![]() |
Faster than Light (FTL) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Faster than Light (FTL) (/Vlakno-Faster-than-Light-FTL) |
Faster than Light (FTL) - Keranis - 23.12.2013 Teď, když jsem se dozvěděl o novém updatu, prostě musím založit téma pro FTL. Pár otázek, se kterými (doufám) rozproudím nějakou tu diskuzi: - Jakou loď máte nejraději? Jakou posádku, jaké taktiky, jakou výbavu preferujete? - Máte nějaký triumf? Povedlo se vám poskládat arzenál, se kterým jste se prosekali vesmírem jako mačeta liánami? Podělte se o svůj úspěch! - Máte nějaký epic fail? Stalo se vám, že vás něco naprosto nečekaně rozmázlo po zdi? Nekecejte, já vím, že se vám něco takového stalo. Jen se přiznejte, zrovna v FTL to není žádná ostuda ![]() - No a to nejdůležitější na konec: Jak se těšíte na nový update? ![]() Pro ty, co tuto hru neznají: RE: Faster than Light (FTL) - Discordian - 23.12.2013 Já byl nejúspěšnější s bombama. Vyřadit subsystémy a pak nemůžou dělat nic. proti silným štítům Burst trojku a ještě něco menšího a nebyl problém ani s bossem RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 23.12.2013 O Burst III říkají, že to je nejlepší zbraň ve hře, když poměříš cenu s výkonem a přidáš k tomu jeho univerzálnost. A souhlasím s tebou, bomby jsou super, hlavně když se spoléháš na teleportér a potřebuješ jim nějak vyřídit medbay. RE: Faster than Light (FTL) - Discordian - 24.12.2013 Zkoušel sis i nějaké ty namodované lodě? Některé mají docela super nápad RE: Faster than Light (FTL) - Cernokneznik - 24.12.2013 FTLko mě bavilo, ale chybí mi nějákej rewind... Umřu a zas od znova.. ![]() Co se týče updejtu, bylo by super kdyby udělali hratelnou verzi i na 5" mobil s androidem :3 RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 24.12.2013 Discordian: Mody jsem žádné nezkoušel, možná si někdy nějaký najdu ![]() Cernokneznik: O tom to je, aspoň je smrt projednou něčím, čemu se chceš za každou cenu vyhnout, ne jenom nepříjemné zdržení jako u 98% her ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Discordian - 24.12.2013 Cernokneznik: Hra myslím save má, jen se pokaždé maže. Ale když víš kde je, můžeš si ho zkopčit a když zařveš, tak zase vložit RE: Faster than Light (FTL) - Melgarh - 24.12.2013 Prave koncova smrt je super na ty hre, takhle tezky penale za chyby ma maloktera hra. Jinak doporucuji mody, treba vypnuti Rebelu - muzete si pak celou galaxii v klidu proletet a nalezt i tajne veci ![]() Nebo is namodovat Enterprise, Firefly - Serenity, Millenium Falcon atd.. RE: Faster than Light (FTL) - Flippy - 24.12.2013 Mě to vždycky tak nasere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2Cernokněžník - Zkus Star command RE: Faster than Light (FTL) - MBite - 24.12.2013 Aj ja si myslím že tá obtiažnosť v tom že sa veľmi nedá uložiť si hru je super. Viac ti to natrápi mozgovú kôru, než dajaké využívanie "save scum" v iných hrách. Ja príklad už po 3 zlých pokusoch neotváram escape pod s mantisou vnútri. ![]() Ináč moja najobľúbenejšia loď je Federation Cruiser, ale skúšam aj Stealth Cruiser ten nemá žiadne štíty na začiatku takže je to o trošku hardcore. Moja taktika je lasermi znížiť štíty na nulu či aj poškodiť systém a dokončiť deštrukciu s beam ktorý som nemal na automatike ale čakal na príležitosť. Bomby, rakety a roboty nepoužívam, veľmi som na ne nenašiel príležitosť. Najsrandovnejšie bola raz jedna hra kde som mal 2 mantisi max exp na súboj a využíval som teleporter na dobitie nepriateľskej lode. Najhoršiu skúsenosť pozná každý, to keď ti dôjde palivo a rebeli ťa chytia. Pokiaľ nemáš šťastie tak hasta la vista. Raz som sa musel cez celý sektor mlátiť s rebelmi. Finálny boss tiež nieje sranda, pokiaľ si sa nenazbrojil a nevylepšil dostatočne, jednoducho ťa sundá. Veľmi neviem o žiadnej taktike, ja som ho dostal len s tým že mi zostalo ani nie 3-4 hp. Ináč, dávate si vlastné názvy lodí? Ja ten Cruiser vždy nazvem Luna, už som pri Luna VI (Nechcite vedieť ako skončila Luna III ![]() |