a niekedy aj krvavé fanficy? Veď život môže byť aj veselý a radostný. Prečo si občas neprečítať aj nejakú komédiu alebo niečo dobrodružné s netragickým alebo nieprudko-štandartnýsmerživota-meniacim koncom?? Už mám toho dosť. Idem si prečítať nejakú komédiu a ak to nebude autorke vadiť, tak ju sem potom postnem. Všichni ne ja se například těmto typům povídek vyhýbám velkým obloukem, takze jestli tenhle topic bude pokračovat tak jak začal tak mi bude opět k ničemu RE: Random fanfics - kelsey - 02.04.2013 Ferraripony ak si už niekedy čítal veselé poviedky nepostneš ich prosím sem? : ) Na žiadny veselý som ešte nenarazila .. RE: Random fanfics - Ferraripony - 02.04.2013 Tak ja ctu z mlp tematiky hlavně twidash ale pokusim se sem postnout i neco jiného az se dostanu na komp RE: Random fanfics - Tobyyy - 02.04.2013 Ferraripony: Ak je to veselé a TwiDash, tak je tu dvojnásobný dôvod aby si to sem okamžite dal Ako som sľúbil, tu je prvá komédia na ktorú som narazil: Drop of moonshine Ak by chcel niekto preklad, teoreticky by som ho mohol spraviť ako takú bokovku. Napísané z mojej Nokie 700 bez akýchkoľvek pomocných aplikácií. RE: Random fanfics - RadlanJay - 02.04.2013 (02.04.2013, 00:13)Tuxik Napsal(a): Fanficů je spousta a strašně se stydím, že je nečtu. Problém není v tom, že by mě čtení nebavilo, ale pokaždé musím udělat rozhodnutí mezi psaním a čtením. Píši hlavně proto, abych si zlepšil své stylistické a vyjadřovací schopnosti, ale ty se zlepšují i čtením, takže jsme opět doma Proč se stydíš za to, že nečteš fanficy? Co je na tom špatně? A jestli si chceš zlepšit své stylistické schopnosti, rozhodně nečti fanfics. To se raději poohlédni po normálních knihách od profesionálních autorů. RE: Random fanfics - Yin - 02.04.2013 No tak ja mam radsi dramaticke a krvave cteni, na moc veselych fanficu sem zatim nenarazila, ale hned jak se dostanu na pocitac (jsem na mobilu) tak si nejake prectu, vetsinou to ale budou fanficy ktere maji jenom jednu stranku. A ver mi, lidi pisou spis fanficy kde aspon jeden ponik umre. Sice jsou smutne, ale me se ctou dobre... Ted jsem si vzpomnela na jeden hezky vesely se Scoot, najdu si ho a pridam sem |