Třebíčské srazíky - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR) +--- Téma: Třebíčské srazíky (/Vlakno-Trebicske-sraziky) |
Třebíčské srazíky - Radmen - 02.05.2013 Pozor, pozor! Tímto se dává na vědomí, že (snad/konečně) bude v blízké době Třebíčský srazík 3.0! Aktuální sraz Obecné info: Chata se nachází v chatové oblasti, nikdo si na nás (zatím) během akce nepřišel stěžovat i přes případný hluk, co jsme dělali. Hlavní část by se předpokládám (již tradičně) odehrávala pod přístřeškem u chaty (viz první foto), v případě špatného počasí, či zimy (třeba pozdě v noci) je tu možnost přesunout se dovnitř, zatopit v krbu (ale zatím to nebylo třeba). V případě nouze je pár minut pěšky (či autem) Albert-Interspar, Penny (nebo Lidl?) a Kaufland, hlady ani žízní neumřeme. Místa je celkem málo, řekněme 8-10 lidí, místo ke spaní si najdou všichni, byť někdo může mít matračku a někdo karimatku na zemi (karimatky a spacáky radši s sebou). Vyhrazuji si právo přijmout či odmítnout účast koho chci, není to kdo dřív přijde, ten dřív mele. Co se výbavy týče, je tam elektřina, tepla i pitná voda, bazén, sprcha, pisoár, chemický záchod (na velkou či pro dámy), sporák, mikrovlnka, varná konvice, elektrický gril a hlavně gril s lávovým kamenem! Vozil jsem tam i 5.1 repro a DDR, upřímně se mi s tím nechce tahat (hudební kulisa však bude k čemu připojit). Nejspíš bych vzal vodní dýmku, ale ta má je taková nic moc, kdyby vzal někdo jiný, bylo by to lepší. Případně kdyby chtěl někdo něco zajímavého dovézt, radši to prvně probrat. Více mě do obecného infa nenapadá, může být doplněno. Nějaké (více či méně aktuální) fotky místa pro představu... --------- Historie Třebíčský srazík 1.0 RE: Třebíčské srazíky - Dragea - 02.05.2013 Rozhodně se hlásím! Mohu dovézt ještě jedno DDR a tu vodní dýmku RE: Třebíčské srazíky - Miky - 02.05.2013 No pokuď bude pěkně, tak se tam objevím na skútru RE: Třebíčské srazíky - Dragea - 03.05.2013 To nikdo jiný, než mi tři v to úterý na středu nemůže? O.o ale no tak, bude prdel, nebo radši sranda RE: Třebíčské srazíky - Black_Sheep - 03.05.2013 Kdyby mi to vycházelo tak v tom nevidím problém, bohužel s tím že v úterý mám odpo tak nic. Rozhodně to je víc než lákavý RE: Třebíčské srazíky - Anemonis - 03.05.2013 Páni, se srazy na Vysočině se teď roztrhl pytel... Celý roky nic a najednou budou 3 srazy během 16 dnů. Doufám, že si nebudeme vzájemně konkurovat, to bych nerad. Moje chuť na třebíčský sraz... 150 % Finanční zátěž (zejména doprava)... pro mě přijatelná Čas... sám za sebe bych mohl přijet, ale ještě se poptám, jestli mi někdo náhodou na 7. a 8.5. nenaplánoval něco jiného Měl bych si vzít něco s sebou (myslím malou svačinku, pití, spacák)? RE: Třebíčské srazíky - Dragea - 03.05.2013 Tak určitě něco na gril (obyč špekáčky stačí), nějaké pitivo a zbytek, ať řekne Radmen. Nevím, jak to tam chodí. Asi i spacák by to chtělo Třebíčské srazíky - Radmen - 03.05.2013 Co s sebou? Tak dle situace, čistě teoreticky vozit s sebou maso etc, jako pro mě za mě klidně (když už tak něco home-made naloženo), ale myslím, že jednodušší by bylo koupit něco tu, takže peníze s sebou, případně se domluvit, že bych to koupil a pak příspěvek... A jinak, no nevím, spacák s karimatkou by bodnul, ikdyž to záleží na počtu přespávajících. A v případě DDR bych doporučil něco na převlečení a ručník pro potřeby osprchování, na ty co tam jsou bych se moc nespoléhal. Dál mě nic nějak nenapadá, ono se možná něco najde... Dragea projevila zájem o odvoz, že končí o 5, tak bysme tomu mohli nějak případně přizpůsobit akci (kdo kdy může dojet?) a taky domluvit odvoz z Brna nějak hromadněji... BTW chata NENÍ teď na to úterý ještě 100% jistá, teda jakože jen čekám na jistou formalitku, ale tomu nic nebrání, ovšem pro všechny případy to neplánujte nějak moc hardcore, že byste MUSELI jet... Chata je jistá! RE: Třebíčské srazíky - Dragea - 03.05.2013 Radmene, jestli to nevyjde, tak tě zakousnu, už teď se nechutně těším Třebíčské srazíky - Radmen - 03.05.2013 Přijela bys i tak mě zakousnout? YEY |