Prvý Banskobystrický zraz - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR--70) +---- Téma: Prvý Banskobystrický zraz (/Vlakno-Prvy-Banskobystricky-zraz) |
Prvý Banskobystrický zraz - Kocúr - 11.06.2013 Ahojte milý čitatelia, Na veru, stalo sa. V mojej hlave sa zrodil nápad. [spoiler: Dobre dobre, bol to nápad mojej mamky ] Keďže bol nedávno zraz Broníkov v Košiciach, a ja som bol chorý / A momentálne ešte som, a dlhšie budem doma / ma napadlo, čo takto skúsiť zorganizovať zraz v Banskej Bystrici ? Možno sa pýtate prečo, možno sa nič nepýtate a len tak si čítate tieto písmenká. No ja vám to veru poviem. Ani si neviete predstaviť, ako som sa do tých Košíc tešil, aj keď to bolo tak strašne ďaleko a sprva ma pustiť nechceli. Ževraj tam bola super atmosféra a sranda, mali tam byť aj placky, posedenie a dobrá nálada. A niečo podobné by som chcel aj tu, "u mňa". Nuž, a prečo práve tu, v Banskej Bystrici ? No predsa tu bývam ja Dobre teda, skúsil by som argumentovať týmto - BB je v / ako to hovorím / srdci slovenska, a je to skoro rovnako ďaleko pre Košičana a Bratislavčana. Tebárs. Je tu pekné okolie, pár čajovní, krčmy a obchodné centrum, bla, bla bla ... V podstate sa chcem s vami stretnúť pozvať vás sem, a užiť si atmosféru zrazu, spoznať nových ľudí a nové tváre Dajte vedieť, kto by šiel, s kým by som mohol rátať, a kto by o tom aspoň uvažoval Ostatok by som doriešil až potom, ak by niekto išiel od toho. Ďakujem za pozornosť EDIT: Tak, upravujem tento príspevok s tým, že som neskutočne rád, že by mohlo prísť toľko ľudí, a ak by prišli aj kolegovci s čiech, tak by to bolo skvelé Veľmi ma to potešilo, nikdy by som na mnou organizovanom zraze nečakal takúto účasť Preto som veľmi rád, budem sa na vás všetkých tešiť ! Predbežný zoznam ľudí, ktorý by pravdepodobne mohli ísť : Samozrejme ja Hotsteppa Jamis Rainboom jerry411 Fredy ? EvkaSoňa IvoryKeysADSR MBite kosay Basic Merrie ThereIsNoLogic pidi Guzjer ToBeA LUKO Frozyy Fantaxbox Procitron Tralalka Lolopolko CreepyRiver Party Scratch Osoby, resp. používatelia, ktorý pravdepodobne spia v mojom mačacom dúpeti: Hotsteppa EvkSoňa kosay pidi Blue Jamis ToBeA Gujser Dátum by som teda upresnil - dávam to na 20.7.2013. S dopravou to asi budete poniektorý mať ťažké, a preto tu pravdepodobne bude možnosť nocľahu u mňa- pre približne 7 ľudí vrátane mňa. Alebo teda ten dom, čo spomínal ThereIsNoLogic, ak to bude vedieť vybaviť, len by sme/ste sa museli dostať do Zvolena. Predbežný program - Doobeda resp. na obed by sme sa mohli vychytať, a ak by teda bude pekné počasie, tak by sme sa zastavili trebárs niekde v obchode, po zásobu potravín a pitia. ( Aspoň fľaša osviežujúceho chladeného pifča ) Potom, by sa mohlo ísť na spomínaný Urpín, čiže by sme doniesli firsbee, bedbintonové rakety a kôš, karty, deky a samozrejme by medzi povinnú výbavu patrila dobrá nálada No a po týchto "hrách" by sme mohli ísť do čajovne v meste, ktorú otvárajú od 17:00 - takže kvas tam, popíjanie čaju, znova dobrá nálada, kec, vodná fajočka. Keď by sme skončili, tak by sa teda šlo ku mne prespať, a ráno by ste pravdepodobne odišli. Príspevok budem ešte editovať, upresňovať časy a ľudí, poprípade program. /) Príchody: Jamis + CreepyRiver - 6:00 - Autobusová stanica Blue - 10:20 - Tralalka - 10:24 - Vlaková stanica Hotsteppa + pidi + ToBeA + Guzjer + Basic +- Lolopolko - 10:27 - Vlaková stanica jerry411 + ThereIsNoLogic - 10:50 - Autobusová stanica Kosay - 11:50 - Autobusová stanica Party Scratch - 13:30 - Vlaková stanica Frozyy + Fantaxbox + Procitron - Poobede - dohoda cez IvoryKeys RE: Prvý Banskobystricý zraz - Hotsteppa - 12.06.2013 Nuž, prebehnime si to. - cestovné OK (ak budem mať aj študentskú zľavu) - čas cca 3 hodiny tiež OK - jeden prestup nepodstatný - máte tam čajovňu Takže keby to bolo povedzme niekedy v júli a mal by som čas, nevidím problém. V Bystrici som tuším ešte nebol (august bude bohatý na bronies zrazy, tam by som to radšej nedával) RE: Prvý Banskobystricý zraz - Kocúr - 12.06.2013 Jasné, Júl-August, cez prázdniny, keď by sa ľuďom najlepšie dalo RE: Prvý Banskobystrický zraz - Hotsteppa - 12.06.2013 Ja by som bol radšej za júl. Je síce pravda, že niektorí bronies budú zrejme rozlietaní po dovolenkách, no je vyššia šanca, že niekto príde ( v auguste je BUCK, Galacon, brnenský zraz a neviem, či nie aj FF). Poradím, daj si do ankety aj viacero dátumov zrazu na výber. RE: Prvý Banskobystrický zraz - Kocúr - 12.06.2013 Veru si dám, ale načo ak budeme dvaja Ale dúfam že možno aj jery by šiel, ešte možno dakto s okolia Bystrice RE: Prvý Banskobystrický zraz - Hotsteppa - 12.06.2013 Mám ti pripomenúť, koľko nás bolo na prvom košickom? Treba dať ľuďom čas, kým sa zorientujú a nazbierajú, predošlý zraz som riešil pár týždňov vopred a ešte stále sa v podstate učím organizovať. RE: Prvý Banskobystrický zraz - Kocúr - 12.06.2013 Tak nechávam to otvorené A dúfam že mi tam prídu ľudia lebo ak nie, nevedia o čo prichádzajú, dačo vymyslím RE: Prvý Banskobystrický zraz - Hotsteppa - 12.06.2013 Ksichtbúk, chlape RE: Prvý Banskobystrický zraz - Kocúr - 12.06.2013 O tom by som pomlčal, žeby som tam mal veľa frendow, a ešte k tomu žeby niečo mali, resp. chceli mať s MLP a Bronies RE: Prvý Banskobystrický zraz - Jamis - 12.06.2013 Vy mě normálně chcete finančně zruinovat to abych si pořídil nějakou slevu na cestování vlakem |