![]() |
|
Poníci ve snech - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Poníci ve snech (/Vlakno-Ponici-ve-snech) |
Poníci ve snech - Quint-t-W - 19.01.2012 Trochu se divím, že tohle téma tu ještě není. Že byste byli všichni jako já a sny si málokdy pamatovali? ... Anebo máte jen sny, které patří do 34. sekce? To je jedno. Podělím se o pár momentek, na které si vzpomínám. Z prvního si pamatuju jen jeden moment: Stál jsem v nějaké rozlehlé budově a z druhého patra na mě téměř pohrdavě shlížela Fluttershy. Druhý je bizarnější: Ocitl jsem se jako vlkodlak/liškodlak/něco takového (určitě jsem běžel na čytřech tlapách) a dopravoval jsem pytel s něčím, co mělo pomoct hlavní šestici znovu porazit Discorda (že by EoH?). Twilight se podivovala, že něco jako já stojí na jejich straně. Na to jsem jí odpověděl: "Taková dobrovolná transformace vyžaduje velice harmonickou osobu." RE: Poníci ve snech - Legion - 20.01.2012 Panebože, až o tomhle threadu uslyší Kubekk... oh my god... K tématu - mě se ještě nikdy nic ponyrelated nezdálo, a to se tak snažím Nemá někdo recept, jak mozek donutit aby mi o nich vymyslel sny?
RE: Poníci ve snech - Martin - 20.01.2012 Já měl za celou dobu, co si pamatuji, jen dva.. (a doufám, že žádné R34).. První byl takový asi 5 vteřin dlouhý klik, kdy jsem se díval do papírové encyklopedie o FIM, a vidím tak místo dvou pegasek tři.. tak si říkám "hm.. hovada.. mají tu ještě stará data".. Pak jsem se ale podíval pořádně, a koukám.. ta třetí není Pinkie Pie, ale Applejack! Zbytek si nepamatuji.. Další jsem měl asi půl roku po začátku vysílání.. provázím princeznu Celestii po své bývalé základní škole, a na schodech jsem před ní padnul na hubu A tak povídám "poníženě padám k Vašim nohám".. z G1 jsem měl jen sen o 3D hře mezi poníky.. Toť vše
RE: Poníci ve snech - tompopo1 - 20.01.2012 (19.01.2012, 18:28)Deranged Whony Napsal(a): "Taková dobrovolná transformace vyžaduje velice harmonickou osobu." (20.01.2012, 10:57)Martin Napsal(a): provázím princeznu Celestii po své bývalé základní škole, a na schodech jsem před ní padnul na hubu No teda,vy máte ale sny... Já měl jen jeden, a to že jsem pomáhal Applejack sklízet jabka...
RE: Poníci ve snech - Ondrahub - 20.01.2012 (20.01.2012, 00:43)Legion Napsal(a): Panebože, až o tomhle threadu uslyší Kubekk... oh my god... Kdysi jsme se o tom na IRC bavili, že? Jako že se nám ještě nic ponyrelated nezdálo. Tak za sebe můžu říct, že se mi nedávno zdál jeden velmi intezivní sen, z něhož si pamatuju jen, že se týkal poníků a pak ještě jednu věc, která se ale nehodí do téhle sekce. RE: Poníci ve snech - Airashi - 20.01.2012 No o ponících se mi (naštěstí?) ještě nezdálo... ...ale dneska sem měla dobrej sen, že mě vystřelili do vesmíru v nějaký tý raketě s posádkou, se všemi těmi efekty a pocity, které se při tom opravdu zažívají, ale byl nejspíš přivozený tím, že mě přítel vystrčil z postele... ... ale byl dobrej... xD RE: Poníci ve snech - Quint-t-W - 20.01.2012 Jak vyvolat sen taky nevím. Kdesi mám zahrabaný návod na lucidní snění, ale ještě jsem ho nezkoušel. Pro normální snění by mohla zabrat jedna ze dvou věcí - "přesycení" nebo "vyhladovění". Neberte mě v tomhle za slovo, jen nadhazuju nápady. RE: Poníci ve snech - Airashi - 20.01.2012 (20.01.2012, 19:43)Deranged Whony Napsal(a): Jak vyvolat sen taky nevím. Já své sny vždy ovládám, ale nikoli to o čem se mi má zdát, někdy se mi to ale povede a nenápadně odvedu svůj mozek od onoho k tomu, aniž bych se probudila. Už jsem o tom párkrát přemýšlela, jestli vůbec spím nebo jsem vzhůru, když se mi něco zdá... (20.01.2012, 20:14)Leslieshy Napsal(a): Druhý byl o tom že jsem ukradla poníky (napodobeniny a ještě k tomu G3! Jen jeden byl originál) a schovala jsem je do skříně. Jak si se cítila, když si je tam ráno nenašla? Byla si smutná, že to byl jen sen? Nebo sis naopak oddechla? ![]() RE: Poníci ve snech - Terok - 25.01.2012 Já si svoje sny teda vůbec nepamatuju :s Myslím že 2-3 dny zpátky se mi zdálo něco o MLP, ale z obsahu snu vám nic neřeknu. Vždy mi v hlavě akorát zůstane takovej ten příjemnej pocit, jako že to byl asi pěkný sen, ale to je tak všechno. ![]() Na internetu je hodně návodů jak na lucidní snění, ještě jsem nic takového nezkoušel ale hodně mě to láká Tady jsem našel např. jedno video (anglicky) >Lucid dreaming< RE: Poníci ve snech - -PinkiePie-fan- - 26.01.2012 (25.01.2012, 23:23)Terok Napsal(a): Já si svoje sny teda vůbec nepamatuju :s Myslím že 2-3 dny zpátky se mi zdálo něco o MLP, ale z obsahu snu vám nic neřeknu. Vždy mi v hlavě akorát zůstane takovej ten příjemnej pocit, jako že to byl asi pěkný sen, ale to je tak všechno. Lucidní snění... není to náhodou to, jak si uvědomíš, že jsi v tom snu? Mám pocit, že se mi to párkrát stalo, ale to jsem byla spíš na pomezí spánku a nespánku.. nebo-li bdění
|