![]() |
|
[CZ/EN] Nouthova PMV - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Video (https://bronies.cz/Forum-Video) +---- Fórum: Tvorba členů (video) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-video) +---- Téma: [CZ/EN] Nouthova PMV (/Vlakno-CZ-EN-Nouthova-PMV) |
[CZ/EN] Nouthova PMV - Nouth - 14.07.2013 Nouth presents.... CELESTII ( / pánu Bohu) do oken - PMV Ad Celestii do oken : Hotel California - PMV Ad Hotel Califonia : ERBoH Gates vs Jobs Toto bylo otisknuto na EQD http://www.equestriadaily.com/2014/05/simple-pmv-compilation-83.html EDIT 2021: Nové pmv: Pinkie Pie's Marvellous Organ RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - BlaX - 14.07.2013 (place holder) You know, kritika dorazi zejtra. Az budu mit net schopnej prehrat videa na YT ![]() Ale nemuzu se dockat, konecne nekdo kdo by tu delal nejaky promakany PMVcka? Uz sem myslel ze to cesti bronies nezvladaj... Kazdopadne si famfary a slzy stesti necham na zitra, az to uvidim... Edit: Jeste otazka: Pouzity programy? ________________________________________________________________________ Tak jsem zkouknul prvni minutu, video stahnul a budu ho prolejzat frame po framu jako u AMVcek... jkl ty tu nemas zadny efekty takze to nebude nutny ![]() Ze to neni v HD nevadi, kazdej nema stroj na to aby pracoval s ultramegahustokrutym FullHD, ale: Kritika - :
Kritika + :
Nechapej to spatne ale podivej se treba do sekce s kreslenim. Je tam spousty lidi co tomu rozumi (nebo si to aspon myslej) a tak ti tam nejakou tu konstruktivni kritiku daj. Ale co se PMV tyce, kazdej ti tu napise ze to mas hezky a nikdo tomu poradne nerozumi (a ze tu jsou na foru opevovany pekny hnusy to tvoje je jeste nadprumerny). Ja se tim par let uz zabejvam v ramci AMV a tam je ta uroven opravdu, opravdu hooodne vejs nez uroven PMVcek. To potom zacne mit clovek takovy divny naroky na kvalitu, zpracovani, zacne nesnaset defaultni efekty z programu a tak. ![]() Edit 7/24/2013: Nezapomel jsem, jenom nebyl cas. Dopsano. A kdy se muzem tesit na dalsi?
RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - Nouth - 14.07.2013 Sony vegas 9
RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - RadlanJay - 14.07.2013 ZA CO?!? BOŽE ZA CO?!? fajn PMV RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - Deeter Spirit - 14.07.2013 TVL takhle jsem se dlouho nezasmál. "Jenom tituly a přijmení" to jsi dobře vystihl. Máš ode mě +1.
RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - Nouth - 14.07.2013 Díky Tituly a příjmení vyšly dobře, to mě potěšilo ![]() Jinak díky všem za komentáře :3 RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - Nouth - 15.07.2013 (14.07.2013, 21:38)BlaX Napsal(a): Tak jsem zkouknul prvni minutu, video stahnul a budu ho prolejzat frame po framu jako u AMVcek... jkl ty tu nemas zadny efekty takze to nebude nutny Jo jo, poměr stran a podobně jsem taky zjistil až pozdě, ale dělám bohužel metodou - vystříhnu scénu - vyrenderuju samostatnou a lepím potom, a když jsem to měl už u 2 minut scén ve špatném poměru, na opravu jsem se vykašlal Dám si na to u příštího pokusu pozor.Loga stanic jsou problém Z nějakého důvodu mi všechny epizody ze 3. série lagujou vegas na úrovni že posun o 3 framy dopředu trvá 2 sekundy Asi jsou nějak jinak kódované či co, na kloub jsem tomu nepřišel. (Vím, že Vegas má funkci na prebuild pro následný odstranění lagu - jenže ten trvá proklatě dlouho.) Nakonec jsem skončil s tím že jsem narychlo stáhl z YT jenom nějakou kratší věc se scénou kterou jsem potřeboval, bohužel s watermarkama.Za kritiku dík, rozhodně pomůže Minimálně se vyvaruju technických chyb typu poměr stran.
RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - BlaX - 15.07.2013 NP to je vsechno jenom otazka casu a hlavne cviku. Dobra metoda strihani, doufam jenom ze to renderujes v nejakym bezztratovym kodeku A jak dostavas videa do vegasu? Protoze vsechny tyhle programy nezerou MKVcka, tak me zajima jak se s tim kdo popere.A zkus si k tomu pribrat nejakej effektovej program typu After Effects od Adobe, protoze v nem jde docela snadno stvorit takovy ty uvodni hovadinky, jako mas ty to pismo se sviticim efektem na cernym pozadi a vubec vsechny zajimavy efekty, jako vystrihavani postav a tak. ![]() ___________________________ Yay, muj 100. spamspevek
RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - Nouth - 15.07.2013 Ah, jsem poctěn že je tvůj stý v mém threadu ![]() Do Vegas to dostávám v mp4kách, který to žere. Akorát když je mp4ka s vlastností ,,Video type" nebo tak něco ,,Quicktime" tak se to laguje jak jsem říkal (problém s 3. sezónou). Metoda stříhání má tu výhodu, že kdybych to od začátku nerendroval ve špatným poměru stran, tak to můžu potom později celý postavit znova během asi tak půl hodiny - mám to očíslovaný, takže to jde potom rychle... Taky nemusím ve Vegas držet pořád načtenou celou epizodu i když používám jen pár sekund (vyzkoušeno ve Vegas 9, on si je parchatnt opravdu drží a potom se zadýchává a nemůže xD). AE už plánuju nějakou chvíli Brzo se s tím pokusím něco naučit.
RE: [CZ PMV] - Pánu bohu do Oken - Nouth - 15.07.2013 Díky :3 Ovšem s násilím jsi se netrefil ![]() Rada pro další hadače : Pro odhalení je třeba znát určitou fanouškovskou tvorbu. Jedná se o díla populární, známá. Nejedná se o literaturu. (-> NE cupcakes, NE schovaný obrázek o kterém nikdo neví) |