Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +--- Téma: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) (/Vlakno-Rivel-Arosis-Zrozeny-k-pratelstvi-kniha) Stran:
1
2
|
Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rivel Arosis - 22.06.2013 Drazí čtenáři a čtenářky, někteří z vás již jistě vědí, že jsem sesbíral své povídky na téma My Little Pony a dal jim podobu tištěné knihy. A proto také zakládám toto téma, kde vám poskytnu všechny informace vztahující se k tomuto mému literárním dílu. Kniha má 420 stran a rozměry cca 13 x 20 x 2 cm. Obsah: Kniha se skládá z těchto mých povídek seřazených v tomto pořadí. Některé z povídek jsou navíc doplněny obrázky od Vlčete, Midnight Shadow a Kelsey.
Máte-li nějaké dotazy nebo připomínky týkající se této knihy, pište je prosím buď sem do tohoto vlákna anebo přímo mně do PM. Ostatní komentáře týkající se čistě jen mých povídek patří do jejich vlákna. Děkuji. RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rwakk - 24.06.2013 Psal jsem ti už PM ale stejně napíšu i zde. Příští měsíc z vyplaty jde jestá částka na tuto knihu. Budu hrdý na to že ji budu moci vlastnit. Doufám že tam bude aspoň malé věnování napsané rukou autora RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rivel Arosis - 11.07.2013 První várka knížek je celá rozprodána. Má-li tedy ještě někdo zájem, tak mi napište PM, ať mohu udělat další hromadnou objednávku. Zatím mám jednoho zájemce. RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rivel Arosis - 27.08.2013 Hlavní příspěvek upraven a odkazy přehozeny na nové stránky. RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rivel Arosis - 17.09.2013 Přidán odkaz na stažení knihy ve formátu PDF. RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Jamis - 17.09.2013 Díky za skvělou knížku moc si vážím toho, kolik jsi věnoval úsilí sepsání/vytištění + všem těm věcem okolo - zvládls něco, co se v ČR a SK ještě jinému bronymu nepodařilo: vydat knižně vlastní povídky. V neposlední řadě díky za to, že jsem knížku od tebe dostal darem navíc dát ji jako PDF ke stažení znamená že si Element of Generosity rozhodně zasloužíš Za posledním týden jsem se konečně dostal ke čtení a musím říct, že čtu jedním dechem - je to úžasné! Doufám, že ti brzy budu moct za to všechno poděkovat osobně. RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rivel Arosis - 20.11.2013 Nyní máte možnost vyhrát jeden výtisk v soutěži. Zkuste se jí tedy zúčastnit a třeba se na vás usměje štěstí. RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - oldking - 08.12.2013 Kdybych chtěl černobílou s potiskem tak ten potisk bude barevnej nebo četnobílej? RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rivel Arosis - 08.12.2013 Co myslíš tím potiskem? Obal knížky je barevný v obou případech. RE: Rivel Arosis - Zrozeny k přátelství (kniha) - Rivel Arosis - 09.12.2013 Jak jste si možná všimli, tak se první příspěvek změnil. To protože tu byl poněkud předčasně Ježíšek a nadělil mi přepracovanou verzi mojí knížky doplněnou o několik povídek a obrázků navíc. |