Gothic 1-3 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Gothic 1-3 (/Vlakno-Gothic-1-3) |
Gothic 1-3 - Quintus Rohlíkus - 19.05.2013 Za devatero horami, za devatero řekami a devatero moři leží království Myrtana. Nádherné království sjednocené králem Rhobarem II. Jenže pak přišel nepřítel ze všech nejhnusnějších,skřeti. Celý příběh téhle série se točí okolo invaze skřetů do Myrtany a vyřešování téhle situace. Gothic 1 Král pro svoji armádu potřeboval zbraně. A ty se kovaly z magické rudy na ostrově Khoronis. Královi nejlepší kouzelníci vykouzlili kolem ostrovu bariéru, aby zločinci nemohli utéct z dolů. Ale jen okamžik stačil a zločinci se chopily vlády nad ostrovem. Vyjednávání s králem pokračovalo dlouho a tak se dohodly Jídlo a vodu za Rudu. Pointa příběhu: [spoiler: Zabít Spáče a tím zničit bariéru] Gothic 2 Poté co náš hrdina porazil Spáče byl zavalen v sutinách chrámu. Temný Čaroděj Xardas ho ale teleportoval do své věže. Náhle se dozvídá že dobrodružství není konec. Před smrtí Spáč stačil vyřknout slova "Příjďte". Tahle slova byla vyslyšena a přišel nepřítel ze všech nejděsivějších... Draci. Podaří se hrdinovy porazit 12 draků a zachránit Khoronis??? Gothic 3 Náš hrdina se se skupinou svých nejlepších přátel vydává do Myrtany. Ale pak zjistí že celé království je ovládáno skřety. Celý příběh se odvíjí podle vašeho rozhodování. Možnosti jsou tři. -Přidat se ke králi a zachránit Myrtanu. -Přidat se k Skřetům a Zubenovi a zničit Myrtanu -Přidat se ke Xardasovi a zbavit Myrtanu božské moci Vsedím se že mnozí tuto hru hráli a máte ji za srdcovku RE: Gothic 1-3 - ROBOJESTER_CZ - 19.05.2013 (19.05.2013, 20:58)Quintus Rohlíkus Napsal(a): Vsedím se že mnozí tuto hru hráli a máte ji za srdcovku trefa do černýho na tuhle hru mam dobrý vzpomínky ,hlavně na druhej díl RE: Gothic 1-3 - Antošík - 19.05.2013 Ách ano. Zejména Gothic první část, super balení včetně hracích karet a manuálu kterje sme pročet mnohodesítkrát! Ach ano. Nostalgie =) RE: Gothic 1-3 - TucNiQ - 19.05.2013 tak tohle jsou výborné hry , které nahradil skirim RE: Gothic 1-3 - Quintus Rohlíkus - 19.05.2013 Já se zamiloval do třetího dílu Není nic lepšího než otevřený svět a úžasný příběh PS: Víte jak se na konci G3:FG náš hrdina pojmenuje??? RE: Gothic 1-3 - Pajzl - 20.05.2013 Áh, můj první velký fandom Jedničku jsem dostal kdysi dávno od bratra na vánoce. Tehdá, jako střílečkovej hráč, jsem si řekl, že to bude blbost a založil to někam do poličky. V období herního sucha mi však nezbylo, než hru nainstalovat a s odporem vyzkoušet... tou chvílí se žánr RPG stal mým nejoblíbenějším A G1 mou nejoblíbenější hrou vůbec. Příběhu, který tam je, však už dvojka nesahá po kolena a trojka ani po kotníky. Nehledě na úžasné detaily (v kolika hrách si můžete vlézt do sudu?), nádherné skloubení humoru a vážnosti, koncert In Extremo, nezapomenutelné hlášky a Muda, alias prototyp bronyho, jak je viděn společností Ta hra mě chytla podobně jako poníci a také jsem se takřka instantně registroval na fanouškovském fóru (vlastně, to je jedno ze dvou fór, kde jsem vyvinul nějakou aktivitu ). Pro zájemce o zápisky z historie a náhled pod pokličku Gothic fandomu: RE: Gothic 1-3 - Pajzl - 31.05.2013 Jo, teď jsem si vzpoměl na toto videjko, co jsem kdysi spáchal - Trailer na Komisaře Rexe v Gothic 2 podání RE: Gothic 1-3 - Faiko - 31.05.2013 Jedny z nejlepsich RPG co jsem hral , Arkania (aka Gothic 4) neni uz to prave orechove i kdyz taky neni zla. Porad vidivam v Tesku kolekci vsech dilu i s datadisky a nejakou skoro centimetr tlustou knizkou za 499 ,- docela casto mi to smyka rukama abych si to koupil ale kdyz mrknu do voziku a vidim MLP tak finance nestaci RE: Gothic 1-3 - Tuxik - 31.05.2013 Když už jste zmínili Gothic sérii, dovolím se ještě optat, jestli někdo hrál Risen I. Pracovali na tom Pyranha Bytes (studio, které stvořilo Gothic 1) a je to vcelku dost povedený kousek. Když už mluvit o Gothicu, tak snad o jedničce a dvojce. Gothic III je s prominutím blbost - JoWood (studio se kterým Piraně spolupracovaly) si to dělali hlavně podle svého a na názory Piraní nebrali moc ohledy. Po trojce to dopadlo tak, že Piraně si udělali Risen a JoWood Arcanii. RE: Gothic 1-3 - Medvídě - 31.05.2013 Já mám někde 3 a je to opravdu dobrá hra. |