EQD artist training grounds - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: EQD artist training grounds (/Vlakno-EQD-artist-training-grounds) |
EQD artist training grounds - Antošík - 16.08.2013 Ták, kreslíři a kreslířky, malíři a malířky a všechna ostatní čmárající zvířátka: Stejně jako v srpnu minulého roku, tak i tento rok probíhá na Equestria daily kreslící projekt - Newbie Artist Training Grounds III. Co to znamená? Každý den se zde zveřjní určité téma, na které pakmáme 24 hodin na to, abychom ho ztvárnili a poslali jim ho - je to takový trénink, protože 24 hodin (pro nás méně většinou) je hodně krátká doba na nakreslení celého obrázku. Minulý rok se ale účastnilo i hodně lidí od nás z fóra, a tak doufám, že s zúčastníme v dobrém počtu i tentokrát. Každý den tedy bude jiné téma - toto téma se vždy zobrazí na stránce Equestriadaily.com (Kdo to tu ještě nezná? možná neangličtináři, jinak to musí znát každej ). Vy nakreslíte obrázek, a poté jim pošlete odkaz na adrese uvedené každý den v daném topicu. Oni pak zveřejní všechny dané obrázky toho dne - a většinou jich bejvají stovky Úroveň obrázku je neomezená - je to i pro NOVÁČKY a absolutní ZAČÁTEČNÍKY. Proč zakládám too téma? S Legedenem si myslíme, že by nebylo špatný, kdybychom o tom měli přehled i tady na fóru - minimálně my dva se plánujeme zúčastnit, a pokud se přidá i někdo další, tak bychom mohli každý den zde shromažďovat výsledky. Takže pokud byste odkaz na vaše dané obrázky napsali i sem, bylo by to supr Nejlépe ve formě obrázek + den a téma (neboť to pak budu všechno stahovat do jednoho příspěvku) . Kreslení zdar! Návod pro upload: Link to entry - odkaz na obrázek jako takový (klik na obrázek pravym - kopírovat adresu obrázku) Page URL - odkaz na stránku s obrázkem - například na deviantart (fav.me/blabla) Title - jméno obrázku Your name - vaše přezdívka Email - eh. DeviantArt Gallery (or anywhere we can find your stuff!) - pokud máte Deviantart, ak odkaz na celou galerii (pro případ, že by to někoho zaujalo ) Additional Information (maximum of 1000 characters) - něco dalšího k obrázku - popis, který chcete sdělit divákum. (max 1000 písmen) RE: EQD artist training grounds - Antošík - 16.08.2013 Den první: Draw a character staring into space or with a glazed look That's right, I said character so feel free to draw a pony, a griffon, a Timber Wolf, or what have you. As long as it comes from FiM it's fair game! ( Víceméně postava, dívající se někam - základní, jednoduché téma - prostě někam zírá, a je jedno kam =) Glazing = být zahleděn do něčeho a nevnímat okolí, zastřený pohled, čumění doblba - to vše dohromady) - Ano, je to tak, řekl jsem postava, takže můžete nakreslit poníka, gryfa, stromového vlka či cokoliv jiného. Dokud to vychází z FiM, tak je vše v pořádku =) Naše obrázky: RE: EQD artist training grounds - Antošík - 16.08.2013 Day #2: Draw a pony walking OR! Draw a pony on a journey (nakreslete chodícího poníka či poníka na výletě) Obrázky: RE: EQD artist training grounds - Antošík - 16.08.2013 Day #3: Draw a pony in costume/Draw a suited pony Dnešní téma: Nakreslete poníka v kostýmu / v obleku. Suited je ale opět velmi mnohoznačné, znamená také například "vhodný, hodící se (dokonce i pár hodící se k sobě je suited for each other), přiměřený..." Takže se koukejte vyřádit Uzávěrka je 8:59 našeho času v pondělí ráno a podle přání organizátorů se pokuste trefit - pokud to nestihnete, nebojte, dají vám v budoucnu k dispozici náhradní galerie. (překlad by NC) Obrázky: RE: EQD artist training grounds - Antošík - 19.08.2013 Day #4: Draw a pony using a tool/Draw a handy pony (Nakreslete poníka používajícího nářadí / nakreslete šikovného/užitečného poníka) Obrázky RE: EQD artist training grounds - Antošík - 20.08.2013 Day #5: Draw a pony on a hilltop/Draw a pony on the rise Nakreslete poníka na vrcholu (kopce...) či poníka na vzestupu (široký pojem ) Obrázky: RE: EQD artist training grounds - Antošík - 21.08.2013 Newbie Artist Training Grounds III - Day 6 - Draw a tiny pony/Draw a giant pony! (nakreslete malého/přťavého poníka nebo obrovského poníka!) Obrázky RE: EQD artist training grounds - Cwossie - 22.08.2013 První týden ATG se nám chýlí ke konci. Sedmé téma v pořadí zní: Draw a pony laying down/Draw a pony lying Tedy poník uléhající, ležící ...nebo vykládající lži (lie znamená ležet i lhát). A protože Cross je rychlokreslířka a nemusela ráno do práce: RE: EQD artist training grounds - Antošík - 22.08.2013 Můj den #6 Day #7 - Draw a pony laying down/Draw a pony lying (nakreslete uléhajícího poníka/nakreslete ležícího poníka Teď jenom doufám, že jsem to přeložil správně - ač konzultováno se slovníkama, furt mam problém s miulými časy slov lie (lhát) a lay (lehnout), a z popisku tam mi to taky nebylo úplně objasněno. Takže kydbyste mi to někdo potvrdil, byl bych rád =) RE: EQD artist training grounds - Kim - 22.08.2013 Rozhodla jsem se, ze to alespon jednou zkusim Bohuzel jsem byla nemocna a do toho jsem byla mimo pocitac, takze jsem jeste nemela moznost. Takze, zde je obrazek k 7. dni |